Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

4ωρη εκθεση στο κινητο

Recommended Posts

ειμαι στην 15η εβδομαδα της κυησης λογω ενος ασχημου συμβαντος με εναν συγγενη στο νοσοκομειο επρεπε να κανονισω για πολλα πραγματα μεσω τηλεφωνου και ετσι υπολογισα οτι μηλισα σχεδον 4 συνεχομενες ωρες,εχω αγχωθει πολυ για το μωρακι πιο πολυ αλλα και για μενα .εχει τυχει σε καμια απο σας να εκτεθει τοσες ωρες στο κινητο και τελικα ειχε καποια επιδραση στομωρο που γεννηθηκε?παρακαλω τις εμπειριες σας .

Διαφημίσεις

Καλό θα είναι να αγοράσεις ένα bluetooth για να μιλας στο κινητό σου(όχι handsfree) .Τωρα για μια φορα δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.

Σου εύχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη !!!

νικη συνηθως δεν μηλαω στο κινητο καν αυτο που με φοβησε ειναι η συνεχομενη πολυωρη εκθεση, γενικα το κινητο το εχω για εκτακτες περιπτωσεις σ'ευχαριστω.Απλως δεν βρηκα καμια μελετη που να αναφερεται σε πολυωρη εκθεση μιας εγκυου.

valeri έψαξα ότι πληροφορίες έχω για κινητά, δε βρήκα κάτι ούτε εγώ. Η λογική & η εμπειρία μου λένε πως για μια φορά δε μπαίνει θέμα, πρόβλημα πιθανώς γίνεται όταν το φοράς συνεχώς πάνω σου (όπως εγώ τα πρώτα 10 χρόνια που το χα η μουρλή μονίμως στη μέση μου :-( , τόσα ήξερα!!), ή όταν ζεις κοντά σε κεραίες εκπομπής & αναμετάδωσης. Στον ίδιο κίνδυνο μας εκθέτουν & τα wi-fi των υπολογιστών, αλλά & γενικότερα οι ασύρματες συσκευές (π.χ. τηλέφωνα σπιτιού) στο χώρο όπου ζούμε. Α, & ποτέ μην το σηκώσεις & μιλήσεις την ώρα που είναι το κινητό σου στη φόρτιση, μακρυά από μας όμως κάποια έχουν εκραγεί μ αυτόν τον τρόπο.

lKinp2.png

γεια σου iren με βρηκες και εδω , ευχαριστω για το ενδιαφερον,το κινητο και εγω ειμαστε γενικως μαλωμενοι.Στο σπιτι εχουμε σταθερο και οχι ασυρματο και απο τοτε που ξανα εμεινα εγκυος καταργησαμε το ασυρματο ιντερνετ.Τωρα ,η εκθεση στην ακτινοβολια του υπολοιπου περιβαλλοντος ειναι αναποφευκτη ετσι κι αλλιως.ΦΙλια.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Η απαντηση στην δικη μου ερωτηση ειναι οτι μετα απο 30 εκατοστα η ακτινοβολια που εκπεμπεται απο το κινητο ειναι πολυ μικρη αρα δεν κινδυνευσε το εμβρυο .

Ευχαριστω ολες οσες ασχοληθηκαν με το θεμα.