Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS ...εγκυμοσυνη και ροδοχρους πιτυριαση

Recommended Posts

καλημερα ειμαι στην 10 εβδομαδα εβγαλα εντελως ξαφνικα κατι εξανθηματα στις γαμπες ,πηγα αμεσως σε δερματολογο και μου ειπε πωες ειναι ροδοχρους πιτυριαση και δεν χρειαζετε να κανω κατι αλλα θα κανει το κυκλο του και θα φυγουν τα σημαδια μονα τους εχω τρομοκρατηθει κατα ποσο ειναι επιβλαβες για το εμβρυο ,ο δερματολογος μου ειπε πως ειναι καποια ιωση και απο τι γνωριζει δεν προκαλει κατι στο εμβρυο .

και περιμενω τωρα ενημερωση απο τον γυναικολογο μου.ξερει κανει κατι γυρω απο το θεμα αυτο

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Δε γνωρίζω κάτι ρία σχετικά με την εγκυμοσύνη, αλλά έχω περάσει ροδόχρου πυτυρίαση και πραγματικά δεν είναι τίποτα. Λίγη φαγούρα ίσως έχεις κατά την ίαση την οποία μπορείς να καταπολεμήσεις με ενυδατική κρέμα.

Το θετικό είναι ότι δε χρειάζεται να πάρεις αγωγή.

Να είσαι ήρεμη και θα δεις που όλα θα πάνε καλά!

Καλημέρα, χωρίς να γνωρίζω τι είναι αυτό, σου λέω απλά οτι και εγώ κατά τη διάρκεια του 5ου μήνα είχα γεμίσει στο πρόσωπο κάτι εξανθήματα τα οποία κράτησαν κανα δυο εβδομάδες και έφυγαν όπως ήρθαν. Είχα τρομοκρατηθεί και πήγα στο λοιμωδών όπου μου προτειναν αλοιφές τις οποιες δεν έβαλα και το νερό της aven το οποιο και τελικά χρησιμοποίησα γιατί με ανακούφιζε όταν φούντωναν. Φοβόμουν για το μωρό και τελικά δεν ήταν τίποτα. Σίγουρα πάντως μίλα με το γιατρό σου

καλημερα ειμαι στην 10 εβδομαδα εβγαλα εντελως ξαφνικα κατι εξανθηματα στις γαμπες ,πηγα αμεσως σε δερματολογο και μου ειπε πωες ειναι ροδοχρους πιτυριαση και δεν χρειαζετε να κανω κατι αλλα θα κανει το κυκλο του και θα φυγουν τα σημαδια μονα τους εχω τρομοκρατηθει κατα ποσο ειναι επιβλαβες για το εμβρυο ,ο δερματολογος μου ειπε πως ειναι καποια ιωση και απο τι γνωριζει δεν προκαλει κατι στο εμβρυο .

και περιμενω τωρα ενημερωση απο τον γυναικολογο μου.ξερει κανει κατι γυρω απο το θεμα αυτο

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Εγω είχα πάθει αυτή τη ροδόχρους πιτυρίαση, όχι στην εγκυμοσύνη, πριν χρόνια, κι όντως δεν είναι τίποτα. Θεωρείται πράγματι ίωση, η οποία όμως δεν μεταδίδεται με τη σωματική επαφή, είναι ας πούμε σαν τον έρπη. Κάποιοι βγάζουν εύκολα υπό κατάλληλες συνθήκες και κάποιοι άλλοι όχι, υπάρχει περίπτωση δηλαδή να εμφανιστεί και στο μέλλον. Κάνει τον κύκλο του, στην αρχή μπορεί να είναι στο στέρνο, στα χέρια, στο στήθος και μετά να εμφανιστεί στους μηρούς, στις γάμπες κτλ.

Δεν είναι τίποτα, μην σ'ανησυχεί, ίσως να έχεις ελάχιστη φαγούρα κι απλά θα περιμένεις να φύγουν οι κοκκινίλες. Μπορεί να περάσει και ένας με ενάμισυ μήνας.

Εγώ πασαλειβόμουν με την Flixotide, η οποία έχει λίγο κορτιζόνη αλλά είναι πολύ καλή, γιατί καμμιά φορά μου έβγαινε κάποια ροζ κηλίδα, έβαζα την κρέμα για να το προλάβω και μου πέρναγε. ¨ομως εσύ τώρα για οποιαδήποτε αγωγή πρέπει να μιλήσεις πρώτα με το γυναικολόγο σου.

• 10 months later...

σημερα οτι ψαχνω τελικα εδω το βρισκω. στο google το πατησα εδω μεβγαλε! χαχα λοιπον... πρωτον εχω απορια. λετε οτι κανει τον κυκλο του και περναει. καιγω το παθα τωρα τον σεπτεμβρη. εχω ενα δυο ακομα σημαδακια στο χερι απο χαζομαρα μου γιατι δεν εβαζα τακτικα κρεμα, αυτο θελω να πω...εμενα γιατι μουδωσε μια κρεμα (μιξη απο 3-4 κρεμες) και μαλιστα εμαθα οτι αν δε το κανεις να φυγει σου μενει?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

τι μου θύμισες τώρα..!σχεδόν απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου το είχα αυτό το πρόβλημα και μάλιστα έντονα ανάμεσα στο στήθος και στην κοιλιά!είχα πάθει σοκ!ο γυναικολόγος μου που τον εμπιστεύομαι πολύ με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι τίποτα κι ότι θα έφευγε αμέσως μόλις γεννούσα. πήγα και σε δερματολόγο και μου είπε κι αυτός τα ίδια. και πραγματικά έτσι έγινε:εξαφανίστηκε αμέσως μόλις γέννησα!:wink::wink:

• 7 months later...