Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το μωρο μου εζησε μονο 9 μερες

Recommended Posts

θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας και την δικη μου πολυ πολυ δυσκολη κατασταση. γεννησα το αγορακι μου στις 3/1/2010 μετα απο πολλες ωρες ταλαιπωριας απο τους πονους τελικα με καισαρικη. πριν προλαβω να καταλαβω οτι γεννησα το παιδι μου εφυγε θεσσαλονικη στο Ιπποκρατειο.εγιναν οι απαραιτητες εξετασεις και διαπιστωθηκε πως ειχε πολλαπλες ατρησιες λεπτου εντερου. την αλλη μερα εγινε το χειρουργειο, κοντα του ηταν μονο ο αντρας μου ο οποιος προσπαθουσε να δωσει κουραγιο και σε μενα και στον εαυτο του. το παιδι βγηκε μετα απο 2,5 ωρες στο χειρουργειο και ηταν σχετικως καλα. εγω ημουν σε ημιτρελη κατασταση, εκλαιγα συνεχεια και ενιωθα να χανω το μυαλο μου... παρολα αυτα στεκομουν οσο μπορουσα στα ποδια μου. την 3η μερα απο την γεννα και την 2η απ το χειρουργειο του Δημητρακη μου εφυγα με υπογραφη και πηγα κοντα του.. ζησαμε μαζι μονο 5 μερες! 5 μερες γεματες αγωνια για το αυριο και για το τι μας ξημερωνε.. οι γιατροι δεν μας διναν ελπιδες γιατι παρουσιαστηκαν επιπλοκες και ειχαν σταματησει να λειτουργουν τα νεφρα.. το παιδι ειχε πρηστει ολοκληρο και ειχε γινει κιτρινομαυρο.. μια μερα πριν φυγει για παντα χαιδεψα ολο του το κορμακι, το προσωπακι του και τον νανουρησα. ηξερα πως ηταν η τελευταια φορα που τον εβλεπα ζωντανο. την αλλη μερα 12/1/2010 και ωρα 8,15 ο Δημητρακης μου εφυγε.. εγινε αγγελος και πεταξε ψηλα εκει που κανενας πονος και καμια εντατικη νεογνων δεν υπαρχει.. Καλο ταξιδι βλασταρι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό ταξίδι στο αγγελούδι σου.Οτι αλλό και αν πω είναι πολυ λίγο σε αυτό που νιώθεις τώρα.....Ευχομαι ο Θεός να σου δώσει δυναμη σε σένα και στον άντρα σου και να αγκαλιάσει η Παναγία το μωρακι σου όπως ακριβως θα έκανες εσυ......ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

διαβασα το μυν σου και πονεσε η καρδια μου δεν υπαρχουν ουτε θα υπαρξουν ποτε λογια παρηγοριας γι αυτο που σας συνεβει προσπαθησε να εισαι πιο δυνατη μερα με τη μερα και να προσευχεσαι για το αγγελουδι σου .κανε κουραγιο...

.....:(...Λυπαμαι πολυ γι αυτο που σου συνεβη βρε κοριτσακι μου...

Υπαρχουν πολλες φορες που θελεις να πεις καποια πραγματα τα οποια ομως δεν βγαινουν....οτι και να πεις φαινεται τοσο ανουσιο...

Οτι και να σου πω κοριτσι μου δεν αγγιζουν καν τον πονο σου!!

Ομως καλα εκανες και τα εγραψες , να προσπαθεις να τα βγαλεις απο μεσα σου , θα σε βοηθησει γενικοτερα..

εκανες οτι μπορουσες αλλωστε δεν ηταν στο χερι σου..

Ευχομαι ο χρονος να ''γιατρεψει'' τον πονο σου γρηγορα και να κρατησεις συντομα στην αγκαλιτσα σου το επομενο μωρακι σου...

Καλο κουραγιο...!!!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Όπως όλα τα κορίτσια έτσι κι εγώ στεναχωρήθηκα όταν διάβασα το μήνυμά σου. Έυχομαι καλή ανάρρωση στην ψυχούλα σου και είμαι σίγουρη ότι η Παναγιά θα αγγαλιάσει τον Δημητράκη σου με αγάπη.

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! κανω κουραγιο και προχωρω γιατι η αδερφουλα του το Κατερινακι μου με χρειαζεται. απλα ποναω ωρες ωρες οταν ειμαι μονη μου παρα πολυ! οταν καποια στιγμη προσευχεστε καντε μια προσευχουλα για τον Δημητρακη ΜΟΥ! ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

Η Παναγιά να σας δώσει δύναμη και όπως είπα και στα άλλα κορίτσια που πέρασαν δύσκολες στιγμές εύχομαι το παιδάκι που χάσατε να γίνει ο φύλακας αγγελός για σας και για τα μωρά που θα αποκτήσετε στο μέλλον και θα φέρουν χαρουμενες στιγμές στη ζωή σας.

λυπαμαι...........

κουραγιο..

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2009 ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ. ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Λυπάμαι πολύ, μακάρι τα λόγια μας να μπορούσαν να γλυκάνουν λίγο τον πόνο σου.:cry::cry::cry:

Ελπίζω σύντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι.

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

Πραγματικά λυπάμαι τόσο πολύ, να ξέρεις όμως ότι ο Δημητράκης σου βρίσκεται στην αγκαλιά της Παναγίας, θα τον προσέχει και θα τον αγαπάει όπως θα έκανες και εσύ...

Προσπάθησε όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά, ότι Θεός σύντομα θα σου χαρίσει ένα άλλο υγιές παιδάκι για να απαλύνει τον πόνο σου. Περνάς μια μεγάλη δοκιμασία αλλά πρέπει να φανείς δυνατή και για το άλλο σου παιδάκι. Κουράγιο γλυκειά μου, κλείσε τα μάτια και σκέψου πως ζείς ένα κακό όνειρο που σύντομα θα τελειώσει.

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! κανω κουραγιο και προχωρω γιατι η αδερφουλα του το Κατερινακι μου με χρειαζεται. απλα ποναω ωρες ωρες οταν ειμαι μονη μου παρα πολυ! οταν καποια στιγμη προσευχεστε καντε μια προσευχουλα για τον Δημητρακη ΜΟΥ! ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

το μωρο σου αγαπη μου δεν εχει αναγκη απο τις δικες μας προσευχες!

ειναι το ιδιο ΑΓΓΕΛΟΣ πραγματικα ομως.

θα σε βαλω λοιπον να σκεφτεις κατι αλλο...

ο Θεος σου χαρισε εναν ανθρωπο , στις πρωτες μερες του τον υπεβαλε σε δοκιμασια και τελος τον πηρε κοντα Του σαν αγγελο απαλλαγμενο απο καθε αμαρτια...μια αγνη ψυχη που θα προσευχεται αυτος για σενα...

ηρθε η ωρα γλυκια μου μεσα απο το πενθος σου να βγεις κ να αντικρυσεις μια αλλη πραγματικοτητα!εχετε τον δικο σας φυλακα αγγελο .

τα λογια τολμησα να τα δανειστω απο τη μητερα μου...

uDuOp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...