Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξερουμε ποιος μας βαζει.....

Ellemphriem

Recommended Posts

.......για υπνο και αναλογα φερομαστε λεμε.....με εμενα κουβεντα δεν γινεται. Αγκαλιτσες, μπανακι, φιλακια, μασαζακι, παλι φιλακια, γαλα και νανι. Ακομα και το μεσημερι......με τον πατερα της γινεται παρτι. Πηγε να την βαλει το μεσημερι και τσιριζε η μικρη του πηρε τα αυτια. Την εβγαλε εξω......γυρισα εγω απο τις δουλειες και τις λεω 'ελα να αλλαξουμε πανα και μετα νανι ενταξει?' και μου κουνισε καταφατικα το κεφαλι. Σε 10 λεπτα κοιμομασταν. Τι κανουμε εδω ρε παιδια οεο? Αν γινει κατι και εγω πρεπει να λειπω η μικρη τον κανει τον πατερα της οτι θελει. Ειναι και αυτος ΦΟΥΛ ερωτευμενος με την μικρη και λογικο δεν παει κοντρες. Εδω τι κανουμε? Εσεις το αντιμετωπισατε αυτο? Εγω την βαζω συνεχεια για υπνο, μηπως γιαυτο σηκωνει ανταρτικο στον μπαμπα? Να το κανουμε εναλαξ, μια εγω μια αυτος? Και τι να του πω να κανει. Τα ιδια με μενα κανει και σε εκεινον αντιδραει διαφορετικα που σημαινει οτι καταλαβαινει το μωρο τι και πως, και ποιος......:oops: Καποιες που να ξερουν εχουν καμια ιδεα? Το εναλαξ θα βοηθησει λετε? Αν ειναι να τσιριζει ετσι η μικρη πως θα κρατηθω να μην επεμβω? Δεν υπαρχει περιπτωση. Ειμαστε απο τις περιπτωσεις που φτιαξαμε ωραιο προγραμμα υπνου ΧΩΡΙΣ κλαμματα και υστεριες. Με ηρεμια και επαναληψη και τακτικοτητα. Δεν θελω να την ακουσω να ουρλιαζει. Αν γινει τετοιο εχω μπει στην μεση.....τι θα κανω..........??? :(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

.......για υπνο και αναλογα φερομαστε λεμε.....με εμενα κουβεντα δεν γινεται. Αγκαλιτσες, μπανακι, φιλακια, μασαζακι, παλι φιλακια, γαλα και νανι. Ακομα και το μεσημερι......με τον πατερα της γινεται παρτι. Πηγε να την βαλει το μεσημερι και τσιριζε η μικρη του πηρε τα αυτια. Την εβγαλε εξω......γυρισα εγω απο τις δουλειες και τις λεω 'ελα να αλλαξουμε πανα και μετα νανι ενταξει?' και μου κουνισε καταφατικα το κεφαλι. Σε 10 λεπτα κοιμομασταν. Τι κανουμε εδω ρε παιδια οεο? Αν γινει κατι και εγω πρεπει να λειπω η μικρη τον κανει τον πατερα της οτι θελει. Ειναι και αυτος ΦΟΥΛ ερωτευμενος με την μικρη και λογικο δεν παει κοντρες. Εδω τι κανουμε? Εσεις το αντιμετωπισατε αυτο? Εγω την βαζω συνεχεια για υπνο, μηπως γιαυτο σηκωνει ανταρτικο στον μπαμπα? Να το κανουμε εναλαξ, μια εγω μια αυτος? Και τι να του πω να κανει. Τα ιδια με μενα κανει και σε εκεινον αντιδραει διαφορετικα που σημαινει οτι καταλαβαινει το μωρο τι και πως, και ποιος......:oops: Καποιες που να ξερουν εχουν καμια ιδεα? Το εναλαξ θα βοηθησει λετε? Αν ειναι να τσιριζει ετσι η μικρη πως θα κρατηθω να μην επεμβω? Δεν υπαρχει περιπτωση. Ειμαστε απο τις περιπτωσεις που φτιαξαμε ωραιο προγραμμα υπνου ΧΩΡΙΣ κλαμματα και υστεριες. Με ηρεμια και επαναληψη και τακτικοτητα. Δεν θελω να την ακουσω να ουρλιαζει. Αν γινει τετοιο εχω μπει στην μεση.....τι θα κανω..........??? :([/QUOT

πιστεύω πως πρέπει να ξεκινήσετε το εναλλάξ γλυκιά μου..δεν γίνεται να την βάζεις μόνο εσύ για ύπνο..σε σένα φέρεται έτσι γιατί από τον τόνο σου καταλαβαίνει πως εννοείς οτι λες,ξέρει πως δεν την παίρνει.ενω με τον μπαμπα....πρέπει να εξηγήσεις στον άντρα σου πως αν δεν τον παίρνει απο τωρα στα σοβαρα στο μέλλον θα χετε χειροτερα προβλήματα αφου δεν θα τον ακούει καθόλου κ σε τιποτα κ θα πρέπει να τρέχεις εσυ για να επιβάλλεις την τάξη.σε καμμια περιπτωση δεν πρέπει η συμπεριφορα σου να ακυρωνει τον αντρα σου μπροστα στο παιδι οποτε μην επεμβεις,ουτε η δικη του βέβαια πρεπει να ακυρωνει εσενα.αφησε τον να κοιμιζει το παιδι κ προσπαθησε να αντεξεις και να μην επεμβεις.το ξερω οτι ειναι δυσκολο ν'ακκους το παιδι σου να τσιριζει αλλα ειναι για καλο.αν του δειξεις τον τροπο ολα θα βελτιωθουν..

