Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ..ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ??

pitsipopaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! εχω καιρό να κάνω τσατ μαζι σας και μου λειψατε!!

Βασικα για εμενα εχουν τελειωσει οι βραδινες εξοδοι αφου δεν εχω που να αφησω τον μικρο..με την μερα ομως τι γινεται?? θελω να βγαινω με το μωρο μου αλλα που να πας τωρα τον χειμωνα? τα καφε ειναι γεματα καπνα απο τσιγάρα και εκτος αυτου δεν αισθανομαι ανετα να τρεχει ο μικρος γυρω γυρω απο τα τραπεζια και για παιδοτοπο ειναι πολυ μικρο ακομα το μωρο μου...

μεσα στο σπιτι θα την βγαζουμε συνεχεια λοιπον??

μμ ειπα και σημερα τον πονο μου λοιπον!:oops:

Διαφημίσεις

πονοοοοοοςςςςςςς

παει ο καιρο που μπιαναμε στο Χοντο στις 9πμ και βγαιναμε ατις 1μμ

κανονισε με αλλες μαμαδες σε σπιτι μεχρι να βγει λιγος ηλιος

στους 14-16 βαθμους εξωωωωωωωωωω:lol::lol::lol:

Καλημερα κοριτσια , βραδυνες σας βλεπω . Εμεις βγαινουμε καθημερινα με τα μικρα μας εξω , ή για καφε ή για περπατημα 'η για φαγητο βρεξει χιονισει . Ακομα και τωρα που ειχε πολυ κρυο φυσικα και βγαιναμε , τα ντυναμε αρκετα καλα και εξω . Γενικως απο μηνων και τα 2 εχουνε βγει εξω με χιονια , ε ειμαστε λιγο ανθρωποι που μας αρεσουνε οι βολτες και τα μωρα τρελαινονται . Καλυτερα ειναι και συνιστω appleebees , fridays οπου μπορουνε και τα μικα να φανε καμια πατατουλα και να πιουνε καφεδακι οι μεγαλοι . Στα χοντος παμε για φαγητο καμια φορα αλλα δεν το πολυσυμπαθει ο πιτσιρικας και δνε παμε .Σε μεγαλα εμπορικα παμε συχνα και καθομαστε σε κανα goodys η και σε καφετεριες αμα τυχαινει να κοιμαται ο μεγαλος , τη μικρη την καταφερνουμε . Και επειτα πεινουμε καφε με απολυτη υσηχια και διασκεδαζει και ο μεγαλος σε παιδοτοπους .

Κι εμείς βγαίνουμε για καφε με τα μικρά. Οι περισσότερες καφετερειες έχουν και εξω σομπες και μπορείς να κατσεις για καμια ωριτσα. Αν και τωρα με τις βροχες και τα χιονια σε παιδοτοπο την βγαζουμε.

pitsipopaki το μωρακι σου δεν ειναι μικρό για παιδοτοπο, εμενα η δικια μου που ειναι μικροτερη την καταβρισκει. Βεβαια παω καθημερινες που δεν εχει πολύ κοσμο και εινια πιο ησυχα.Δοκιμασε!

Διαφημίσεις

παμε βεβαια:twisted: σε μιση ωρα εχουμε φυγει αλλιως σιγουρα θα μας διωξουν.

φοβαμαι οτι καποια μερα θα εχουν κολλημενες φωτο μας σε ολες τις καφετερειες κ απο κατω θα γραφει ''προσοχη καταστροφη''

δεν ειμαστε για πουθενα σας λεω.μια φορα την εβδομαδα κ αν....

κ αυτο για μιση ωρα.με το που θα κατσουμε... λυσσανε!:evil::evil:

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ COSMOS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΒΡΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΧΩΡΙΟΓΥΡΑ!!!!

