Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτη γνωριμια με την κορη του {μας}!!!!

treli manoula

Recommended Posts

Καλημέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε σε να θέμα που πραγματικά όσο πλησιάζουν οι μέρες με αγχώνει ακόμα πιο πολύ,και αν υπάρχει και κάποιος ψυχολόγος αν μπορεί ας απαντήσει. Ο συζηγός μου είμαστε παντρεμένοι 2 μήνες τώρα συνολικά μαζί ένα χρόνο και έχουμε έναν μπεμπάκο που είναι και αυτός 2 μηνών,λοιπόν το συζηγος μου από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι το οποίο είναι 3 ετών το βλέπει μια φόρα την εβδομάδα γιατί η δουλειά του είναι εκτός Αθηνών και έτσι δεν μπορεί να έρχεται πιο συχνά Αθήνα το πρόβλημα μου είναι ότι εγώ ακόμα την μικρούλα δεν την έχω γνωρίσει θα την γνωρίσω την άλλη εβδομάδα και την μητέρα της,έχουμε δώσει ραντεβού σε έναν παιδότοπο για να γνωρίσει και τον μπεμπακο η μητέρα της μπορώ να πω ότι έχει κάνει απίστευτη δουλεία με την μικρή από τότε που μουν έγκυος ότι θα κάνεις αδερφάκι θα χεις ένα μωράκι και διαφορά τέτοια ή μικρούλα συνέχεια ρώταγε τον μπαμπά της για το μωρό και τώρα που γεννήθηκε πότε θα δω το μωρό και τέτοια και κάποιες φορές που μιλήσαμε και μαζί στο τηλέφωνο με ρώταγε συνέχεια για το μωρό......Τώρα την άλλη εβδομάδα θα συναντηθούμε έχω αρκετό άγχος και δεν ξέρω πως να αντιμετοπισω όλη την κατάσταση πια πρέπει να είναι η συμπεριφορά μου:confused::confused::confused::?::?::?:

Διαφημίσεις

Μάλιστα...

Κατά κάποιο τρόπο σε καταλαβαίνω.μόνο ΠOY τα παιδιά του ντίνου έτρωγαν πλύση εγκεφάλου AΠO την "άλλη πλευρά" για μένα,τον γιο μου κ τον ντίνο.

(Ο ντίνος έχει 2 παιδιά AΠO πρώτο γάμο κ ENA μαζί μου)

Τα παιδιά τα γνώρισα αλλά δεν έμεινα πολύ ώρα μαζί τους.ME τον μικρό τρελάθηκαν :-)

Ακόμα νοιώθω περίεργα...κ AYTA το ίδιο πιστεύω.ο μεγάλος του ME πλησιάζει περισσότερο όμως.

Πιστεύω ότι είστε σε πολύ καλό δρόμο.

"χρησιμοποίησε" το παιδί σου για να ρθεις πιο κοντά στην κόρη του.πχ αν αρχίσει κ έρχετε σπίτι,όταν αλλάζεις το μικρό πες στην κόρη του να φέρει μια πανα για να την αλλάξετε ή κάτι τέτοιο.εγώ αυτό θα έκανα πάντως.

Όταν γνώρισαν τον γιο μου πήγαν ο ντίνος κ τα 3 σε παιδοτόπο.εκεί τον πρόσεχαν τα 2 μεγάλα.

Σ ευχαριστώ πολυ Μαρια μου που απαντησες καλο κουραγιο σου ευχομαι...τωρα τι θα γινει δεν ξερω το καλο ειναι οτι στην δικη μου περιπτωση οσο αφορα το μωρο και τον αντρα μου η μητερα της δεν λεει κατι κατα τους ισα ισα τωρα για εμενα δεν ξερω,θα ειναι μαζι και η μητερα της στην αρχη στον παιδοτοπο και θα μας αφησει μετα,οσο για το σπιτι υπηρχε συμφωνια με τον αντρα μου οτι θα μπορει να την παιρνει βραδυα οταν θα κλεισει τα 3 τα 3 τα εκλεισε τωρα τον δεκεμβριο αλλα απο το καλοκαιρι μας βλεπω να την παιρνουμε και καλυτερα νομιζω γιατι θα ειναι και πιο μεγαλος ο μπεμπακος και ετσι θα μπορει να ασχολειται περισοτερο μαζι του,αλλα θα την δω και τι θα της πω??????????και στην μητερα της βεβαια,γιατι οσο να ειναι μια ζηλεια μεσα μου την εχω δεν το κρυβω δεν ειναι και λιγο να πινω καφεδακι με την πρωην του αντρα μου!!!!:lol::lol:

