Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιδρωμένα παλαμάκια και πατουσάκια! Τα πήραμε από τη μαμά;

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας. Το καμάρι μου έχει ιδρωμένα πατουσοχεράκια από τότε που γεννήθηκε! Ήλπιζα ότι μεγαλώνοντας θα το ξεπερνούσε, αλλά τίποτα ακόμη. Το παθαίνουν όλα τα μωράκια αυτό; Να συνεχίσω να ελπίζω ότι δεν του κληρονόμησα τα ιδρωμένα μου χέρια;;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εμένα η δική μου είναι πιο μικρή από την δική σου και είναι το πρώτο μου. Κι εμένα ιδρώνουν χεράκια και πατουσακια, αλλά εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα, ουτε ο μπαμπάς της, οπότε φαντάζομαι ότι δεν είναι κληρονομικό.

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα, ξέρω ότι δεν είναι κληρονομικό. Αλλά στενοχωριέμαι και δεν θέλω να το έχει και το παιδάκι μου. Όταν ήταν μικρούλης-μικρούλης, έβαζε τα χεράκια στο στόμα και τα είχε συνέχεια μπουνίτσες, οπότε νόμιζα ότι απλώς δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν. Όταν μεγάλωσε λίγο και έκοψε τις μπουνίτσες, είδα ότι εξακολουθούσαν να είναι σχεδόν πάντα υγρά. Τώρα το πρόβλημα έχει εξαπλωθεί και στα πατουσάκια. Σε σημείο που τα καλτάκια, ειδικά αν του βάλω και παπούτσι, είναι βρεγμένα!!!

Το ότι βλέπω μόνο τη δική σου απάντηση Νινίνα με στενοχωρεί, γιατί καταλαβαίνω ότι τελικά δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα μωράκια :(

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα, ξέρω ότι δεν είναι κληρονομικό. Αλλά στενοχωριέμαι και δεν θέλω να το έχει και το παιδάκι μου. Όταν ήταν μικρούλης-μικρούλης, έβαζε τα χεράκια στο στόμα και τα είχε συνέχεια μπουνίτσες, οπότε νόμιζα ότι απλώς δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν. Όταν μεγάλωσε λίγο και έκοψε τις μπουνίτσες, είδα ότι εξακολουθούσαν να είναι σχεδόν πάντα υγρά. Τώρα το πρόβλημα έχει εξαπλωθεί και στα πατουσάκια. Σε σημείο που τα καλτάκια, ειδικά αν του βάλω και παπούτσι, είναι βρεγμένα!!!

Το ότι βλέπω μόνο τη δική σου απάντηση Νινίνα με στενοχωρεί, γιατί καταλαβαίνω ότι τελικά δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα μωράκια :(

koritsia kalimera.ti kanete?den ksero an einai sumptosi alla kai emena o gios mou apo tin imera pou ton baptisame stamatise na ydronoun ta xerakia tou alla emena mou mirize to paidi otan idrone sto sberkaki toy k stis masxales toy....kai ayto telos....

:-D

AAAAAXXXX τι να πω κι εμεις τα ιδια...και οποτε πιανω τα χερακια και τα ποδαρακια αλλων μωρων εχουν τελειως διαφορετικη υφη! Το εχει ο μπαμπας της αυτο ομως οποτε ξερω οτι απλα θα πρεπει να το συνηθισει, το μονο που με αγχωνει ειναι αν θα μπορει να βαλει γοβα οτααααν μεγαλωσει γιατι φαντασου τωρα να χεις πατουσα ιδρωμενη και να θες να περπατησεις σε 12ποντο!!!

Διαφημίσεις

το μονο που με αγχωνει ειναι αν θα μπορει να βαλει γοβα οτααααν μεγαλωσει γιατι φαντασου τωρα να χεις πατουσα ιδρωμενη και να θες να περπατησεις σε 12ποντο!!!

:lol::lol::lol:

Κοίτα, από προσωπική πείρα, το χειμώνα όλα καλά με τα 12ποντα. Το καλοκαίρι επιβάλλεται δερμάτινο flat σανδαλάκι όσο το δυνατόν πιο καμπριολέ και με εύκολο βάλε-βγάλε...Ουφ! Μόνο που το σκέφτηκα ίδρωσαν τα χέρια μου...

Και η κορη μου τα ιδια, και ειναι 6 μηνων τωρα. Εχω μια φιλη μ΄αυτο το προβλημα, ειναι 39 ετων τωρα, και μου ειπε πως τα τελευταια χρονια εχει δει σημαντικη βελτιωση.

:lol::lol::lol:

Το καλοκαίρι επιβάλλεται δερμάτινο flat σανδαλάκι όσο το δυνατόν πιο καμπριολέ και με εύκολο βάλε-βγάλε...Ουφ! Μόνο που το σκέφτηκα ίδρωσαν τα χέρια μου...

:-D:grin::lol::lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...