JgiCp3.pngv9Xtp3.png

εμεις εχουμε τρια (2-3.5-9.5)και για καφε και εστιατορια τα παιρνουμε παντα μαζι απο μωρακια.Έχουμε βρει μερη που είναι καταλληλα και για παιδια -και απο αποψη φαγητου και απο αποψη χώρου,να υπαρχει κοντα παρκιγκ ,να μην υπαρχει πολυς συνωστισμος και καπνα

(προτιμαμε μαλιστα την παρασκευη ή σαββατο μεσημερι για λιγοτερη πολυκοσμια),να υπαρχει χωρος για το καρότσι.Τετοια μερη για παραδειγμα ειναι K.F.C Γλυφαδα και παγκρατι όπου έχουν και παιδοτοπο, το ΜALL οπου χαζευουμε βιτρινες αλλα και παιχνιδια κι μετα έχει αρκετες επιλογες φαγητου,goodys στην παραλια (με παιδοτοπο),στο φάληρο μετα απο μια ωραια βόλτα και μπολικη παιδικη χαρα στην παραλιακη όταν δεν κανει κρυο, βολτα στην πλακα και φαγητο στο θαναση (για τα παιδια πατατες σαλατουλα πιτουλα είναι μια χαρα βραδυνο μια στο τοσο)που έχει πολλα τραπεζια έξω με στεγαστρο, και για πιο κυριλε καταστασεις εστιατορια που τα τραπεζια δεν είναι το ένα πανω στο αλλο για να μην ενοχλουμε και να μην ενοχλουμαστε!προσπαθω παντα να συνδιαζω κατι που αρεσει σε αυτους -παιδοτοπο , παιδικη χαρα ,πιαδικο σινεμα ή θεατρο, επισκεψη σε τζαμπο-

και μετα κατι που είναι περισσότερο για μας.ετσι δε φοβαμαι να ζητησω μια λογικη και ευγενικη συμπεριφορα όταν πια καθησουμε για φαγητοΤα πολυ μικρουλια δεν έιναι παντα σε θεση να το καταλαβουν αυτό όμως σιγα σιγα πιανει, και πραγματικα τις περισσότερες φορες περναμε και καλυτερα απο το αν μας τα προσεχε καποιος και βγαιναμε μόνοι!θελει μια παραπανω προσοχη στο να μην βαρεθουν αλλα ουτε και να παρακουραστουν και να αρχισουν τη γκρινια ,το πιο βασικο όμως πιστευω είναι αθελα μας να μη βγαζουμε εμεις ενοχικη συμπεριφορα ως προς το ότι θελουμε και εμεις να περασουμε καλα και όχι μονο

να κυνηγαμε παιδια γυρω απο τα τραπεζια.Δε θα παθει τιποτε το παιδι αν του ζητησεις- εστω και λιγο αυστηρα στην αρχη- να κατσει 20 λεπτα στην καρεκλα του (ειδικα αν εχεις μαζι και κανενα δυο μαρκαδορους ,το αγαπημενο του παιχνιδακι ή βιβλιαρακι για να χαζεψει!)

πιστευω στο σεβασμο των αναγκων και των δικαιωματων του παιδιου αλλα και των γονιων επισης !

Εννοείται!Πάμε παντού, για φαγητό, σε καφετέριες, για ψώνια, για σκι στο Φαλακρό, για περπάτημα (πάντα στο μάρσιπο), βόλτα με τα σκυλιά...Προχτές χιόνισε και την έβγαλα έξω να δει το τοπίο, κάναμε και τη βόλτα μας...Τώρα που θέλει να περπατάει αντί να κάθεται στο καρότσι, έχω μαζί το ring sling και μόλις κουραστεί, τη φοράω και όλα τέλεια!Δεν μπορώ να με φανταστώ να κλείνομαι, είμαστε πολύ της βόλτας και του έξω (μιλάω πάντα για μέρα, γιατί νύχτα, ακόμα και χωρίς μωρό, ποτέ δε βγαίναμε...).Πέρσι που γέννησα, την έβγαλα έξω 16 ημερών (20 Δεκεμβρίου, δεν το ξεχνάω με τίποτα!) για να δούμε το στολισμό για τα Χριστούγεννα (μη θυμηθώ πού την έχω θηλάσει-ή να πω καλύτερα, πού ΔΕΝ την έχω θηλάσει!)...

