Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Άγχος για Β΄Επιπέδου

Recommended Posts

koritsakia kalispera

me lene maria k eimai 23 xronwn!!!to mwraki den to periname apo twra alla afou o theoulis mas esteile ayto to dwro to kratisame fisika me poli agapi!!tin proigoumeni paraskevi pantreytika kiwlas k eimaste k polloi eytixismenoi!!!mikri tha ginw mama alla den me peirazei katholou isa isa pou niwthw perifani giayto!!!

mpika ston pempto k se 2 vdomadoules exw to b epipedou pou exw divasei tosa polla k exw arxisei k anxonomai...tha genisw sto elena alla ayto tha to kanw sto mitera gia na to xarw perissotero me ton antrouli mou giati sto elena oute kan mesa den ton afinoun na mpei ton kakomirouli k thelei toso na einai k aytos dipla mou!!!elpizw ola na pane kala me to ninaki mas k na mathoume k ti filo einai giati akoma den mas exoun pei sigoura!!!

kali lefteria se oles k me enan pono sas eyxomai!!!!!!:lol:

Διαφημίσεις

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

με το καλο μαρια μου!!μην αγχωνεσαι για τιποτα!!ολα θα ναι μια χαρα!κοιτα να το χαρειτε με τον αντρουλη σου!!να ζησετε κι ολας!!μια χαρα ειναι η ηλικια σου!εγω ειμαι 21 και ειμαι στον 7ο στο δευτερο παιδακι!ποτε δε το μετανοιωσα!θα δεις ολα θα ναι μια χαρα!θα χεις και πολλες αντοχες ως πιο μικρη!!με το καλο σου ευχομαι καλη μου!

teleio einai ayto pou diavazw!!!!! seyxaristw poli!!!!! sou emeine ligo..tixeroula!!! i alitheia einai oti eimai poli kala!!!oute idietera provlimata perasa apla exw parei merika kilakia parapanw alla ti na kanw pou eimai ligouro!!!alla twra pou siniditopiisa ta posa glika eixa faei ta ekopsa ola !!! :-P

χεχε μη σε απασχολουν ουτε τα κιλακια!!και εγω εχω παρει αλλα σκεψου πως ειναι και η μονη περιοδος της ζωης μας που μπορουμε να πουμε ευχαριστα ε δε βαριεσαι ας φαω κι αλλο ενα γλυκακι!χεχεεγω τουλαχιστον ετσι λεω!μ αυτα τα προφιτερολ εχω ψυχωση!οποτε μη σκεφτεσαι τιποτα!οταν μαθεις τι ειναι το μωρακι πες μας!!εμενα ειναι κοριτσακι!το μαθα κι εγω στο β επιπεδου!!

Διαφημίσεις

Με το καλό το μωράκι σου και μην έχεις κανένα άγχος μικρή κοπέλα, όλα θα πάνε τέλεια. Αργότερα θα καταλάβεις πόσο τυχερή είσαι που έκανες τόσο νέα παιδάκι.

Μαρακι παω κι εγω για β-επιπεδου την επομενη εβδομαδα.

λογικο ειναι να εχουμε μια αγωνια και ειδικα οταν ειναι το 1ο μας αλλα με χαμογελο και αισιοδοξια ολα καλα θα πανε...

σκεψου οτι οταν εισαι χαρουμενη και ηρεμη εσυ ειναι και το μικρο σου...:P

δες και εδω.........

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=44612

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21291

ps...Μαρακι (σαν συμβουλη επειδη εισαι νεα στο forum) καλο θα ειναι οταν υπαρχει ηδη ενα θεμα να προσπαθουμε να μην ανοιγουμε αλλο για να ειναι συγκεντρωμενες ολες οι πληροφοριες και να τις βρισκουμε ολοι,ετσι ωστε να μην χανουμε πολυ ωρα στο ψαξιμο και να μπερδευομαστε....;)

φιλικά

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

καλησπερα κι απο μενα κοριτσια κι εγω την πεμπτη εχω ραντεβου για το β επιπεδου και ειμαι τρελα αγχωμενη.ειμαι 26 χρ.ειναι το πρωτο μου και ολα μεχρι τωρα πηγαν παρα πολυ καλα .εμενα μπεμπουλα ειναι.σκεφτομαι συνεχεια μη στραβωσει κατι τωρα.δεν θα το αντεξω.ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα αποτελεσματα!φιλακια

pasxalitsa v

exw dei idi ayta ta themmata afou prin ginw melos eixa divasei sxedon ta panta....

