Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΟΝ

Cocoon

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα cocoon. αν γεννησεις με καισαρικη ειναι εντελως δωρεαν αν με φυσιολογικο ειναι 75ευρο την ημερα. Γεννησα και εγω εκει, ειναι ολα super.Με το καλο σου ευχομαι!!

Γέννησα εκεί το Δεκέμβριο.

Το 4κλινο είναι 70 ευρώ τη μέρα και το 2κλινο 105.

Έκανα καισαρική και το ΙΚΑ κάλυψε το κόστος του 4κλινου,κι εγώ πλήρωσα τη διαφορά για το 2κλινο.

Με το καλό!!

• 4 months later...

γεια σασ κοριτσια!@!!!!!

κανενασ καλοσ γιατροσ στο αττικο για γεννεσ?¨ ξερετε κανεναν που να μπορει να σε παρακολουθεισει σε ολη την διαρκεια τησ εγκυμοσυνησ αλλα και να ξεγενναει στο αττικο????

ευχαριστω

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλησπέρα! Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό στο ΑΤΤΙΚΟ πριν από 2 χρόνια και τώρα που είμαι πάλι έγκυος εκεί θα ξαναγεννήσω γιατί έμεινα πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Γιατρός μου είναι ο Χρέλιας ο οποίος είναι φοβερός.

KORITSIA το 4κλινο κοστιζει 70 την ημερα στο δημοσιο νοσοκομειο!!!???απ οσο ξερω δεν εχει και μεγαλυτερο το αττικο μεχρι 4κλινα,αλλα νομιζα πως πληρωνεις μονο μονοκλινο-δυκλινο-τρικλινο!

KORITSIA το 4κλινο κοστιζει 70 την ημερα στο δημοσιο νοσοκομειο!!!???απ οσο ξερω δεν εχει και μεγαλυτερο το αττικο μεχρι 4κλινα,αλλα νομιζα πως πληρωνεις μονο μονοκλινο-δυκλινο-τρικλινο!

Δεν ξερω ποσο ακριβως κοστιζει την ημερα. Εγω ημουν σε τετρακλινο στο ΑΤΤΙΚΟ (που ναι δεν εχει και μεγαλυτερα δωματια το συγκεκριμενο νοσοκομειο) και πληρωσα για 5 ημερες 200 ευρω (γεννησα με ΦΤ), πριν απο 2 χρονια ομως. Επισης δεν πληρωσα κατι αλλο επιπλεον, οπως εξετασεις του μωρου, πανες, αφρολουτρα για το μωρο κλπ., ηταν ολα μεσα σε αυτη την τιμη.

• 4 months later...
καλημερα cocoon. αν γεννησεις με καισαρικη ειναι εντελως δωρεαν αν με φυσιολογικο ειναι 75ευρο την ημερα. Γεννησα και εγω εκει, ειναι ολα super.Με το καλο σου ευχομαι!!

Ξέρει καμιά κοπέλα αν τα 75 ευρώ την μέρα για 4κλινο μειώνεται αν έχεις ΙΚΑ?

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Ξέρει καμιά κοπέλα αν τα 75 ευρώ την μέρα για 4κλινο μειώνεται αν έχεις ΙΚΑ?

Καλησπερα!Εγω που γεννησα στο Αττικο με ασφαλεια Ικα πληρωσα κανονικα.Δεν εχουμε καμια μειωση απλα μετα παιρνεις επιδομα τοκετου 990ε το οποιο σου καλυπτει τα νοσοκομειακα εξοδα που εχεις κανει!

Καλησπερα!Εγω που γεννησα στο Αττικο με ασφαλεια Ικα πληρωσα κανονικα.Δεν εχουμε καμια μειωση απλα μετα παιρνεις επιδομα τοκετου 990ε το οποιο σου καλυπτει τα νοσοκομειακα εξοδα που εχεις κανει!

Να χαίρεσαι το νινί σου!Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!;)

Σ'ευχαριστω πολυ:)!Κ συ κοντευεις,με το καλο..ευχομαι να πανε ολα καλα κ με ενα υγιες μωρακι!!!

Μακάρι κοριτσάκι μου!!!Να'σαι καλά!

• 3 months later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΕΓΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 4οΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!!!! ΕΧΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΘΑ ΠΑΩ ΟΠΟΣΔΗΠΩΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΗΝ ΜΑΙΑ ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΑΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Διαφημίσεις

τον Μάιο που γέννησα στο αττικο έδωσα 1200 στον γιατρό και λίγο λιγότερα από 300 για το δωμάτιο (4κλινο). Μαία δεν μου σύστησε ο γιατρός μου είχα τις κοπέλες που εφημέρευαν. Επίσης όλη την παρακολούθηση την έκανα στο Αττικο και πλήρωσα 150 ευρω αυχενικη+papp Α, 40 ή 80 την β επιπέδου και ελάχιστα για το ντοπλερ (νομίζω ήταν 8 ευρω αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά μιλάμε για ελάχιστο κόστος) Με είδε 2 φορες εμβρυοκαρδιολόγος για το μωρό λόγω κληρονιμικότητας όπου δεν πλήρωσα τίποτα. Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το νοσοκομείο και τον γιατρό αλλά και απόλο το προσωπικο

• 2 months later...
Καλησπέρα! Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό στο ΑΤΤΙΚΟ πριν από 2 χρόνια και τώρα που είμαι πάλι έγκυος εκεί θα ξαναγεννήσω γιατί έμεινα πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Γιατρός μου είναι ο Χρέλιας ο οποίος είναι φοβερός.

καλησπερα!!!εδωσες εξτρα χρηματα στο γιατρο σου????σου ζητησε εκεινος κατι η του εδωσες οτι ειχες ευχαριστηση????

φυσικά και παίρνουν χρήματα στα δημόσια νοσοκομεία και το κυριότερο τα απαιτούν με τον τρόπο τους και οι αμοιβές τους είναι συνήθως 1500ε όπως κοστίζει ένας τοκετός σε τρίκλινο δωμάτιο ιδιωτικού μαιευτηρίου .Μόνο στο μαιευτήριο αλεξάνδρα δεν παίρνουν κάποιοι χρήματα που δεν κάνουν και επισκληρίδιο αναισθησία.Τα έψαξα όλα πριν αποφασίσω που θα γεννήσω και ρωτώντας αλλά και από εμπειρίες γυναικών που γέννησαν σε δημόσιο.

Εγώ γέννησα τον Φεβρουάριο με φ.τ. και επισκληρίδιο με εφημερεύον γιατρό (έτυχε να είναι αυτός που με παρακολουθούσε)και μαία και πλήρωσα μόνο 300 ευρώ το νοσοκομείο,τίποτα άλλο!Βέβαια οι συγγενείς έδωσαν κάποια χρήματα στις μαίες,νοσοκόμους,ό,τι είχαν πάνω τους.Όταν ξαναμείνω έγκυος,πάλι εκεί θα γεννήσω και μάλλον πάλι με εφημερεύον!

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...