Συμφωνώ ότι το μωρό σου δεν είναι μικρό για παιδότοπο, ακόμα και μένα το καταδιασκεδάζει όταν πάμε...

Λοιπον πολυ χαιρομαι οσους βγαινουνε με τα παιδια τους ειτε 2 ειτε 3 ειτε 4 και δεν χαμπαριαζουνε . Θυμαμαι μια αγαπημενη θεια μου ειχε πει οτι θα κλειστω μεσα με τα παιδια και δεν θα βγαινω κτλ κτλ μα γιατι ρε παιδια εξοδο εννοουνε μερικοι μονο την εξοδο για ποτο , η κλαμπ ή μπουζουκια . Εμεις εχουμε χορτασει εξοδους και περναμε καταπληκτικα με τα παιδια μας , ακομα και να ειχα την δυναντοτητα να τα αφησω καπου δεν θα το εκανα γιατι θα μοθ λειπανε , εντα3ει ισως αμα υπηρχε η δυνατοτητα να τα κοιμιζαμε και να πηγαιναμε κανα σινεμαδακι αλλα κατα αλλα καναμε παιδια για να περναμε χρονο και ωρες μαζι τους ακομα και στις εξοδους μας μαζι τους .

Διαφημίσεις

Λοιπον πολυ χαιρομαι οσους βγαινουνε με τα παιδια τους ειτε 2 ειτε 3 ειτε 4 και δεν χαμπαριαζουνε . Θυμαμαι μια αγαπημενη θεια μου ειχε πει οτι θα κλειστω μεσα με τα παιδια και δεν θα βγαινω κτλ κτλ μα γιατι ρε παιδια εξοδο εννοουνε μερικοι μονο την εξοδο για ποτο , η κλαμπ ή μπουζουκια . Εμεις εχουμε χορτασει εξοδους και περναμε καταπληκτικα με τα παιδια μας , ακομα και να ειχα την δυναντοτητα να τα αφησω καπου δεν θα το εκανα γιατι θα μοθ λειπανε , εντα3ει ισως αμα υπηρχε η δυνατοτητα να τα κοιμιζαμε και να πηγαιναμε κανα σινεμαδακι αλλα κατα αλλα καναμε παιδια για να περναμε χρονο και ωρες μαζι τους ακομα και στις εξοδους μας μαζι τους .

αν βγεις μια μερα με τα δικα μου εξω...τοτε θα κλειστεις στο σπιτι αιωνιως !:mrgreen:

