Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνοι χαμηλά

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες και Χρόνια Πολλά,

Σήμερα το πρωι που ξύπνησα ένιωσα έναν πόνο χαμηλά δεξιά. Προαιρετικά βέβαια, δε πήγα στη δουλειά αλλά ομως βλέπω ότι η ενόχληση δε φεύγει.

Εχω ακούσει ότι γενικά πονάκια υπάρχουν και είχα και προηγυμένως, όμως σήμερα είναι κάπως πιο έντονο και ενοχλητικό.

Μήπως καμιά φίλη είχε ίδιο σύμπτωμα;

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

εγώ είχα τραβηγματα στις ωοθηκές μια δεξιά και μια αριστερά και λίγες μέρες μετά μου ήρθε περίοδος. Ακόμη και τώρα που είμαι αδιάθετη ακόμη πονάω. Δεν είχα άλλο σύμπτωμα.

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Καλησπέρα σε όλες και Χρόνια Πολλά,

Σήμερα το πρωι που ξύπνησα ένιωσα έναν πόνο χαμηλά δεξιά. Προαιρετικά βέβαια, δε πήγα στη δουλειά αλλά ομως βλέπω ότι η ενόχληση δε φεύγει.

Εχω ακούσει ότι γενικά πονάκια υπάρχουν και είχα και προηγυμένως, όμως σήμερα είναι κάπως πιο έντονο και ενοχλητικό.

Μήπως καμιά φίλη είχε ίδιο σύμπτωμα;

Αν και απέχουμε πολύ σε εβδομάδες έχω και εγώ πονάκια έντονα. Από άλλες φίλες ξέρω ότι είναι φυσιολογικό γιατί μεγαλώνει η μήτρα. Ελπίζω να βοήθησα και καλό υπόλοιπο σου εύχομαι

rA1Fp2.png

καλημερα ειμαι στην 22η εβδομαδα και απο εχτες εχω πονους χαμηλα στο κεντρο κυριως ο γιατρος μου συνεστησε ξεκουραση ,με εχει φαει το αγχος παρολο που ειναι δευτερη εγκυμοσυνη ελπιζω να μην ειναι τιποτα....

αλήθεια παιζει ρολο το μαγνησιο γιατι ολο ξεχναω να το παρω?

Διαφημίσεις

Είχα και στις τρεις εγκυμοσύνες μου σχετικά έντονους πόνους κάτω δεξιά περίπου στο σημείο που βρίσκεται η σκωληκοειδής. Σε σημείο που μια φορά στην πρώτη εγκυμοσύνη με έψαχνε ο γιατρός για σκωληκοειδήτιδα!

Τελικά, είναι η μήτρα που μεγαλώνει, καρατσεκαρισμένο.

Ωστόσο, καλό είναι να τηλεφωνήσετε στο γιατρό σας και να περιγράψετε ακριβώς τον πόνο και το σημείο που τον νιώθετε, για σιγουριά.;)

.....δε νομίζω τάκη....

Για τους πονους χαμηλα οτι συμβουλη και να σας δωσουν εδω περα ειναι καλο να παρετε τηλεφωνο το γιατρο σας ειδικα αν μοιαζουν σαν περιοδου.

Το μαγνησιο βοηθαει στο να μην κανει συσπασεις η μητρα.

Καλησπέρα κορίτσια, αυτά τα πονάκια που λέτε τα έχω κι εγώ κάποιες μέρες. Την πρώτη φορά με έπιασαν το βράδυ στον ύπνο μου και τρόμαξα και την επομένη πήγα στο νοσοκομείο μήπως και ήταν κάτι. Κλασσικά έψαξαν για ουρολοίμωξη και σκωλ/τιδα αλλά τελικά ήταν μυοσκελετικό επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Δεν έχω ξαναδώσει ιδιαίτερη σημασία από τότε, απλά όποτε με πιάνει προσπαθώ να ξαπλώσω λίγο και να ηρεμήσω για να περάσει. Φυσικά το καλύτερο είναι ένα τηλέφωνο στο γυναικολόγο για καθησυχασμό.

jZ4op3.png

• 3 weeks later...

καλησπερα!και εγω τα εχω αυτα τα πονακια απο εχθες.καθε φορα που το λεω στον γιατρο μου μου εξηγει πως ειναι η μητρα που μεγαλωνει.αλλαζω μηνα κιολας αυτες τις μερες,μπαινω στον εκτο,και καθε φορα που αλλαζω εχω κατι περιεργα συμπτωματακια:D