Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας!ο γιος μου γινεται 2 ετων τον ιανουαριο κ εχω 2 προβληματα.1ον κ κυριοτερον ΔΕΝ πινει γαλα ΚΑΘΟΛΟΥ απο 4 μηνων γιαυτο του αρχισα τις κρεμες κ του τις εκανα με γαλα αντι για νερο.κ 2ον ακομα του αλεθω κ δεν τρωει ουτε ψιχουλο αν δεν ειναι αλεσμενο!εχει 16 δοντακια!εχει υψος περιπου 89 εκ κ βαρος 11.5 κιλα.θελω να σας πω τι τρωει καθε μερα για να μου πειτε αν κανω κατι λαθος η αν πρεπει να προσθεσω κατι.

πρωι 8.00 κρεμα με 300 γρ γαλα αντι για νερο (δεν μασαει να του εδινα εστω δημητριακα:-()

10.30 φρουτοκρεμα (με φρεσκα αλεσμενα φρουτα)

13.30 αλεσμενο φαγητο

16.00 αυγο κ ενα γιαουρτι ή 2 γιαουρτακια

19.30 κρεμα σε 300 γρ γαλα

20.00 κοιμαται

ξερω οτι ειναι μεγαλος για να τρωει κρεμες αλλα σκεφτομαι οτι απο καπου πρεπει να παρει κ το γαλα.δοκιμασα ενα σωρο ποτηρακια με σχεδια με χρωματα με ενσωματωμενα καλαμακια με κανονικα καλαμακια αλλα τιποτα!απο 4 μηνων το σταματησε κ μονο με τις κρεμες το τρωει :-(

ειναι σωστη η διατροφη του η μηπως κανω κατι λαθος??

Διαφημίσεις

γεια σου δημητρα ηρθαμε απο την βολτουλα μας!και το φρουτο του το τρωει και το γαλα του το περνει...καλα φανταζομε δεν ειναι καθε μερα αυτη η διατροφη του καθε μερα του δινεις αυγο?και γιαουρτι?αν ναι δεν τα βαρεθηκε?το μονο προβλημα που βλεπω ειναι το οτι τα τρωει αλεσμενα πρεπει να τον προσπαθησης γτδεν κανει καλο ουτε στο στομαχι ουτε στα δοντακια αυτο.κι εμεις ειχαμε ενα θεμα με το γαλα και του το κανα κρεμα του το κανω και ακομη καμια φορα οταν βλεπω οτι δεν το πινει.απο το καλοκαιρι δεν τρωει φρουτα παρα ελαχιστες φορες με στεναχωρει πολυ αυτο αλλα τρωει τα παντα ψαρια κρεας το μοσχαρι μονο το κανει μαστιχα και το φτυνει,λαχανικα πολυ σαλατες πριν λιγο καιρο ειχαμε μια περιοδο αφαγιας και τελικα εβγαζε τους τραπεζιτες του α!ξεχασα να σου πω ειναι2μιση και 14 κιλα.το απογευμα ειναι ωραιο επισεις οταν αρχισει να μασαει να του κανεις φετουλες με μελι το αυγο το δινεις σκετο δεν του βαζεις μεσα ψωμι?αν οχι δοκιμασε το μπας και αρχισει το μασουλιμα μπισκοτακια τρωει?

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

γεια σου κουφετακι μου!αυγο μερα παρα μερα.γιαυτο εγραψα αυγο κ 1 γιαουρτι η 2 γιαουρτια.δηλαδη μια μερα τρωει 2 γιαουρτια κ την αλλη αυγο κ 1 γιαουρτι.το μεσημεριανο εχει ως εξης.

2 φορες την εβδομαδα μοσχαρι

2 φορες την εβδομαδα κοτοπουλο

2 φορες την εβδομαδα λαχανικα(φασολακια ή αρακας ή σπανακι,παντα με πατατα καροτο κρεμμυδι)

1 φορα την εβδομαδα ψαρι

αυτο το μενου κανω κ στην μεγαλη.το μεσημεριανο εννοω.

τι λες?να προσθεσω η να αφαιρεσω κατι?

Πολύ τυποποιημενα μου ακουγονται ...

Γιατι δεν βαζεις και οσπρια, φακες, φασολάδα, αλλά να αρχιζεις σιγά σιγά να τα αλεθεις λιγότερο, πολύ σταδιακά ομως...

Ειμαστε στην ιδια ηλικία με σας και εχουμε το ιδιο θεμα με το αλεσμα...

Τα τρωει τα μη αλεσμενα αλλά δεν τρωει πολύ γαιτι τον κουράζει φαινεται η μασηση...

Προσθεσαι και πίτσα σπιτική το βράδυ με πολύ τυράκι για το γάλα, ή μακαρονάκια με γαλοπούλα, τυρί και ριξε και λίγο γάλα να γινει σαν κρέμα γάλακτος, ή αυγοφέτες, ή τοστ, ή χυλοπίτες με ντομάτα και τυράκι...

Εεεεε δεν θα φάει κάτι απολα;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

τα οσπρια δε τα τρωει με τιποτα :(:( οσες φορες δοκιμασα τα φτυνει!τον αφησα κ καμια ωρα παραπανω μηπως πεινασει πολυ κ φαει αλλα μπααα

η κορη μου απο 1 χρονων εκοψε τα αλεσμενα κ ετρωγε για πρωινο ψωμι με σπιτικι μαρμελαδα ή δημητριακα κλπ δε της αλεθα τιποτα ουτε το μεσημερι ουτε το βραδυ!μεχρι κ σουβλακι ετρωγε!κ τωρα αυτος ο μικρος δεν μασαει με τιποτα σας λεω!κ με το πηρουνι να τα λιωσω δεν προκειται να μασησει!θα τα φτυσει!τα θελει λες κ ειναι 5 μηνων εντελως ρευστα!τι θα κανω!ενα μικρο κομματακι να εχει μεσα αμεσως αναγουλιαζει κ το φτυνει με μια φατσα αηδιας!ψωμακι του δινω ετσι ενα μικρο κομματακι κ αμεσως το φτυνει! αχ τι θα κανω δε ξερω

Διαφημίσεις

υπομονη να κανεις δημητρα μου και να παιξεις λιγο με το φαγητο του για προδιαθεσετον με την μεγαλη σου!κανε κεφτεδακια και στολισε το πιατο της με ψιλικομενα καροτακια σαλατα κανε σχεδια και βαλε κανονικα σε αυτον ενα πιατο αλλεζμενο φαγητο οπως συνηθως δινε τον να τρωει αλλα παιξε με την μικρη πολυ πω πω ελα ραφαελα να φαμε τα ματακια χαχαχα ελα τωρα η ραφαελα τρωει τα αυτακια μπραβο....θα τσιμπισει και θα θελει και αυτος να φαει απο το φαγητο με τα πολλα χρωματα και σχεδια λιγο λιγο στην αρχη και μετα ολα καλα!!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

• 1 month later...

Δημητρα μου σε καταλαβαινω απολυτα.Εμενα ειναι 3 ετων καιτρωει οπως το παιδακι σου.Και τωρα που ηρθε και νεο μελος στην οικογενεια εχει περιορισει κατα πολυ το φαγητο του