Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειμαι ασχετη.Βοηθεια!

casperαki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.

Κλεισαμε λοιπον επιτελους την ημερονηνια!!!!!

2 Μαιου.7 το απογευμα.Μου φαινετε λιγακι αργα.Τελος παντων.

Εχω μερικες αποριες αν γνωριζετε να με βοηθησετε!

1....Οσους θα καλεσω εκκλησια θα εχουν και κατρελακι για το τραπεζι.Πρεπει να δωσω γλυκο στην εκκλησια?Η απλα εχω τουρτα στο μαγαζι.Δεν νομιζω οτι θα ερθουν τελικα ΟΛΟΙ στο τραπεζι (αν και θα τους εχουμε καλεσει.)

2.....Την τουρτα που θα εχω στο μαγαζι ΠΟΥ θα βρισκετε?Εννοω βρηκα μια τελεια πολυ ομορφη και σκεφτομαι οτι δεν θα την δουμε καολου γιατι θα κοπει λογικα μεσα στην κουζινα απο το προσωπικο?Σε μεζεδοπωλειο θα γινει το τραπεζι.

3....Στην εκκλησια το τραπεζι που θα ειναι οι μπομπονιερες στηνετε μεσα η εξω?Το τραπεζι αυτο θελω να το διακοσμησω με τραπεζομαντιλο κ κορδελες το φερνω εγω το τραπεζι η το δινει η εκκλησια?Επισης στο ιδιο τραπεζι ειναι το βιβλιο ευχων η στην ταβερνα?

4.....Ηθελα να εχω χρωματα κιτρινο γαλαζιο.Αλλα ο αντρας μου θελει κοκκινο οποσδηποτε (βλ.ολυμπιακος.)...Επεμενα κιτρινο γαλαζιο και ο χαζουλης νομιζει οτι το κανω λογω οτι ειμαι αεκ..αν ειναι δυνατον!!!!!Επιμενει τλπ οτι θα βγει εχει κοκκινο .Να του χαλασω χατηρι?οχι...αλλα κιτρινο κοκκινο γαλαζιο????να βγαλω γαλαζιο και να κανω κοκκινο λευκο γαλαζιο?σαν την σημαια της αμερικης θα ειμαστε!!!να κανω κοκκινο ασπρο?κοριτσιστικο δεν κανει??μια βοηθεια για τα χρωματα.Αρκει να εχει κοκκινο (τι παθαμε!!!)

5...Ο καιρος πως ειναι τετοια εποχη????θα χρειαστω κατι να με καλυπτει απο το κρυο?

6...ειναι λιγο ξενερωτο που δεν εχει ζωντανη μουσικη?βασικα η μουσικη δεν ειναι καν δυνατα ειναι μετρια απο οτι καταλαωβα στο μαγαζι.Μηπως να μην κλεισω ακομα το τραπεζι και ξενερωσουν οι καλεσμενοι?

Αν εχω αλλες αποριες που σιγουρα θα θυμηθω να ρωτησω και αλλα θα επανελθω.Ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

ωχ κ εγω ασχετη, κ εγω βαφτιζω μαη, αλλα δεν θα χω το τραπεζι ουφ!:mrgreen:

αρχες μαη θα εχει ζεστη λογικα, επισης ο ηλιος δυει κατα τις 8 παρα;νομιζω..

μπορεις να κρατησεις το κιτρινο-γαλαζιο και να προσθεσεις κοκκινο στις κορδελες πχ ή σε φιογκους (τυπικο χρωμα για φιογκους) στο στολισμο, σε λουλουδια κτλ. λογικα θα βρεις καταλληλο κιτρινο και καταλληλο γαλαζιο να ταιριαζουν με το κοκκινο που κανει μπαμ....(καλα η αεκ εχει μαυρο-κιτρινο, που κολλαει;:lol:)

για τη μουσικη, βαφτιση ειναι , δεν πειραζει.

καλα μας τρεχαματα....:rolleyes:

Γνώμη μου είναι τα παρακάτω:

1)Όλοι περιμένουν το γλυκάκι τους βγαίνοντας από την εκκλησία. Μπορεί να ειναι πιο όμορφο στο κέντρο, μπορεί να το απολάυσουν καλυτερα, αλλά πιθανον να ακούσεις αρνητικά σχολια αν δεν έχεις στην εκκλησία γλυκάκι και έχεις στο κέντρο.

