Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θέλω τις ιδέες σας (Θεμα βάφτισης Πρίγκιπας)

tethgirl

Recommended Posts

Γεια σας κοπέλες θέλω και γω τις ιδέες σας μιας και σε ενα μήνα βαφτίζω και γω το αγοράκι μου. Το θέμα της βάφτισης θα είναι πρίγκιπας αλλα όχι ο μικρός πρίγκιπας (το παραμύθι) ούτε βάτραχος-πρίγκιπας.

Για να σας δώσω να καταλάβετε, τα πρόσκλητήρια τα βάζω πιο κατω. Η τούρτα θα είναι τρισδιάστατη κορώνα, και τα κεραστικά θα είναι γλυκίσματα σε κόλλα χρυσή. Θέλω να βάλω κι αλλο χρώμα είμαι μεταξύ σιελ και λαχανί. Τι λέτε; Ποιο μου προτείνετε? Στην οικογένεια μου δεν υπαρχουν πολλά μικρά παιδια ετσι δεν θα βάλω κάτι ξεχωριστο για τα παιδιά μάλλον θα βάλω μάλλον γλυφιντζούρια μέσα σε κουτάκια πάνω στο τραπέζι. Σκέφτηκα να ετοιμάσω τσαντούλες και μέσα να βάλω τη μπομπονιέρα μαζί με το γλύκισμα. Τι άλλο?

Η εκκλησία είναι ενα μικρό ξωκλήσι στο βουνό. Θέλω να το διακοσμήσω απλά, ομορφα και οικονομικά. Λόγω του οτι το θεμα θα είναι κάπως ρομαντικό/παραμυθένιο, θέλω να κάνω το ανάλογο στόλισμα. Τι ιδέες θα μου προτείνατε για να διακοσμήσω την εκκλησία;

Τη δεξίωση θα την κάνω σε μια ταβέρνα με μουσική. Θα είναι και νύχτα. Πως να στολίσω τα τραπέζια δεν θέλω να βάλω μπαλόνια, θέλω κάτι διαφορετικό, ρομαντικό, και οικονομικό.

Τι μπομπονιέρες να κάνω; Κοίταξα αλλά δεν βρήκα κατι με το θέμα της βάφτισης που να μαρεσει help!

Μένω Κύπρο αλλά είμαι διαθέσιμη να παραγείλω οτιδήποτε βρώ και συμφέρει μέσω internet. Ευχαριστώ πολύ!!

Το προσκλητήριο με χαρτί απο κάτω και ρυζόχαρτο με την κορώνα απο πάνω:

DSC00277.jpg

Tα λόγια απο κάτω:

DSC002822.jpg

Διαφημίσεις

καλα ε φοβερο το προσκλητηριο!!που το βρηκες μεσω ιντερνετ?κ εγω ψαχνω για τη βαφτιση της κορης μου που θ αγινει το φλεβαρη το προσκλητηριο που εχω βρει ειναι παρομοιο με το δικο σου μονο που εξω εχει ενα κοριτσακι που φοραει μια κορωνα(βασιλικο το ονομα μας-ελισαβετ).οι μπομπονιερες που εχω δει ειναι μικρα πουγκια με γαζα η κουτακια που ειναι τυλιγμενα με ροζ κορδελα κ συννημενα εχουν ενα κοριτσακι με κορωνα-μαγνητακι.πιστευω θα βρεις αντιστοιχα γι ααγορακι.δες εδω www.erodios.gr

εγω απο κει τα βρηκα.

για στολισμο τι εχεις σκεφτει?και γι αγλυκακια?

εμεις για στολισμο σκεφτομαστε στην κολυμβηθρα να βαλουμε ροζ γιρλαντες με μικρα ολλανδικα τριανταφυλλακια κ 2 κοριτσακια μαγνητακια οπως αυτα που εχουμε στις μπομπονιερες.αριστερα κ δεξια απ την κολυμβηθρα θα εχουμε 2 κασπω με πλεξιγκλας κ χρωματιστο ζελε με ανθουρια ροζ.κ στο διαδρομο της εκκλησιας 8 μπουκετα με κορδελες που στο καθενα θα βαλουμε κ απο εν αμαγνητακι κοριτσακι.πως σου φαινεται?σιγουρα μπορεις να βρεισ κατι αντιστοιχο για αγορακι...δε ξερω τι ποσο εισαι διατεθιμενη να δωσεις...αυτο που σου λεω κοστιζει 450-600 ευρω.

τραπεζι δε θα κανουμε οποτε δε ξερω να σου πω.

