Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βαφτιση για το μωρο του αδερφου μου

evaki26

Recommended Posts

Γεια σας!

Χρειαζομαι την βοηθεια σας και της συμβουλες σας για την βαφτιση του μικρου μου ανιψιου.

Θα σας γραψω εν συντομια την ιστορια και τον λογο που θελω τηνβοηθεια σας.

Λοιπον,τα τελευταια 5 χρονια ο μεγαλος μου αδερφος ζει στην Κυπρο,εκει γνωρισε την γυναικα του,παντρευτηκαν πριν 2 χρονια και πριν απο 6 μηνες η νυφη μου μας χαρισε εναν αγγελο.Ο αδερφος μου με την γεννηση του μωρου του αλλαξε πολυ σαν ανθρωπος και ενιωσε οτι εβγαλε ριζες στην Κυπρο και οτι η ζωη του πλεον απεκτησε νοημα.Ξερετε ηταν πολυ δυσκολο να ενταχθει στην Κυπρο και παντα το μυαλο του το ειχε πισω σε εμας,το μωρο ομως τον ηρεμησε και τον εκανε να βαζει στοχους και να κανει υπομονη.Οι γονεις μου νιωθουν πολυ χαρουμενη με την χαρα του γιου τους οπως και εγω αλλωστε.Αποφασισαν να κανουμε την βαφτιση εδω και η νυφη μου συμφωνησε καθως και τον αραββωνα τους και τον γαμο τους τον κανανε στην Κυπρο και επειδη το μωρο μας θα παρει το ονομα του πατερα μου ενα παραπανω θελανε να γινει στην Ελλαδα η βαφτιση.Η νυφη μου μου ζητησε να αναλαβω εγω την οργανωση της βαφτισης.Πραγμα που το κανω με μεγαλη χαρα!Εχω διαλεξει ολο το στυλ της βαφτισης να ειναι του μικρου πριγκηπα,μπομπονιερες,προσκλητηρια,λαμπαδες κτλ.Μοιαζουν στα ματια μου υπεροχα και ταιριαζουν στο μωρο μας.Μα μου λειπει κατι.Σκεφτομαι πως αυτο το δωρο του Θεου πρεπει να το τιμησω περισσοτερο.Θελω ο αδερφος μου και η νυφουλα μου να τους αρεσει πολυ.Η καθε λεπτομερια θελω να ειναι τελεια και μοναδικη για ολους μας!Σκεφτηκα να κανω μικρα βιβλιαρακια(τσεπης)με αποσπασματα απο το βιβλιο του μικρου πριγκηπα και να το δινω μαζι με την μπομπονιερα.Αλλα δεν ξερω πως...Επειτα σκεφτηκα επειδη η βαφτιση ειναι 3 Γεναρη να φτιαξωλικερ ροδιου και να το μοιρασω στο κεντρο οπου θα γινει το γλεντι..Αλλα επισης δεν ξερω που μπορω να βρω μπουκαλακια.Μετα κοιταξα να βρω απο καπου για εμφιαλωμενα μικρα μπουαλακια με κρασι και να βαλω ετικετες με φωτο του μωρου μας να το πιουν στην υγεια του οι προσκεκλημενοι μας!Σας εχω κουρασει και ζητω συγνωμη,αλλα εχω τοση αγωνια και θελω να γινουν υπεροχα ολα!Ειναι πολυ σημαντικο γεγονος για την ικογενεια μου!Μπορειτε να με βοηθησε τε;Μπορειτε να μου δωσετε περισσοτερες ιδεες;Τι αλλο μπορω να κανω;Συμφωνειτε με αυτα που σκεφτηκα η ειναι υπερβολικα;Πως μπορω να ετοιμασω τα βιβλιαρακια;Μπουκαλακια;

Σας παρακαλω αν γνωριζετε καπως εναν τροπο θα με βοηθουσατε πολυ!Πειτε μου της ιδεες σας!

Διαφημίσεις

Εγραψα ενα μικρο ποιηματακι για το προσκλητηριο,πειτε μου την γνωμη σας!