2,3: τα έχω και εγώ απορία

4) Κάνε το κόκκινο φουξια (που δεν το έχει καμία ομάδα) και συνδίασέ το με το λευκό. Κλασσικό μεν, αλλά ταιριάζει πολύ για κοριτσίστικη βάπτιση.

5)Εγώ βαπτίζω μια εβδομάδα νωριτερα απο εσένα και θα πάρω μπολερό (γιατί δεν αφήνει και ο παπάς ξωβυζα κτλ)

6) Διαλεξα επειτηδες και εγώ μια ταβέρνα χωρίς καθόλου μουσική, γιατί αλλιώς οι συγγενείς του άντρα μου κάνουν αίσχη, οπότε έτσι τα γλιτώνω και χέ....κα

Αλλά πηγα πέρυσι σε μία βάπτιση και καλά πολύ high class που στο φαϊ επίσης δεν είχε μουσική, σε μέρος πολύ glamourus της Θεσσαλονίκης. Όποτε έτσι και αλλιως όλοι μετά τη βάπτιση πάνε για φαϊ.

Αυτά. περιμενω να δω απαντησεις και εγώ για το 3

pECmp3.png

Με το καλο το μωρακι σου να το βαφτισεις και εσυ!!!!

Η ΑΕΚ εχει κιτρινο μαυρο ναι!αλλα επειδη ειμαι λιγο ...φανατικη και το ξερει (ειναι και νονας και νονα αεκ!)ποιος ξερει τωρα πως την εχει δει!!!!!!!!!!

Οχι ομως, βασικο χρωμα κοκκινο θελει, οχι λεπτομερεια οπως η κορδελα....

Γεια σας κοριτσια.

1....Οσους θα καλεσω εκκλησια θα εχουν και κατρελακι για το τραπεζι.Πρεπει να δωσω γλυκο στην εκκλησια?Η απλα εχω τουρτα στο μαγαζι.Δεν νομιζω οτι θα ερθουν τελικα ΟΛΟΙ στο τραπεζι (αν και θα τους εχουμε καλεσει.)

2.....Την τουρτα που θα εχω στο μαγαζι ΠΟΥ θα βρισκετε?Εννοω βρηκα μια τελεια πολυ ομορφη και σκεφτομαι οτι δεν θα την δουμε καολου γιατι θα κοπει λογικα μεσα στην κουζινα απο το προσωπικο?Σε μεζεδοπωλειο θα γινει το τραπεζι.

3....Στην εκκλησια το τραπεζι που θα ειναι οι μπομπονιερες στηνετε μεσα η εξω?Το τραπεζι αυτο θελω να το διακοσμησω με τραπεζομαντιλο κ κορδελες το φερνω εγω το τραπεζι η το δινει η εκκλησια?Επισης στο ιδιο τραπεζι ειναι το βιβλιο ευχων η στην ταβερνα?

4.....Ηθελα να εχω χρωματα κιτρινο γαλαζιο.Αλλα ο αντρας μου θελει κοκκινο οποσδηποτε (βλ.ολυμπιακος.)...Επεμενα κιτρινο γαλαζιο και ο χαζουλης νομιζει οτι το κανω λογω οτι ειμαι αεκ..αν ειναι δυνατον!!!!!Επιμενει τλπ οτι θα βγει εχει κοκκινο .Να του χαλασω χατηρι?οχι...αλλα κιτρινο κοκκινο γαλαζιο????να βγαλω γαλαζιο και να κανω κοκκινο λευκο γαλαζιο?σαν την σημαια της αμερικης θα ειμαστε!!!να κανω κοκκινο ασπρο?κοριτσιστικο δεν κανει??μια βοηθεια για τα χρωματα.Αρκει να εχει κοκκινο (τι παθαμε!!!)

5...Ο καιρος πως ειναι τετοια εποχη????θα χρειαστω κατι να με καλυπτει απο το κρυο?

6...ειναι λιγο ξενερωτο που δεν εχει ζωντανη μουσικη?βασικα η μουσικη δεν ειναι καν δυνατα ειναι μετρια απο οτι καταλαωβα στο μαγαζι.Μηπως να μην κλεισω ακομα το τραπεζι και ξενερωσουν οι καλεσμενοι?