ελπιζω να σε βοηθησα εστω κ λιγο.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

καλα ε φοβερο το προσκλητηριο!!που το βρηκες μεσω ιντερνετ?κ εγω ψαχνω για τη βαφτιση της κορης μου που θ αγινει το φλεβαρη το προσκλητηριο που εχω βρει ειναι παρομοιο με το δικο σου μονο που εξω εχει ενα κοριτσακι που φοραει μια κορωνα(βασιλικο το ονομα μας-ελισαβετ).οι μπομπονιερες που εχω δει ειναι μικρα πουγκια με γαζα η κουτακια που ειναι τυλιγμενα με ροζ κορδελα κ συννημενα εχουν ενα κοριτσακι με κορωνα-μαγνητακι.πιστευω θα βρεις αντιστοιχα γι ααγορακι.δες εδω www.erodios.gr

εγω απο κει τα βρηκα.

για στολισμο τι εχεις σκεφτει?και γι αγλυκακια?

εμεις για στολισμο σκεφτομαστε στην κολυμβηθρα να βαλουμε ροζ γιρλαντες με μικρα ολλανδικα τριανταφυλλακια κ 2 κοριτσακια μαγνητακια οπως αυτα που εχουμε στις μπομπονιερες.αριστερα κ δεξια απ την κολυμβηθρα θα εχουμε 2 κασπω με πλεξιγκλας κ χρωματιστο ζελε με ανθουρια ροζ.κ στο διαδρομο της εκκλησιας 8 μπουκετα με κορδελες που στο καθενα θα βαλουμε κ απο εν αμαγνητακι κοριτσακι.πως σου φαινεται?σιγουρα μπορεις να βρεισ κατι αντιστοιχο για αγορακι...δε ξερω τι ποσο εισαι διατεθιμενη να δωσεις...αυτο που σου λεω κοστιζει 450-600 ευρω.

τραπεζι δε θα κανουμε οποτε δε ξερω να σου πω.

ελπιζω να σε βοηθησα εστω κ λιγο.

Σ'ευχαριστώ elisabeth για την γρήγορη απάντηση!

Στα προσκλητήρια βρήκα τα λόγια απο αυτο το site, το ανέφερα και μου πρότεινε αυτό το σχέδιο το τυπογραφείο που τα έκανα! Kαι μένα μια απο τις μπομπονιέρες που μου άρεσαν είναι το πουγκί με την γάζα φυσικά θέλω να βάλω κάτι διαφορετικό μέσα, οχι κουφετες οπως γίνεται συνήθως...

Για το στολισμό εγώ θέλω κάτι οικονομικό.. ειδα στο jumbo κάτι κηροπηγια μεγάλα περιπου 9 euro το ενα ισως βάλω 6 στο εξωτερικο πάνω στα σκαλιά μαζί με τούλι ανάμεσα.. δεν θελω να βάλω λουλουδια θέλω κατι διαφορετικό...και σε καμια περιπτωση δεν θα φέρω ανθοπωλείο.. για μενα ενα σωρό λεφτά χωρίς λόγο...

Για γλυκό είναι μια γνωστή της νονας που εχει ζαχαροπλαστείο, κάνει νοστιμότατα γλυκά και μιας και θα μου τα αφήσει σε πολύ καλή τιμή το μπισκοτίνο με πραλίνα και θα μου το τυλίξει κιολας στο χρώμα που της είπα για περίπου 1 ευρώ θα την προτιμήσω

Καλή επιτυχία στην πριγκηποβάφτιση!Όταν έγινα νονά, επειδή δε μου άρεσε η σύνθεση για την κολυμπήθρα πήρα γάζα (διπλόφαρδη, πλούσια και πολύ φθηνή π.χ. 2,5 ευρώ το μέτρο ή κάπου εκεί!) δύο κομμάτια και τα έδεσα κόμπο από τη μια και από την άλλη μεριά. Αν θες παίρνεις ένα κομμάτι (τουλάχιστον 3 μέτρα,το τυλίγεις γύρω από την κολυμπήθρα και το δένεις κόμπο)και πήγα σε ένα μαγαζί με κορδέλες και είδη διακόσμησης και πήρα μια κορδέλα περασμένη σε στρόγγυλες χλαντρες (την κάνεις και μόνη σου), πεταλούδες, γυάλινα λουλουδάκια ροζ και πράσινα, φυλλαράκια, πουλάκι κτλ. και τα κόλλησα με πιστολάκι σιλικόνης. Βγήκε υπέροχο!Πήρα τις ίδιες γάζες(πάρε π.χ. 2 αποχρώσεις) και στόλισα το τραπέζι με τις μπομπουνιέρες και το άλλο με τα βαφτιστικά, πάρε τα φαναράκια που λες, δέσε πάνω κορδέλες με κορωνίτσες, αστεράκια ή ό,τι σου αρέσει ή και σκέτες και άσε κάτω να πέφτει χαλαρά γάζα που σε κάποια σημεία έχεις κάνει μαζέματα ή κόμπους.Κάνε πρόβες! Αν θες φτιάξε χάρτινες κορώνες,από χαρτόνι σκληρό για το ντεκόρ και κόλλησε πάνω χάντρες αντί για πετράδια.Και σκέτες τέλειες θα είναι!Εμένα η γάζα μου αρέσει περισσότερο από το τούλι.Στο υφασματάδικο δες αν θες και άλλα οικονομικά υφάσματα.Θα δείξουν πολύ όμορφα!Καλή επιτυχία!