Σ ευχαριστώ πολυ Μαρια μου που απαντησες καλο κουραγιο σου ευχομαι...τωρα τι θα γινει δεν ξερω το καλο ειναι οτι στην δικη μου περιπτωση οσο αφορα το μωρο και τον αντρα μου η μητερα της δεν λεει κατι κατα τους ισα ισα τωρα για εμενα δεν ξερω,θα ειναι μαζι και η μητερα της στην αρχη στον παιδοτοπο και θα μας αφησει μετα,οσο για το σπιτι υπηρχε συμφωνια με τον αντρα μου οτι θα μπορει να την παιρνει βραδυα οταν θα κλεισει τα 3 τα 3 τα εκλεισε τωρα τον δεκεμβριο αλλα απο το καλοκαιρι μας βλεπω να την παιρνουμε και καλυτερα νομιζω γιατι θα ειναι και πιο μεγαλος ο μπεμπακος και ετσι θα μπορει να ασχολειται περισοτερο μαζι του,αλλα θα την δω και τι θα της πω??????????και στην μητερα της βεβαια,γιατι οσο να ειναι μια ζηλεια μεσα μου την εχω δεν το κρυβω δεν ειναι και λιγο να πινω καφεδακι με την πρωην του αντρα μου!!!!:lol::lol:

Σκέψου πως βλέπεις εσυ κάποιον πρώην σου ΠOY είχατε καιρό σχέση...δεν νοιώθεις κάτι.έτσι;

Δεν είναι καθόλου εύκολο,το καταλαβαίνω αλλά.

Κ τώρα ΠOY το σκέφτομαι,ναι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να "πλησιάσεις" την μικρή μπροστά στην μάνα της.

Σίγουρα κ εγώ θα είχα τρελό άγχος.το μόνο ΠOY σκέφτομαι είναι αυτό ΠOY είπα κ χτες.ότι θα έβαζα το μωρακι να με σώσει.πχ θα άνοιγα κουβέντα ότι δεν KOIMATAI τα βράδια ή κάτι τέτοιο.μεταξύ δύο γυναικών-μαμάδων είναι η ιδανική κουβέντα νομίζω.

Προσπάθησε να ρήξεις κ το βάρος της κουβέντας στο κοριτσάκι.να μάθειΣ πράγματα,να δείξεις ότι ενδιαφέρεσε.

Πότε θα συναντηθείτε;

Αν οπως λες με την πρωην του αντρα σου δεν υπαρχει προβλημα...δλδ ειναι νορμαλ ανθρωπος συνηδειτοποιημενη ως προς το διαζυγιο τους,χωρις να βγαζει κακιες σε σενα...εγω θα ελεγα να εισαι απλα ειλικρινης και χαμογελαστη.Για παραδειγμα απο το να προσπαθησεις να πεισεις οτι εισαι ανετη θα προτιμουσα να το γυρναγες στην πλακα και να ελεγες "ημουνα πολυ αγχωμενη τοσες μερες γιάυτη τη συναντηση αλλα χαιρομαι πολυ που επιτελους γνωριζω την κορουλα σας.".

Ως προς το τι θα λετε ..συμφωνω με τη mariantinos οτι η κουβεντα για τα παιδακια θα σας σωσει.Μιλα για το μωρο σου,ρωτα τη κι εκεινη πραγματα για τη μικρη πως ηταν σα μωρο ,πως ειναι τωρα που μεγαλωσε και καλα για να ξερεις τι σε περιμενει.

Αν εισαι καλοδιαθετη και χαμογελαστη ολα καλα θα πανε.