Αν εχω αλλες αποριες που σιγουρα θα θυμηθω να ρωτησω και αλλα θα επανελθω.Ευχαριστω πολυ!

1.Γλυκο συνηθως δινουν, και για αυτους που δεν ειναι καλεσμενοι στο τραπεζι.

2.Μπορεις να εχεις την τουρτα σε ενα τραπεζι στο μεζεδοπωλειο και να την κοψετε οικογενειακως! Να την δει και ο κοσμος

3.Το τραπεζι ειναι της εκκλησιας και το στολιζεις οπως θες,το βαζεις οπου βολευει, αν ειναι καλος ο καιρος εξω εννοειται. Το βιβλιο ευχων, εφοσον δεν ειναι ολοι καλεσμενοι μετα βαλτο στην εκκλησια, να γραψουν ολοι.

4. Για το θεμα χρωμα δεν απαντω, μια που δεν ειμαι ολυμπιακος :lol:και δεν μ αρεσει σε συνδυασμο με τα αλλα που εχεις επιλεξει(ορθα κατα την αποψη μου!)

5.Για το κρυο δεν ξερω, μα εχε κατι καλου κακου. Συνηθως το Μαιο τα τελευταια χρονια εχει καυσωνα!!

6. Για την μουσικη με καλυψε η DaF.

ANTE ME TO KAΛΟ!!!!!! Πως θα τον πειτε?

Διαφημίσεις

Λορα αγορακι ειναι ο μικρος....σκεψου κατι αλλο σε χρωματακι.!!!!ΘΑ αναγκαστω να το κανω κοκκινο ασπρο που ναι μεν μου αρεσει αλλα δεν ειναι τωρα για αγορακι..?...

Ο παπας Λορα στο ειπε οτι δεν επιτρεπει ντεκολτε?ετσι στο ξεκαρφωτο????!!!!!!

Αύριο θα σου δώσω ιδέες για άλλα ένα να σκάφτεσαι δεν υπάρχουν στάνταρ σε τίποτα και επίσης

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ

Εσύ θα κάνεις ότι σου αρέσει …

ότι σε βολεύει …δεδομένου τα οικονομικά σου και το κέφι σου …;);)

.....

Γεια σας κοριτσια.

1....Οσους θα καλεσω εκκλησια θα εχουν και κατρελακι για το τραπεζι.Πρεπει να δωσω γλυκο στην εκκλησια?Η απλα εχω τουρτα στο μαγαζι.Δεν νομιζω οτι θα ερθουν τελικα ΟΛΟΙ στο τραπεζι (αν και θα τους εχουμε καλεσει.) εγω ειχα βαλει γλυκο στην εκκλησια και καθολου τουρτα στο τραπεζι...δεν ειναι υποχρεωτικο...απλα ετυχε ο μαγαζατορας να βγαλει και γλυκο στο τραπεζι....δυστυχως το γλυκακι το περιμενουνε ολοι γκρρ....λες και τα κουφετακια δεν ειναι γλυκο..μπορεις εαν θελεις να κανεις γλυκο κουταλιου- μπουμπουνιερα....λεω εγω τωρα εαν σαρεσει

2.....Την τουρτα που θα εχω στο μαγαζι ΠΟΥ θα βρισκετε?Εννοω βρηκα μια τελεια πολυ ομορφη και σκεφτομαι οτι δεν θα την δουμε καολου γιατι θα κοπει λογικα μεσα στην κουζινα απο το προσωπικο?Σε μεζεδοπωλειο θα γινει το τραπεζι. εαν αποφασισεις για τουρτα μπορεις να το κανεις οπως στο γαμο να την κοψετε εκει μπροστα και να το δουνε ολοι...δε ξερω πως γινεται σε οσες βαφτισεις εχω παει δεν εχουν κοψει τουρτα...το γαμο μου τον εκανα σε μεζεδοπωλειο και κοψαμε κανονικα τουρτα...μπορεις να συννενοηθεις μαζι τους