Έχουμε πολύ καιρο να πάμε σε καφετέρια με τον άντρα μου..γιατί με τον μικρο (17 μηνών) δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να σταθούμε στιγμή..Όλα θέλει να τα πειράζει και να τα εξερευνεί, οπότε και είναι πολύ δύσκολο έστω και για ένα λεπτό να κάτσει...Τι παιχνίδια του πέρναμε μαζί, τι παίζαμε, τι το ένα τι το άλλο..τίποτα...Είναι η ηλικία που θέλει όλα να τα περιεργάζεται..so..καθόμαστε μέσα ή αν έχει καλό καιρό (όπως χθες το απόγευμα) βγαινουμε για βολτίτσα χωρις το καρότσι, στα μαγαζιά, πάμε στο μάρκετ της γειτονιάς, κάνουμε αυτοκινητάκια στο περίπτερο...και τέτοια πραγματάκια. Μπορούσε η μητέρα μου να μου τον κρατήσει για να πάμε για καφέ..μένει απο πάνω μας και είναι πολυ ευκολο..όμως δεν θέλω όχι για κανέναν άλλο λόγο, ίσα ισα που ειναι πάντα προθυμη η μαμά μου, αλλά θέλω να τον βγάζω κ αυτόν λιγάκι..Όλη την εβδομάδα, τα πρωινά μέχρι το απόγευμα είναι σπιτι κλεισμενος λόγω καιρού με την μαμά μου...ε..τα ΣΚ που καθόμαστε σπίτι θέλω να μας χαρει κ να τον χαρούμε και εμείς...Οποτε προτιμώ να τον πηγαίνω βολτούλες και για ψώνια παρέα με τον σύζυγο...και για καφέ..πίνουμε κ στο σπίτι μας.. Τώρα αν προκειται για βραδινή έξοδο..που και αυτό είναι κατι σπάνιο..γιατι δεν μας λείπει κάτι τέτοιο...τον κρατάει η μαμά μου..! Ίσως επειδη ξέρω πως όποτε μας την "δώσει" και θελήσουμε να βγούμε..για καφέ για ποτο..για σινεμά, η μητερα μου θα μας τον κρατήσει..ισως να είναι και γι' αυτό που νιώθουμε να μην μας λείπουν τέτοιου είδους εξορμήσεις!

ο δικοσ μου παει κ ενοχλει ολους τους υπολοιπους που καθονται στο καφε κ τραβαει τα ποτηρια τους κ τα ρουχα τους.ριχνει τους καταλογους απο τα τραπεζια.σχεδον καθε φορα σπαει κ απο ενα πιατακι η ποτηρι κ αμα τον βαλω στην καρεκλα του ουρλιαζει κ πεφτει στο πατωμα κ χτυπιεται:evil: επισης επειδη σε ολα τα καφε εδω εχει παιχνιδακια τον παω να παιξει αλλα αυτος τα παιρνει κ τα σκορπαει κ τα πεταει οπου βρει.μια φορα πετυχε τον δισκο του σερβιτορου με ενα τουβλακι κ του επεσαν ολα κατω:?

η κορη μου καθεται πιο ησυχα αλλα για κανενα 10λεπτο.μετα μαλλιοτραβιεται με τον μικρο γιατι θελει να του παιρνει οτι πιανει στα χερια.με αποτελεσμα να ουρλιαζουν κ να κλαινε μαζι.:evil::evil:

παει καμια ετσι για καφε?εμεις εχουμε να παμε απο τα χριστουγεννα παντως.που φυσικα το σκυλομετανοιωσαμε κ παλι.

πανω απο μιση ωρα δε καθομαστε.φοβαμαι μη μας διωξουν κ γινουμε ρεζιλι:evil:

αααχ θα περιμενω το καλοκαιρι να παμε ελλαδα για να αφηνω σε καμια γιαγια!!!

αν βγεις μια μερα με τα δικα μου εξω...τοτε θα κλειστεις στο σπιτι αιωνιως !:mrgreen:

Παιδι μου δεν εχεις γνωρισει το γιο μου , οπου παμε εχω το συνεχομενο παραπονο ... "μα γιατι παντα ακουγομαι μονο εγωωωωω!!! " , αμα τον αφησεις εχει εξαφανιστει στο λεπτο και δε εχει το συναισθημα του κινδυνου αυτο το παιδι , οτι ναναι .

ο δικοσ μου παει κ ενοχλει ολους τους υπολοιπους που καθονται στο καφε κ τραβαει τα ποτηρια τους κ τα ρουχα τους.ριχνει τους καταλογους απο τα τραπεζια.σχεδον καθε φορα σπαει κ απο ενα πιατακι η ποτηρι κ αμα τον βαλω στην καρεκλα του ουρλιαζει κ πεφτει στο πατωμα κ χτυπιεται:evil: επισης επειδη σε ολα τα καφε εδω εχει παιχνιδακια τον παω να παιξει αλλα αυτος τα παιρνει κ τα σκορπαει κ τα πεταει οπου βρει.μια φορα πετυχε τον δισκο του σερβιτορου με ενα τουβλακι κ του επεσαν ολα κατω:?