Και εχε στο νου σου οτι εκεινη θα εχει μεγαλυτερο αγχος αφου σε λιγο καιρο θα χρειαστει να σε αφησει να κρατησεις και το παιδι της...καλο θα ηταν να εισαι φιλικη και να κερδισεις την εμπιστοσυνη της.

Τωρα ...αν ειναι καμια στριμενη,κακιασμενη και σε κοιταει με ζηλεια...τι να πω...ο Θεος μαζι σου!!!!

Διαφημίσεις

Και εχε στο νου σου οτι εκεινη θα εχει μεγαλυτερο αγχος αφου σε λιγο καιρο θα χρειαστει να σε αφησει να κρατησεις και το παιδι της...καλο θα ηταν να εισαι φιλικη και να κερδισεις την εμπιστοσυνη της.

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ!

Πολύ λεπτές και αμήχανες καταστάσεις...

Θεωρώ πάντως μεγάλη υπευθυνότητα από μέρους του συζύγου σου ότι δεν επεδίωξε τη γνωριμία σας όσο είχατε σχέση...

Επειδή ζω ανάλογη κατάσταση έχω να πω το εξής (εξ αφορμής του ερωτήματός σου):

Ο πατέρας της κόρης μου συζεί με μία κυρία και τα δύο μεγάλα της παιδιά...

Επείδη τη γνωρίζω (πριν καν χωρίσω με τον πρώην σύντροφο μου) και έχω σοβαρές επιφυλάξεις για το χαρακτήρα της... είναι όμως η τωρινή του σύντροφος και δεν μου πέφτει λόγος...

αλλά όσο η σχέση τους παραμένει σχέση δεν προτίθεμαι να γνωρίσει η κόρη μου αυτούς τους ανθρώπους... αν ποτέ παντρευτούν και πόσο μάλλον αποκτήσουν παιδί αυτό θα συμβεί (να έχει μεγαλώσει και λίγο η μικρή και να την έχω προετοιμάσει κατάλληλα ώστε να μπορεί να διαχειριστεί την εκτεταμένη αυτή οικογένεια)...

Κι επειδή αυτή τη στιγμή σχετίζομαι κι εγώ με έναν άνθρωπο που έχει δύο κόρες από προηγούμενο γάμο, είμαι πολύ αρνητική στο να τις γνωρίσω...

όχι γιατί δεν θα το ήθελα αλλά θεωρώ ότι όσο μία κατάσταση δεν είναι "επίσημη" δεν έχουμε δικαίωμα να εμπλέκουμε τα παιδιά στην προσωπική μας ζωή!

Από τη στιγμή που εσύ πλέον είσαι παντρεμένη και έχεις και παιδί με το σύζυγό σου τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα... τα παιδιά θα σπάσουν τον πάγο...

Θα μπορέσεις να έρθεις κοντά με το κοριτσάκι του αλλά θεωρώ επίσης σημαντικό να δώσεις δείγματα στη μητέρα ότι δεν "κινδυνεύει" η σχεση του παιδιού της με τον πατέρα από τον ερχομό του δικού σας παιδιού!

Γιατί πάνω απ΄όλα σημασία έχει η ψυχολογία και η συναισθηματική ισορροπία των παιδιών μας, που δεν έχουν επιλέξει να ζουν τόσο σύνθετες καταστάσεις.

Καλή επιτυχία!!!

Κι όσο πιο άνετη και χαμογελαστή είσαι, τόσο πιο εύκολα θα έρθουν τα πράγματα (με δεδομένο βέβαια ότι και η πρώην σύζυγος θα είναι καλοπροαίρετη)

Σκέψου πως βλέπεις εσυ κάποιον πρώην σου ΠOY είχατε καιρό σχέση...δεν νοιώθεις κάτι.έτσι;

Δεν είναι καθόλου εύκολο,το καταλαβαίνω αλλά.

Κ τώρα ΠOY το σκέφτομαι,ναι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να "πλησιάσεις" την μικρή μπροστά στην μάνα της.