βαση οσων εχω διαβασει κ ξερω αυτη ειναι η γνωμη μου..

ελπιζω να βοηθησα..αν θελησεις κατι αλλο ειμαι στην διαθεση σου..:-)

τα παιδιά μας είναι η ελπίδα μας για ένα πιο όμορφο αύριο..

Και εμείς τα ίδια έχουμε. Αν βρίσκομαι εγώ στο σπίτι θέλει έμενα. Μόνο για τον ύπνο όμως. Τα υπόλοιπα τα κάνει και ο μπαμπάς.

Εγώ έχω και το νεογέννητο βέβαια.

Έχει ξυπνήσει βράδυ ο μεγάλος μου (όχι φασαρία, κάτι μουρμουρητά) και εγώ θηλάζω.Οπότε, ξυπνάω τον άντρα μου να πάει και μετά από λίγο ακούω το μεγάλο να ορίεται "μαμά, μαμά". Αφού παράτησα το μωρό, πήγα εγώ. Είχε εκνευριστεί όμως και παιδεύτηκα να τον ξανακοιμήσω.

Το λάθος είναι δικό μου που ποτέ δεν πήγε ο μπαμπάς του όταν είχαμε ένα παιδί και τώρα αν χρειαστεί κάτι θέλει εμένα.

Το τεστ θα το κάνουμε το σαββατοκύριακο που ο άντρας μου και το μεγάλο μου παιδί θα πάνε στα πεθερικά μου που μένουν σε άλλη πόλη. Εκεί θα δούμε πως θα τον κοιμήσουν. Φαντάζομαι ότι επειδή δε θα με βλέπει, δε θα υπάρχει πρόβλημα. Θα δείξει.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Νομίζω, ότι θα πρέπει να αφήσεις τον μπαμπά να βρει έναν "δικό του" τρόπο να κοιμίζει το παιδί.

Το ότι έχει συνηθίσει μόνο εσένα να την βάζεις για ύπνο σίγουρα δεν βοηθάει οπότε καλό είναι που και που να το παλεύει και ο μπαμπάς (καλήτερα να λείπεις εσύ από το σπίτι τις πρώτες φορές). Η συμβουλή μου πάντως είναι να μην επεμβαίνεις όταν την ακούς να δυσανασχετεί, γιατί εκεί "ακυρώνεις" την "εξουσία" του μπαμπά η μικρή σου σκέφτεται γιατί να κοιμηθώ αφού άμα τσιρίξω λίγο παραπάνω θα έρθει η μαμά.

Τα παιδάκια μας είναι ευέλικτα σε αυτή την ηλικία μαθαίνουν να κοιμούνται με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Η κόρη μου αλλιώς κοιμάται με μένα αλλιώς με τον μπαμπά της διαφορετικά με την γιαγιά της και σίγουρα διαφορετικά και πολύ ευκολότερα στο σταθμό. :mrgreen::mrgreen:

(άβυσσος η ψυχή του νηπίου) :?:???:

Νομίζω, ότι θα πρέπει να αφήσεις τον μπαμπά να βρει έναν "δικό του" τρόπο να κοιμίζει το παιδί.

Το ότι έχει συνηθίσει μόνο εσένα να την βάζεις για ύπνο σίγουρα δεν βοηθάει οπότε καλό είναι που και που να το παλεύει και ο μπαμπάς (καλήτερα να λείπεις εσύ από το σπίτι τις πρώτες φορές). Η συμβουλή μου πάντως είναι να μην επεμβαίνεις όταν την ακούς να δυσανασχετεί, γιατί εκεί "ακυρώνεις" την "εξουσία" του μπαμπά η μικρή σου σκέφτεται γιατί να κοιμηθώ αφού άμα τσιρίξω λίγο παραπάνω θα έρθει η μαμά.

Τα παιδάκια μας είναι ευέλικτα σε αυτή την ηλικία μαθαίνουν να κοιμούνται με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Η κόρη μου αλλιώς κοιμάται με μένα αλλιώς με τον μπαμπά της διαφορετικά με την γιαγιά της και σίγουρα διαφορετικά και πολύ ευκολότερα στο σταθμό. :mrgreen::mrgreen:

(άβυσσος η ψυχή του νηπίου) :?:???:

Καλα τα λες, αλλα εχει βολευτει και ο αντρας μου και με φωναζει και εκεινος ανα φασεις. Σου λεει με σενα κοιματε ωχου τωρα αστο καλυτερα καντο εσυ. πρεπει να το πιεσουμε για εναλαξ, πρεπει το ξερω. Και αυτο που λες να βρει εκεινος τον τροπο του ειναι πολυ σωστο. Δεν γινεται να κανει το ιδιο με μενα. Δεν του βγαινει σωστα και ισως μπερδευει και την μικρη....:oops: Θα δοκιμασουμε αυριο. Αντε καλη μας τυχη.............

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...