η κορη μου καθεται πιο ησυχα αλλα για κανενα 10λεπτο.μετα μαλλιοτραβιεται με τον μικρο γιατι θελει να του παιρνει οτι πιανει στα χερια.με αποτελεσμα να ουρλιαζουν κ να κλαινε μαζι.:evil::evil:

παει καμια ετσι για καφε?εμεις εχουμε να παμε απο τα χριστουγεννα παντως.που φυσικα το σκυλομετανοιωσαμε κ παλι.

πανω απο μιση ωρα δε καθομαστε.φοβαμαι μη μας διωξουν κ γινουμε ρεζιλι:evil:

αααχ θα περιμενω το καλοκαιρι να παμε ελλαδα για να αφηνω σε καμια γιαγια!!!

Αλήθεια βλέπω ότι είσαι Γερμανία. Από κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους πως πάτε εκεί?Γιατί εδώ παρά την απαγόρευση δεν ίδρωσε το αυτάκι μας. καπνίζουν όλοι. Εμείς πάμε για καφέ και φαγητό με τη μικρή αλλά πάντα σε εξωτερικούς χώρους. Μέσα μόνο όπου ξέρουμε ότι δεν έχει κάπνα. Και μην ανησυχείς κανένα παιδί δεν κάθεται φρόνιμο. Γι αυτό άλλωστε τα λένε παιδιά.Δεν είναι μόνο τα δικά σου. Το μόνο που μας λείπει είναι να βγούμε λίγο μόνοι με τον καλό μου. Αλλά αραιά και που κανονίζουμε και αφήνουμε λίγο τη μικρή στους παππούδες για κανένα σινεμά ή ποτό νωρίς. Και φυσικά είμαστε τυχερή γιατί μένουμε νότια Ελλάδα και εδώ ο χειμώνας είναι πολύ ελαφρύς. Να φανταστείτε την Πρωτοχρονιά είμαστε δίπλα στη θάλασσα και η μικρή έπαιζε με ένα σκέτο πουκαμισάκι στην παραλία.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις

Ωχ Δημητρα μου τωρα το διαβασα , βιαστικα , εχει και χειροτερα απο μας τελικα , ακουγονται και αλλες μαμαδες οχι μονο εγω :) . Θυμαμαι μια φορα στα χοντος , ειχαμε παει για φαγητο ο πιτσιρικας δεν ηθελε ομως να φαει , αν και τοθ αρεσει το φαγητο εκει αλλα του την ειχε δωσει . Ηθελε να καταστρεψει το συμπαν , ε για να φαμε τον βαλαμε να κατσει μαζι μας στο τραπεζι , εκεινος αρχησε να χτυπιετε σαν τρελλο και να κλωτσαει παπουτσια και να τσιριζει ,ολοι ειχανε γυρησει και με βλεπανε παιδια ειναι η πρωτη φορα που κοκκινισα , τελικα καταληξαμε να μαλωνουμε με τον αντρα μου στο αυτοκινητο αφου τα πηραμε και φυγαμε αρων αρων χαχχαχαχαχα, παντως το δικο του το πετυχε με οτι τροπο ΦΥΓΑΜΕ !!! παιδια.... ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ .

Αλήθεια βλέπω ότι είσαι Γερμανία. Από κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους πως πάτε εκεί?.

εδω εχει 2-3 καφετερειες που εχουν χωρο για καπννιστες.ειναι ενα μερος με τζαμι κ πορτα που κλεινει οποτε δεν εχει επαφη με το υπολοιπο μαγαζι.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ δεν εχουν χωρο για καπνιστες.απαγορευεται μεσα.οποιος καπνιζει καθεται εξω κ ας εχει -15:rolleyes:

παιδια.... ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ .

η ΔΙΑΟΛΙΑ!!!:mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...