3....Στην εκκλησια το τραπεζι που θα ειναι οι μπομπονιερες στηνετε μεσα η εξω? αναλογα την εκκλησια..εχω δει και μεσα και εξωΤο τραπεζι αυτο θελω να το διακοσμησω με τραπεζομαντιλο κ κορδελες το φερνω εγω το τραπεζι η το δινει η εκκλησια?τραπεζι εμας μας δωσανε..ουτε καν ειχα ρωτησει..παντα εχουν...και τραπεζομαντηλο μας δωσανε τωρα που το θυμαμαι...δεν ειχα ασχοληθει ...τωρα εαν θες φερε δικα σουΕπισης στο ιδιο τραπεζι ειναι το βιβλιο ευχων η στην ταβερνα?δεν ειχα τετοιο δε ξερω...αλλα νομιζω οτι θα ητανε καλυτερα στη ταβερνα που θα εχουν χρονο να γραψουν...γιατι στην εκκλησια ενας πανικος θα γινει...αρκει να τους το πεις γιατι πολλοι δε το ξερουν..μπορεις να πεις σε αυτον που θα υποδεχετε να τους το δειχνει....δε ξερω γιατι σε οσες βαφτισεις εχω παει δε τον ειχανε αυτο...

4.....Ηθελα να εχω χρωματα κιτρινο γαλαζιο.Αλλα ο αντρας μου θελει κοκκινο οποσδηποτε (βλ.ολυμπιακος.)...Επεμενα κιτρινο γαλαζιο και ο χαζουλης νομιζει οτι το κανω λογω οτι ειμαι αεκ..αν ειναι δυνατον!!!!!Επιμενει τλπ οτι θα βγει εχει κοκκινο .Να του χαλασω χατηρι?οχι...αλλα κιτρινο κοκκινο γαλαζιο????να βγαλω γαλαζιο και να κανω κοκκινο λευκο γαλαζιο?σαν την σημαια της αμερικης θα ειμαστε!!!να κανω κοκκινο ασπρο?κοριτσιστικο δεν κανει??μια βοηθεια για τα χρωματα.Αρκει να εχει κοκκινο (τι παθαμε!!!)κοκκινο κιτρινο?ή πορτοκαλι?

5...Ο καιρος πως ειναι τετοια εποχη????θα χρειαστω κατι να με καλυπτει απο το κρυο?ζεστα ειναι συνηθως...εγω ειχα κανει οκτωβρη και ημουνα με ραντακι πχ...

6...ειναι λιγο ξενερωτο που δεν εχει ζωντανη μουσικη?βασικα η μουσικη δεν ειναι καν δυνατα ειναι μετρια απο οτι καταλαωβα στο μαγαζι.Μηπως να μην κλεισω ακομα το τραπεζι και ξενερωσουν οι καλεσμενοι?θα πω κατι να οτ ξερεις...το τραπεζι το κανετε για να το χαρειτε εσεις ...οπως και να το κανετε παντα καποιος ξενερωνει και μουρμουραει...δε μπορεις να τους καλυψεις ολους....εμεις στη βαφτιση που ειχαμε παει σε ταβερνα πηραμε και ενα ντιτζεϊ και μια χαρα χορεψαμε κλπ κλπ αλλα ειναι θεμα μαγαζιου παντα και συνεννοησης...εαν δε θελετε χορο κλπ δε θα εχετε...ειναι τι θες εσυ και ο αντρας σου και οχι οι καλεσμενοι..ειναι δικια σας μερα και του παιδιου....

αυτα τα ολιγα...

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Λορα αγορακι ειναι ο μικρος....σκεψου κατι αλλο σε χρωματακι.!!!!ΘΑ αναγκαστω να το κανω κοκκινο ασπρο που ναι μεν μου αρεσει αλλα δεν ειναι τωρα για αγορακι..?...

Ο παπας Λορα στο ειπε οτι δεν επιτρεπει ντεκολτε?ετσι στο ξεκαρφωτο????!!!!!!

Αγοράκι; Ωχ σορυ, θα φταίει η νύστα μου.

Ε, τότε πες του ότι δε ταιριάζει το κόκκινο (που όντως δε ταιριάζει μεταξύ μας) και ότι θα παραπέμπει σε φούξια ροζ κτλ... Αν επιμένει τόσο πια ας πάρετε εσωρουχάκια Ολυμπιακού (θα βγουν στις φωτό πες του) και έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Ο παπάς το είπε στον άντρα μου που πήγε να κλεισει την εκκλησία, του είπε " Κανόνισε σε παρακαλώ η μάνα να είναι ντυμένη. Εχουμε και νονά;"

αντρας μου: "Οχι πάτερ"

παπάς: " Εντάξει, ευτυχώς!"