Λοιπον,

το αποφασισα και πισω εγω δεν κανω

εκλεισα εισητηρια,

εβγαλα διαβατηρια

και παιρνω αεροπλανο!

11 η ωρα Κυριακη,

3 Γεναρη να εισται εκει

στην Μενεμενη

στον Ιερο ναο Αγ.Παρασκευης,

ολοι μου οι συγγενεις,

ολοι οι αγαπημενοι!

Γιαυτο σας δινω συμβουλη,

να'ρθειτε να με δειτε,

δεν θα εχετε ευκαιρια ξανα

γυμνο να με χαρειτε!

Πως σας φαινεται;Σας αρεσει;

Εχετε καμια προταση;

Καποια αλλαγη;Ισως κατι αλλο που να εχει να κανει με Ελληνοκυπριους;

Με ταξιδια γενικοτερα;

καλησπερα!δεν ζω αθηνα και δεν ξερω τι να σου πω για μαγαζια να ψωνισεις απλα να σου πω,το καλοκαιρι που ειχα παει σε ενα γαμο τα κρασια ειχαν επανω τη φωτο του ζευγαριου οποτε γιατι οχι και στη βαφτιση!

Δεν εχω κάτι να σου προτείνω μα μπράβο σου που ασχολείσαι με τοσο ζηλο και αγάπη για να ευχαριστήσεις τον αδερφό σου και την νυφη σου...μετα΄απο τοσες ιστοριες με μαλωματα και διαφωνιες εδω μεσα καλο ειναι να διαβαζει κανεις ιστοριες σαν τη δικα σου. Να σας ζήσει το μωράκι. Τώρα που το θυμήθηκα διάβασε στις βαφτισεις καποια εχει γραψει για λικερ. Βάλτο στην αναζητηση και θα στο βγαλει. Για τον μικρο πριγκιπα αν δεν εχεις κανα καλο εκτυπωτη πηγαινε σε φωτοτυπαδικο πχΜελενικου κανουν οτι θες!

Χίλια μπράβο στην άξια θεία!!!Βιβλιαράκια είχα κάνει στο γάμο μου!!!Το προσκλητήρια, τα μενού και τα βιβλιαράκια ήταν εκτυπωμένα στον ίδιο τύπο χαρτιού και το μενού και τα βιβλιαράκια είχαν λεπτομέρειες από το προσκλητήριο.Η κουμπάρα μας πήγε σε μια γνωστή ζωγράφο της Θεσσαλονίκης με φωτό δικές μας και του άντρα μου και της ζήτησε να μας φτιάξει έναν πίνακα (με είχε ρωτήσει πώς θα περιέγραφα μια ειδυλιακή μας στιγμή και ζωγράφισε αυτό, σε στυλ κρητικής αναγένησης περίπου, δηλ.δε μοιάζουμε και πάαααρα πολύ, με τίτλο του έργου τα ονόματά μας κτλ.) Τον πίνακα μας τον έκανε δώρο γάμου.Το προσκλητήριο είχε τυπωμένο τον πίνακα!Μπορείς να ζητήσεις να σου φτιάξει κάποιος ζωγράφος κάτι παρόμοιο, και να είναι μοναδικό!!!Και αντί για το γνωστό μικρό πριγκηπα να είναι ο δικός σας μικρός πρίγκηπας!!!Τα βιβλιαράκια μας είχαν αγαπημένα αποσπάσματα από βιβλία και στίχους από τραγούδια γάμου του τόπου μας (Μακεδονία,Πόντος, Εύβοια και Κρήτη!) (εσείς μπορείτε να βάλετε και στίχους από Κυπριακά τραγούδια, παραμύθια, παιδικά τραγουδάκια, αποσπάσματα από το μικρό πρίγκηπα κτλ.)Τα ετοιμάσαμε σε τυπογραφείο και ζητήσαμε να εκτυπωθούν σε σελίδες λίγο μικρότερες από μισό Α4. Τους ζητήσαμε να τις τρυπήσουν αυτοί και βγήκαν όλα ομοιόμορφα. Τα χαρτιά τα εσωτερικά να είναι σαφώς πιο λεπτά από του εξώφυλλου!Τα δέσαμε με χρυσό ματ σχοινί που πήραμε από μαγαζί με χάντρες κορδέλες κτλ.Βγήκαν υπέροχα!Το κόστος δεν ήταν μεγάλο, το κράτησαν όλοι, και ακόμα μας λένε για αυτό!!!Σε εξάρια τραπέζια είχαμε βάλει 3. Ενα ανά δύο άτομα.Αν θες πες μου να σου στείλω φωτό. Και πάλι μπράβο που το ψάχνεις τόσο πολύ!!!Μου θυμίζεις την αδερφή μου!!!