eyxaristw pantws k eyxomai ta kalitera gia oles mas!!

den nomizw oti ksefiga apo to themma apla egrapsa ayta pou ithela na mirastw!!!

kali sinexeia

Διαφημίσεις

μαρια τι θα θελες πιο πολυ αγορακι η κοριτσακι?ασχετο με το θεμα αλλα ηθελα να σε ρωτησω..βεβαια γερο να ναι το μωρακι αλλα ετσι για προτιμηση λεω!εργαζεσαι τωρα με την εγκυνοσυνη?

Μμμμ..καλή ερώτηση!!!γερό να είναι φυσικά απλά έχω μία αδυναμία στα κορίτσια...είναι άλλη η γλύκα κ η τσαχπινιά τους!!!(ο άντρας θέλει αγόρι να τον πηγένει στο γήπαδο κ τέτοια!!χαχαχαχα)εργάζομαι ναι..κρατάω 2 παιδάκια κ είμαι παράλληλα κ στο ταμείο ανεργείας οπότε μια χαρά...λέω να σταματήσω κατά τέλος του έβδομου!!!

ωχου καλη μου τι μου λες τωρα...εμενα ο αντρας μου ηθελε σα τρελος πρωτο αγορι για να το πηγαινει στο γηπεδο και να κανει και αλλον ενα αριανο..και ο θεος τον ακουσε και του το δωσε..και τωρα ειμαστε ολο αρης αρης και εγω εκνευριζομαι επικινδυνα..αλλα του την εφερα τωρα με την κορη οποτε ας πηγαινουν αυτοι γηπεδο κι εμεις για καφε με την κορη!!σωστη??στην αθηνα εισαι?

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

ηταν ολα τελεια κοριτσια!!!!!!!!!!! το μωρακι ειναι υγιεστατο!!!!και ειναι κ αγορακι!!!!!ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχομαι τα καλυτερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηταν ολα τελεια κοριτσια!!!!!!!!!!! το μωρακι ειναι υγιεστατο!!!!και ειναι κ αγορακι!!!!!ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχομαι τα καλυτερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ax k egw agoraki exw....makari na mas pane ola kala mexri to telos!se oles mas tis agxwtikes mourles mellouses mamades!!!

wCzlp2.png

καλημερα σε ολους θα κανω κι εγω στις 16 φλεβαρη το β επιπεδου και εχω τρελο ανχος ,το μωρακι μου το ακουω συνεχεια το λατρευω και εχω κι εγω αγορακι .η αυχενικη μας ειχε βγει παρα πολυ καλη καθως και το υπερηχο στην 17 εβδομαδα αλλα φοβαμαι παρα πολυ ακουμε και τοσα πολλα συνεχεια !καλη συνεχεια σε ολες μας

S1Snp3.png

καλημερα!αχ,πως σε νιωθω ποπη!εγω θα το κανω την πεμπτη και εχω τρελαθει απο το αγχος!!με τοσα που ακουω και διαβαζω νιωθω οτι θα λιποθυμησω απο το αγχος εκεινη την ωρα..

δεν θ πάθετε τίποτα! θα πάνε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα μια χαρά και θα δειτε το παιδάκι σας να ειναι υγιέστατο και πανέμορφο....μην ακουω χαζομαρούλες ;) τα δυσκολα τα περάσαμε συμπεθέρες

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

μαρια με το καλό!!

και γω θα κανω το μεγαλο υπερηχο την Τσικνοπεμπτη και εχω ΠΗΤ 10-6.

Εχω περιεργεια να δω σε ποιον μοιάζει..και φυσικα να ειναι καλα:)

φυλο δε θελουμε να δουμε, εχει πολύ πλακα, καθε μερα μας λενε και μια

διαφορετικη γνωμη αναλογα με την κοιλια μου που αλλαζει συνεχεια σχημα..

θα δειξει τον Ιούνιο με το καλο..

Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες τις μελλουσες χαζομαμαδες¨)