Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

Recommended Posts

Καλημερα.Θελω να ρωτησω κατι.

Θελω να γραψω τον Τασουλη μου σε παιδικο σταθμο να παει απο Σεπτεμβριο.Ξερω οτι ειναι νωρις και οτι οι αιτησεις γινονται περιπου τον Μαιο αλλα εχω αγχωθει λιγακι.

Μενω στον Νεο κοσμο και θελω να γραψω το παιδι σε δημοτικο παιδικο σταθμο στη Νεα Σμυρνη.Κανονικα πρεπει να δηλωσω διευθυνση οτι μενω εκει.Αυτο δεν μου ειναι δυσκολο.Η ερωτηση μου ειναι θα μου ζητησουν καποιο επισημο εγγραφο που να αποδεικνυει οτι μενω Νεα Σμύρνη???

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει καμία κοπέλα που να έχει γράψει το παιδί της σε παιδικό σταθμό,διαφορετικού δήμου απ'όπου ανηκει????

Εχω αγχωθει πολύ και θέλω να ξέρω τι να περιμένω.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Καλημερα.Θελω να ρωτησω κατι.

Θελω να γραψω τον Τασουλη μου σε παιδικο σταθμο να παει απο Σεπτεμβριο.Ξερω οτι ειναι νωρις και οτι οι αιτησεις γινονται περιπου τον Μαιο αλλα εχω αγχωθει λιγακι.

Μενω στον Νεο κοσμο και θελω να γραψω το παιδι σε δημοτικο παιδικο σταθμο στη Νεα Σμυρνη.Κανονικα πρεπει να δηλωσω διευθυνση οτι μενω εκει.Αυτο δεν μου ειναι δυσκολο.Η ερωτηση μου ειναι θα μου ζητησουν καποιο επισημο εγγραφο που να αποδεικνυει οτι μενω Νεα Σμύρνη???

Γιωτουλα καλημερα,

Απ οτι ξερω θα σου ζητησουν ενα λογαριασμο συνηθως ΔΕΗ στο ονομα του συζυγου η και στο δικο σου, που αποδεικνυει οτι εισαι οντως κατοικος του δημου.

Σίγουρα θα σου ζητήσουν , και εγώ για λογαριασμό ΔΕΗ ξέρω. Δεν επιτρέπεται να πάει σε άλλη περιοχή , εδώ και στην περιοχή σου δύσκολα τα πραγματα αν δεν πληρούνται οι προυποθέσεις. Για ιδιωτικό δεν το συζητάς ?

Διαφημίσεις

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι. Αν έχεις ΔΕΗ συγγενικού προσώπου με το ίδιο επίθετο δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά θα πεις ότι δεν είναι πχ στο όνομα του άντρα σου γιατί το σπίτι ανήκει στον μπαμπά του. Που θα μπορούσε άλλωστε να είναι και αλήθεια. Προσπάθησέ το

Δεν εχω συγγενεις στην Νεα Σμυρνη.Αλλα να ρωτησω κ κατι αλλο.

Η μητερα μου δουλευει στον συγκεκριμενο σταθμο κ γι αυτο θελω να το στειλω εκει το παιδι.Απλα υπαρχουν εργαζομενες εκει που μενουν Νεα Σμυρνη και θα χρησιμοποιυσα τις δικες τους διευθυνσεις.η επιλογη των παιδιων γινεται βαση της δηλωσης.Και νομιζω γινεται απ τα κεντρικα.

Μπορω να παω στο Δημαρχειο κ να ζητησω να δεχτουν το παιδι μου εκει?????

Ή λεω μπαρουφες????Εκτος αν μετακομισω.....

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Μπηκα στο site του Δημου Νεας Σμυρνης και λεει για τα δικαιολογητικα.Μεσα σε ολα ειναι κ λογαριασμος ΔΕΗ-ΟΤΕ στο ονομα των γονιων.

Εχω προβλημα.Ο μοναδικος σταθμος που δεχεται ο αντρας μου να στειλουμε το παιδι ειναι εκει που δουλευει η μαμα μου.Τι θα κανω?????

Καθε συμβουλη σας ευπροσδεκτη!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Αν η μαμά σου δουλεύει σε αυτό το σταθμό γιατί δεν ρωτάει ευθέως αν μπορεί να γίνέι κάτι και με ποιες προυποθέσεις ?:P Η γνώμη μου είνια να μην πεις ψέματα. Το παιδί σου θα έχεις στο σταθμό και θα απαιτείς ειλικρείνια αλλά πως αν εσύ τους έχεις πει ψέματα??? Εξάλλου θα χρειαστεί να σου στείλουν αλληλογραφία σπίτι ή σχολικό κτλ και αν τα καταφέρεις στην αρχή θα μπερδευτείς αργότερα. Η γνώμη μου είναι να τους πεις την αλήθεια και να σου πουν αν υπάρχει κάποιο νομικό παραθυράκι.

Σιγουρα δε θελω να πω ψεματα.Απλα νομιζα οτι δηλωνεις διευθυνση κ δε ζητανε χαρτια εξακριβωσης.Τωρα θα δω πως θα γινει.Λογικα κποιος τροπος πρεπει να υπαρχει γιατι θα μπορουσα να εργαζομαι εγω στον σταθμο αυτον.Απ την αλλη δεν ξερω κατα ποσο επιτρεπεται να ειναι στον ιδιο σταθμο γιαγια (προσωπικο) και παιδι.Στα χαρτια που ζητανε παντως για τις εγγραφες λεει και οτι θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας στους δημοτες,οποτε μαλλον δεχονται κ ετεροδημοτες.

Ειλικρινα δεν ξερω αλλα εχω αγχωθει απο τωρα για να δω τι μπορω να κανω.Μη βρεθω προ εκπληξεων!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι ψυχραιμία. Μπορείς να πας ή να τηλ στο Δήμο και να ρωτήσεις να σου πουν όλα όσα ισχύουν για τους δημοτικούς σταθμούς. Και αφού θα ξέρεις τα πάντα και θα έχεις λύσει όλες τις απορίες σου τότε να μπορείς να κρίνεις τι θα κάνεις.