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

θελεις να τα κανεις μονη του τα βιβλιαρακια??

ποσες σελιδες? αν θες σε βοηθαω με τη μακετα και τα δινεις εξω για εκτυπωση..

(η Μενεμενη στη θεσσαλονικη δεν ειναι????)

Δεν εχω κάτι να σου προτείνω μα μπράβο σου που ασχολείσαι με τοσο ζηλο και αγάπη για να ευχαριστήσεις τον αδερφό σου και την νυφη σου...μετα΄απο τοσες ιστοριες με μαλωματα και διαφωνιες εδω μεσα καλο ειναι να διαβαζει κανεις ιστοριες σαν τη δικα σου. Να σας ζήσει το μωράκι. Τώρα που το θυμήθηκα διάβασε στις βαφτισεις καποια εχει γραψει για λικερ. Βάλτο στην αναζητηση και θα στο βγαλει. Για τον μικρο πριγκιπα αν δεν εχεις κανα καλο εκτυπωτη πηγαινε σε φωτοτυπαδικο πχΜελενικου κανουν οτι θες!

Εχεις δικιο,αλλα ποτε δεν καταφερα να καταλαβω πως γινεται να υπαρχουν μεσα στην οικογενεια φασαριες και διαφωνιες.Τ αδερφια μου τα λατρευω και το ιδιο εκεινα,μπορει σε καποιες φασεις της ζωης μας να διαφωνουμε αλλα αυτο δεν μας κανει εχθρους.Ισα ισα μας δυναμωνει και αγαπιομαστε πιο πολυ!Την νυφη μου την αγαπαω γιατι πρωτον ειναι πολυ καλο παιδι και δευτερον λατρευει τον αδερφο μου.Τον γαμπρο μου τον αγαπω και εκεινον!Πως μπορεις να μην αγαπας καποιον που κανει τους δικους σου ανθρωπους ευτυχισμενους;Το θεωρω παραλογο και απανθρωπο,εν μερη!

Μπορει καποιοι απο εμας να μην συμφωνουμε με τις επιλογες που κανουν οι αγαπημενοι μας(αδερφια,παιδια) αλλα δεν εχουμε κανενα να δικαιωμα να επεμβουμε και να διαφωνησουμε για το οτιδηποτε!Οι γονεις μου μου εμαθαν να στηριζω τις αποφασεις των αλλων ακομα και αν δεν με βρισκουν συμφωνει~Οποτε,πιστεψτε με,τα αδερφισ μου κι οι συντροφοι τους πινουν νερο στο ονομα μου και με λατρευουν!Ποσο χαρουμενη νιωθω,να ξερετε!Το ευχονμαι σε ολο τον κοσμο!

Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου!

Θα το κοιταξω αμεσως!:-D

:roll:

