Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ?

xrysa3w

Recommended Posts

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΕΒΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ...ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...!ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ?

Διαφημίσεις

Μάλλον ο γιατρός εχει το πρόβλημα και οχι εσύ!! Τι σχέση έχει τώρα αυτό με την αποβολή; Σε τιμώρησε ο Θεός, σε περίπτωση που δεν ήταν του άντρα σου; Για όνομα..

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΕΒΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ...ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...!ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ?

Πηγαινε σε αλλον.....αστον αυτον καλυτερα.....εγω θα του την ελεγα και απο πανω....'οχι ηταν καποιου γειτονα γιατι εχω παει με πολλους και δεν εγινε μονο μια φορα εχει γινει καμια ντουζινα αλλα ο αντρας μου το ξερει γιατι εχει γκαστρωσει και αυτος 5-6 και εχει 10 κουτσουβελα εκτος γαμου.....αλλα τι να κανεις.....στους καιρους που ζουμε......εσεις εχετε παιδακια? Δικα σας ειναι? Ποσο σιγουρος ειστε?'.........και θα εφευγα ....... :evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Μήπως εννοούσε αν στην προηγούμενη κύηση είχες συλλάβει με τον συγκεκριμένο άντρα ή με κάποιον άλλον, για ιατρικούς λόγους...Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τους νοιάζει τους γιατρούς αν απατάμε τον άντρα μας ή όχι

Διαφημίσεις

Μήπως εννοούσε αν στην προηγούμενη κύηση είχες συλλάβει με τον συγκεκριμένο άντρα ή με κάποιον άλλον, για ιατρικούς λόγους...Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τους νοιάζει τους γιατρούς αν απατάμε τον άντρα μας ή όχι

Μου φαίνεται η πιο λογική εξήγηση. Γιατί αν το εννοούσε αλλιώς πρόκειται για μεγάλο κόπανο.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Εμενα παλι πηγε αλλου το μυαλο μου...

Πηγε μια κοπελα σ ενα νεο γιατρο...αμεσως μετα απο αποξεση...δεν μπορει ο γιατρος να ξερει αν ηταν αποβολη ή εκτρωση...

Οποτε μηπως θεωρησε οτι ηταν εκτρωση? και ντρεποταν να το πει?

Και βεβαια δεν μπορω να καταλαβω τι τον κοφτει αυτον ...περα απ την παλινδρομη

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ....ΑΛΛΑΞΑ ΦΥΣΙΚΑ!ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΝΩ Κ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ....

καποιες φορες δεν υπαρχει συμβατοτητα στο αιμα των ζευγαριων κ δημιουργειται αποβολη ..δεν ξερω πολλες λεπτομερειες αλλα μαλλον γιαυτο ρωτησε

Διαφημίσεις

καποιες φορες δεν υπαρχει συμβατοτητα στο αιμα των ζευγαριων κ δημιουργειται αποβολη ..δεν ξερω πολλες λεπτομερειες αλλα μαλλον γιαυτο ρωτησε

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...