Και δε ξέρω τι να βάλω. Εχω και τα κιλάκια μου και την κοιλίτσα μου από τη γέννα και περιορίζονται πολύ οι επιλογές. Ευτυχώς κάτι θα καλύψει το μπολερό.

Αντε με το καλό οι βαπτισεις μας!

pECmp3.png

Καταρχην αν κρινω απο το τικερακι το κασπερακι εχει αγορι κ οχι κοριτσι οποτε το φουξια αποκλειεται..

Απο την αλλη τα χρωμαα νομιζω δεν θα τα καθορισεις εσυ αλλα το σχεδιο των βαπτιστικων που θα διαλεξετε.. Αο βεβαια ισχυει σε περιπτωση που θελετε κατι ενιαιο σαν πακετο.. αλλα απο την αλλη μου δημιουργειτε η απορια.. Που ακριβως θα μπουν τα χρωματα?? Στα βαφτιστικα χλωμο το κοβω, δεν εχω δει κατι σε κοκκινο σε αγοριστικο.. Εκτος αν κανεις καποιο θεμα πχ πειρατες http://www.an-agapas.gr/vaptisi/sets/set17.html και εκει μπορεις να βαλεις διαφορα χρωματα , οτι σου αρεσει.. Και τα εχει κ ολα.. κ κιτρινο κ γαλαζιο κ κοκκινο, κ εχεις κ απειρες επιλογες σε θεματα μπομπονιερας, στολισμου, προσκλητηριων κλπ κλπ.

Τουρτα απ΄οσο ξερω δεν κοβουν στην βαφτιση ακομα κι αν κανεις τραπεζι μετα.. Τουλαχιστον σε οσα τραπεζια βαφτισης εχω παει δεν εχω δει ποτε τουρτα.. ειναι περισσοτερο μεσα στα εθιμα του γαμου.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Κοκκινο και εγω εχω δει δε θεμα με πειρατες.. ριξε μια ματια http://www.evendi.gr/89C05523.el.aspx. Και επίσης κάπου αλλου το εχω πετυχει σε ναυτικο μπλε σκούρο όμως με κοκκινο, δεν μπορω να θυμηθω τωρα..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Για τα χρώματα δεν έχω άποψη, σιχαίνομαι το κόκκινο άλλωστε...

Τραπέζι σου δινει η εκκλησία και τοποθετείται δίπλα σας στη χαιρετούρα η οποία ανάλογα τον καιρό θα ναι ή μέσα ή έξω.

Αν δεν κάνω λάθος έγραψες ότι όλοι θα είναι καλεσμένοι στο τραπέζι. Αν ισχύει δε χρειάζεται γλυκό και στην εκκλησία. Τσάμπα λεφτα

Τούρτα σε βάπτιση έχω δει να κόβουν και μου χτύπησε άσχημα, την αμαρτία μου τη λεω...

Κ εμείς επειδή είμαστε χωριατάκια θελαμε να χορέψουμε στη βάπτιση του παιδιού μας αλλά επειδή είχαμε λίγους καλεσμένους και δεν είχαμε κλείσει το χώρο αποκλειστικά για εμας το απέρριψα και μείναμε με τη χαμηλή μουσική του μαγαζιού. Πίστεψέ με δεν ενόχλησε κανέναν γιατί μπορούσαμε να μιλήσουμε σαν άνθρωποι.

Ο καιρός δεν έχει μπέσα, εμεις 11 Οκτώβρη φοβάμασταν για κρύο και πεθάναμε απ τη ζέστη. Έχε κατι για ώρα ανάγκης. Αν κ εγώ στο γάμο μου τέλος Απρίλη που χε παγωνιά ήμουν με το στραπλες το νυφικό και δεν έπαιρνα χαμπάρι.

Α και το βιβλίο ευχών καλύτερα στο μαγαζί, να χουν χρόνο να γράψουν

Να σου πάνε όλα καλά!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Για το χρωμα ψηφιζω κοκκινο με μπλε....

Για το γλυκο καλυτερα στην εκκλησια,δε θα ερθουν ολοι στο τραπεζει κ θα δυσαρεστηθουν!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Σχετικά με τα χρώματα, ένας κλασικός παιδικός συνδυασμός χρωμάτων με το κόκκινο είναι το μπλε, κόκκινο, κίτρινο, στις αποχρώσεις τις καθαρές, όπως συνηθίζεται σε πολλά παιδικά παιχνίδια, πχ:

thomas.jpg

Θα μπορούσες, επίσης να εκμεταλλευτείς αυτό το χρωματικό συνδυασμό και να κάνεις θέμα τον Τόμας το τρενάκι. Μπορεί έτσι να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι.;)

.....δε νομίζω τάκη....