Σίγουρα κ εγώ θα είχα τρελό άγχος.το μόνο ΠOY σκέφτομαι είναι αυτό ΠOY είπα κ χτες.ότι θα έβαζα το μωρακι να με σώσει.πχ θα άνοιγα κουβέντα ότι δεν KOIMATAI τα βράδια ή κάτι τέτοιο.μεταξύ δύο γυναικών-μαμάδων είναι η ιδανική κουβέντα νομίζω.

Προσπάθησε να ρήξεις κ το βάρος της κουβέντας στο κοριτσάκι.να μάθειΣ πράγματα,να δείξεις ότι ενδιαφέρεσε.

Πότε θα συναντηθείτε;

Mαρακι την δευτερα που θα μας ερθει!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, οσο για την κοπελα στο θεμα του πατερα της και του μωρου εχει κανει πολυ καλη δουλεια οσο για το δικο μου ατομο δεν γνωριζω γιατι οποτε ρωταω τον αντρα μου αλλαζει κουβεντα πανω σε αυτο το θεμα και γενικα ειναι περιεργη κατασταση γιατι χωρισανε ασχημα απο μερους της,χωρις να φταιει ο αντρας μου κατι που παραδεχεται και εκεινη γι αυτο και αλλωστε μεχρι να μαθει οτι ειμαι εγκυος δεν σταματησε τις προσπαθειες επαναδυνδεσης με τον αντρα ΜΟΥ,και οταν ετυχε να μας δει μαζι εξω την αλλη μερα πηγε στην κουμπαρα της και με εβριζε...{αυτο το γνωριζω γιατι η κουμπαρα εχει κτηνιατριο και εκει παει η θεια μου χωρις να ξερει βεβαια οτι ειναι ηθειαμου με εβριζε ειπε ονομα και επιθετο και ετσι καταλαβε η θεια μου}οποτε σηκωνω το κεφαλι ψηλα περνω απο το χερι τον αντρα μου και οτι γινει!!!!!!Θα δουμε........

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ολα καλα μαρακι μου πηγα ανετη μολις συναντηθηκαμε την αγκαλιασα και την φιλησα για την πρωην λεω.....η μικρη ξετρελαθηκε και εκανα αυτο που ειπες τον ταισα μαζι της και τον αλλαξαμε μαζι βεβαια τον ταλαιπωρησε λιγο δεν τον αφηνε να κοιμηθει του τραβαγε τα ποδια απο το καροτσι αστα πολυ γελιο συνεχεια ελεγε ο αζερφουλης μου....τωρα μιλαμε καθε μερα στο τηλεφωνο και συνεχεια με ρωταει ποτε θα τον ξαναδει....και οσο για την πρωην πραγματικα ηταν μια κυρια μου ειπε σ ευχαριστω παρα πολυ για ολα και που με εκανες να αισθανθω τοσο ανετα....ε στο τελος ειχαμε αφησει στον αντρα μου τα παιδια και εμεις καναμε το τσιγαρακι μας εξω!!!!!χα χα χα

Ολα καλα μαρακι μου πηγα ανετη μολις συναντηθηκαμε την αγκαλιασα και την φιλησα για την πρωην λεω.....η μικρη ξετρελαθηκε και εκανα αυτο που ειπες τον ταισα μαζι της και τον αλλαξαμε μαζι βεβαια τον ταλαιπωρησε λιγο δεν τον αφηνε να κοιμηθει του τραβαγε τα ποδια απο το καροτσι αστα πολυ γελιο συνεχεια ελεγε ο αζερφουλης μου....τωρα μιλαμε καθε μερα στο τηλεφωνο και συνεχεια με ρωταει ποτε θα τον ξαναδει....και οσο για την πρωην πραγματικα ηταν μια κυρια μου ειπε σ ευχαριστω παρα πολυ για ολα και που με εκανες να αισθανθω τοσο ανετα....ε στο τελος ειχαμε αφησει στον αντρα μου τα παιδια και εμεις καναμε το τσιγαρακι μας εξω!!!!!χα χα χα

Μακάρι να ήταν όλες οι πρωην και οι νυν έτσι. Συγχαρητήρια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...