Χίλια μπράβο στην άξια θεία!!!Βιβλιαράκια είχα κάνει στο γάμο μου!!!Το προσκλητήρια, τα μενού και τα βιβλιαράκια ήταν εκτυπωμένα στον ίδιο τύπο χαρτιού και το μενού και τα βιβλιαράκια είχαν λεπτομέρειες από το προσκλητήριο.Η κουμπάρα μας πήγε σε μια γνωστή ζωγράφο της Θεσσαλονίκης με φωτό δικές μας και του άντρα μου και της ζήτησε να μας φτιάξει έναν πίνακα (με είχε ρωτήσει πώς θα περιέγραφα μια ειδυλιακή μας στιγμή και ζωγράφισε αυτό, σε στυλ κρητικής αναγένησης περίπου, δηλ.δε μοιάζουμε και πάαααρα πολύ, με τίτλο του έργου τα ονόματά μας κτλ.) Τον πίνακα μας τον έκανε δώρο γάμου.Το προσκλητήριο είχε τυπωμένο τον πίνακα!Μπορείς να ζητήσεις να σου φτιάξει κάποιος ζωγράφος κάτι παρόμοιο, και να είναι μοναδικό!!!Και αντί για το γνωστό μικρό πριγκηπα να είναι ο δικός σας μικρός πρίγκηπας!!!Τα βιβλιαράκια μας είχαν αγαπημένα αποσπάσματα από βιβλία και στίχους από τραγούδια γάμου του τόπου μας (Μακεδονία,Πόντος, Εύβοια και Κρήτη!) (εσείς μπορείτε να βάλετε και στίχους από Κυπριακά τραγούδια, παραμύθια, παιδικά τραγουδάκια, αποσπάσματα από το μικρό πρίγκηπα κτλ.)Τα ετοιμάσαμε σε τυπογραφείο και ζητήσαμε να εκτυπωθούν σε σελίδες λίγο μικρότερες από μισό Α4. Τους ζητήσαμε να τις τρυπήσουν αυτοί και βγήκαν όλα ομοιόμορφα. Τα χαρτιά τα εσωτερικά να είναι σαφώς πιο λεπτά από του εξώφυλλου!Τα δέσαμε με χρυσό ματ σχοινί που πήραμε από μαγαζί με χάντρες κορδέλες κτλ.Βγήκαν υπέροχα!Το κόστος δεν ήταν μεγάλο, το κράτησαν όλοι, και ακόμα μας λένε για αυτό!!!Σε εξάρια τραπέζια είχαμε βάλει 3. Ενα ανά δύο άτομα.Αν θες πες μου να σου στείλω φωτό. Και πάλι μπράβο που το ψάχνεις τόσο πολύ!!!Μου θυμίζεις την αδερφή μου!!!

Που να δεις στον γαμο της αδερφης μου τι εκανα!:lol:

Απιστευτη ιδεα σου1Αν θα μου εστελνες φωτο θα ηταν καταπληκτικα!

Σημερα πηγα στο μαγαζι οπου πηρα τις μπομπονιερες κτλ και την ρωτησα για μπουκαλακια και βιβλιαρακι.Μου εδειξε κατι δειγματα αλλα δεν συγκινηθηκα και ιδιαιτερα.Το μπουκαλακι παρα ηταν μικρο και το βιβλιαρακι....καπως.!Θ ακοιταξω και αλλου,δεν μπορει θα τα καταφερω.Θα μπορουσες να μου στειλεις φωτο;Κια οταν λες δεν σου βγηκε και πολυ ακριβα...Πανω κατω ποσο;Ειναι ευκολο να μου πεις;

θελεις να τα κανεις μονη του τα βιβλιαρακια??

ποσες σελιδες? αν θες σε βοηθαω με τη μακετα και τα δινεις εξω για εκτυπωση..

(η Μενεμενη στη θεσσαλονικη δεν ειναι????)

Μπορεις στα αληθεια να με βοηθησεις;Ναι η Μενεμενη ειναι στην δυτικη Θεσσαλονικη!:D

Περιπου 4 σελιδες.

Δηλαδη εξωφυλλο και 2 σελιδες μεσα...Αλλωστε ποσα αποσπασματα να βαλω...

Διαφημίσεις

καλα για 4 σελιδες κανουμε ετσι???

εχω φτιαξει εγω εδω μεσα μακετες....

με το τσουβαλι...

(τυλιγματα για σοκολατες να δεις...)

σου στελνω πμ να τα πουμε...

Καλά παιδί μου εσύ κάνεις θαύματα!Και ήθελα να στο πω!!!Και εμένα πιάνουν τα χέρια μου και...δραστηριοποιούμαι...όταν το φουρφούρι κοιμάται!

Vd4Sp3.png