Γεια σας κοριτσια.

1.Αφου δεν εισαι σιγουρη οτι θα ερθουν ολοι στο τραπεζι,για μενα βαλε γλυκο στην εκκλησια.Ετσι σιγουρα θα παρουν ολοι!!

2.Συνηθως τουρτα βαζουν στο κεντρο οταν το παιδακι εχει παραλληλα με την βαπτιση του και τα γενεθλια του!Εαν ειναι ετσι,τοτε ναι κοψτε την τουρτα οικογενειακως μπροστα στον κοσμο!!Αν οχι θα ελεγα οτι ειναι περιττο!!Αν οπωσδηποτε θελεις να δωσεις γλυκο και στο τραπεζι,μπορεις να παρεις τουρτα σε ατομικα κομματια ομως....μπορει να ειναι και σε σχημα κιολας!!

3.Το τραπεζι ειναι της εκκλησιας.Καλυτερα το τραπεζομαντηλο φερτο εσυ ,για να ειναι και κατι που σου αρεσει,οπως και τον στολισμο!!

Για το τραπεζι ευχων καλυτερα στο κεντρο....υπαρχει πιο πολυς χρονος και πιο ηρεμια!

4.Αφου θελετε οπωσδηποτε το κοκκινο μου αρεσει πολυ σε συνδιασμο με το μπλε(navy)!Οπως ειπαν κι αλλα κοριτσια θα βρεις πολλους συνδιασμους με θεμα πειρατες ή με θεμα ναυτικο!!

5.Συμφωνω με τις υπολοιπες κοπελες

6.Να σου πω..προσωπικη μου αποψη βεβαια....η ζωντανη μουσικη μου θυμιζει πανηγυρι και δεν μου αρεσει καθολου!!!Εξαλλου βαπτιση ειναι...και η παλ μουσικη ειναι μια χαρα!!Αν παλι θελεις εσυ και ο αντρας σου να υπαρχουν και χοροι,τοτε ξανασκεψου το μαγαζι!!!!

Παντως για μενα να κανετε οτι εσεις θεωρητε ωραιο.....μην μπαινεις στο τριπακι εαν θα αρεσει το ενα και το αλλο!! Δυστυχως παντα θα υπαρχει καποιος που θα πει κατι....ακομη και παπαδες που λεει να κανεις!!

Ευχομαι με το καλο και να χαιρεστε το παιδακι σας!!:D

Διαφημίσεις

AX koritsia!!!Σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!!Με σωσατε!Πραγματικα!!!!

Τελικα δεν θα κανω την τουρτα στο τραπεζι και θα βαλω γλυκο στην εκκλησια.Σιγουρα βιβλιο ευχων στο μαγαζι.

Τα χρωματα τελικα κοκκινο μπλε σκουρο το θελω για μπαλονια και διακοσμηση.

Δεν ειχα σκοπο να κανω θεμα αλλα τωρα μαλλον θα πρεπει με πειρατες.Αλλιως θα εχω τα μπαλονια διακοσμησης εκκλησιας και κεντρου στα 2 χρωματα αυτα και στα τραπεζια ολο και κατι θα βρω να βαλω που να ταιριαζει!!!!

ΤΟ ονομα του θα ειναι Μαριος.Χιλια ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα μπαλονια που θα στολισεις στην εκκλησια κανονισε να στα φερουν μετα και στοτραπεζι...στης φιλης μου δε το ειχε κανονισει και ψαχνανε αυτοκινητα καλεσμενων και τα βαλανε...:D

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

τα μπαλονια που θα στολισεις στην εκκλησια κανονισε να στα φερουν μετα και στοτραπεζι...στης φιλης μου δε το ειχε κανονισει και ψαχνανε αυτοκινητα καλεσμενων και τα βαλανε...:D

Den θα παω σε εταιρια αλλα θα τα κανω μονη μου δεν θα ειναι πολλα τα μπαλονια στην εκκλησια 2 μπουκετα μαλλονη 4 θα τα φερουμε εμεις λογικα.