Vd4Sp3.png

• 2 weeks later...

εμένα θα μου άρεσε και τούλι αφού απευθύνεται σε πρίγκυπα, εμένα η βάφτιση είχε θέμα την θάλασσα, για οικονομία στόλισα τα τραπέζια με κηροπήγια που έφτοιαξα μαζί με τον μπαμπά μου, έκοψε ξύλινα τετράγωνα μικρά και αγόρασα κεριά τα οποία τα κάρφωσε από κάτω. μετά έδεσα κορδελίτσες και τούλια και ήταν κάτι ξεχωριστό, οικονομικό και όμορφο! θα μπορούσες επίσης να πάρεις κηροπήγια από τα τζάμπο και να τα στολίσεις με κρυσταλάκια (να τα κρεμάσεις) και γαλάζια κεριά (αν επιλέξεις τελικά το γαλάζιο)

Παναγιώτης 4,5 χρονών

Διαφημίσεις

marh βάλε μας καμιά φωτογραφια να δούμε ακουγεται πολυ ωραίο αυτό που εκανες,και εγώ θέλω να κάνω την βαπτιση με θεμα τη θαλασσα.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

ναι θέλω να βάλω αλλά εδώ είμαι προσωρινά Κύπρο και δεν έχω όλα μου τα πράγματα, album, dvd k.a. τα έχω Ελλάδα και θα επιστρέψω τον Ιούνιο! προλαβαίνω να στα στείλω;πότε σκέφτεσαι να βαφτ'ισεις΄;

Παναγιώτης 4,5 χρονών

• 3 weeks later...

thanks κοπελες. Βρήκαμε τελικά και παραγείλαμε τα πάντα σε θέμα πριγκιπας (κορώνα). Η μπομπονιέρα είναι η κορώνα η οποία γίνεται και κουμπαρας αλλά και κηροπήγιο (διπλή χρήση). Το κουτί είναι σχήμα παλάτι. Τα ρούχαλάκια του είναι απο μετάξι, στο χρώμα το μεταξωτό με λαχανί γραβάτα.Ετσι αποφάσισα να κυριαρχήσει το λαχανί και το σιέλ και για λεπτομέρειες το χρυσό.

Αρχισα τώρα να κάνω το βιβλίο των ευχών μας. Για διακόσμηση αγόρασα τούλι μπλέ για τα τραπέζια και θα αγοράσω κεριά να βάλω στη μέση. Ισως αγορασω απο το τζιάμπο χαρτοπετσέτες να δέσω μεσα τα μαχαιροπιρουνα με μια μικρή λεπτομέρεια στο κλήσιμο. Για την εκκλησία θα στολίσω μόνο την κολυμπήθρα με τούλι λαχανί και σιέλ μαζί δεμένα γιατι δεν επιτρέπονται επιπλέον διακοσμήσεις.

Το κεραστικό που θα δώσω (το παραγειλα απο ζαχαροπλαστειο) θα είναι τα μισά σε χρώμα σιελ και τα αλλα σε χρώμα λαχανί. Η τούρτα θα είναι τρισδιαστατη κορώνα χρυσή (μου στοίχισε του κουκου αηδονι αλλά χαλάλι)

Θα σας βάλω φωτογραφίες as soon as possible.

• 1 month later...

Αν δεν θες τα συνηθισμενα κοιτα και αυτο

152233.JPG

μπορεις να του δεσεις γυρω γυρω κορδελα οτι χρωματα θες και γινεται τελειο και εχει 1.50 ευρω το ενα απο οτι ξερω

marh βάλε μας καμιά φωτογραφια να δούμε ακουγεται πολυ ωραίο αυτό που εκανες,και εγώ θέλω να κάνω την βαπτιση με θεμα τη θαλασσα.

Ωρε μανουλα μουτι εχει να γινε στη δική σας τη βαπτιση...ολο το φορουμ θα ειναι εκει...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Maraki82 από που είναι αυτό το ραβδάκι ?:confused:

αυτο ειναι απο ενα μαγαζι το deris τους βρηκα στο ιντερνετ derismetal.com

εχει παρομοια και ο δημητρεσης αλλα ειναι πανακριβα αυτο εδω εχει 1.30 και ο δημητρεσης εχει το λιγο πιο μικρο 2.00 με 2.50 ευρω