casperaki θα σου έλεγα στο τραπέζι να βάλεις κόκκινα μπουκέτα και προσωπική μου άποψη να μην απορρίψεις την τούρτα, απλά θα μπορούσες στο τραπέζι που θα χεις το βιβλίο των ευχών να χεις και την τούρτα και ένα μπολ με καραμέλες κόκκινες!!! Όσο για την μουσική έχω πάει σε βαφτίσεις μεζωντανή (και μάλιστα ποντιακά) και οι γονεις το υποστήριξαν τέλεια χορεύοντας με τη μικρή τους κόρη, έχω πάει και σε βαφτίσεις χωρίς μουσική και πάλι καλά ήταν, η επιλογή δική σου, εγώ πάντως έκανα τραπέζι μόνο για τους κουμπάρους και τους γονείς μας και στις 2 βαφτίσεις των παιδιών μου!!!! Για όλες τις άλλες απορίες έχω καλυφθει και θα συμφωνήσω με ότι έχουν πει τα κορίτσια παραπάνω. Οτιδήποτε και αν θέλεις μη διστάσεις. Καλό κουράγιο!!!

casperaki με το καλο η βαφτιση ,επειδη τα κοριτσια σε ενημερωσαν για ολα εγω δεν εχω να σου προτεινω κατι παρα να σου πω οτι και εγω περυσι το μαιο βαφτισα το γιο μου και δεν εκανε καθολου κρυο φορουσα ενα φορεμα ραντακι και ειχα μια εσαρπα για τα ματια του παπα...απλα φορουσα ενα πολυ λεπτο καλσον στο χρωμα του ποδιου.

την αληθεια πειτε πως σας φαινετε κατι τετοιο?ενα μπαλονι με προσωπο μικυ 2 απο τα αστερια κ 3 καθε χρωμα απο τα απλα για μπουκετο στην εκκλησια.να εχω θεμα μικυ μαους οπου κολλαει κοκκιν μπλε.τι λετε?

us533113.th.jpg

us53324.th.jpg

u53323.th.jpg

pm78734.th.jpg

Πάρε γάζα μπλε και κόκκινη και βάλε στο τραπέζι με τις μπουμπουνιέρες!Ακόμα και θαλασσινό θέμα να κάνεις μπορείς να βάλεις αυτά τα ριγέ σωσίβια, τα ερυθρόλευκα (το πιάσαμε...έτσι;;;;) και αν δε βρεις...έστω εκτυπωμένα κάπου, στο προσκλητήριο κτλ!Επίσης κόκκινους αστερίες σε γαλαζομπλέ φόντο, σημαδούρες κόκκινες (σε είδη αλιείας στη χειρότερη δεν μπορεί...θα βρεις!!).Εχω δει τούρτα σε βάφτιση του Ολυμπιακού!!!Στο τραπέζι με τους μπομπονιέρες βάλε σε μια γυάλα και εκείνες τις ριγέ καραμέλες τις ερυθρόλευκες (το ξαναπιάσαμε...έτσι;;;)!Αντε και με το καλό η βάφτιση!!!(Και πολλά σου είπα γιατί είμεθα Τουμπιώτισσες και ΠΑΟΚ!!!)

Vd4Sp3.png

σουπερ ειναι και εγω το μικυ ειχα θεμα σε ολα και προσκλησεις και γλυκακια και μπαλονια.

α!!!οσο για τον ολυμπιακο μπορειται τα γλυκακια να δινονται στο κοσμο με κοκκινη χαρτοπετσετουλα ή κοκκινο κουταλακι.για να μην πω να μοιρασεται γλυκακια με περιτυλιγμα του ολυμπιακου και με κραξετε ολες μαζι...:wink:

¨!!!!!!!ευχαριστω κοριτσια!Παντως το θεωρω χαζο αυτο τωρα με την ομαδα.Βαφτισει θα γινει!~~~~που κολλαει ο ολυμπιακος?

Ασχετο αλλα θυμιθηκα την φιλη μου που γεννησε παλι πριν μια βδομαδα κ οταν φερανε το μωρακι κ εκεινην ο μπαμπαςΤυλιξε το νεογεννητο μωρακι με κασκολα της αεκ!!!!ΟΙ αντρες ειναι πορωμενοι κ τουβλα ωρες ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...