Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ζωγραφικη με στομα και με ποδια?

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!

Μολις ανοιξα να παρω τα γραμματα και ηταν ενας φακελος με το ονομα της πεθερας μου (εμενε παλια εδω_) και πηρα το οκ να το ανοιξω!Ηταν απο μια "εταιρια" Ζωγραφικη με το στομα και τα ποδια" απο ανθρωπους που για καποιους λογους εχουν χασει τα χερια τους και εχουν μαθει να ζωγραφιζουν με τα ποδια τους κ το στομα.Ειχαν εσωκλεισει στο φακελο καποιες χρισοτυγεννιατικες καρτες και ενα μια επιστολη που ελεγε οτι κανουν 9,50 ευρω και αν θελω να τους στειλω τα λεφτα και οτι δεν εχω καμια υποχρεωση να τα στειλω πισω κ ας μην πληρωσω

ΑΠλα επειδη κυκλοφορουν πολλα και δεν εχω ορεξη να πιαστω &%$@$^& γνωριζετε για αυτην την οργανωση?υπαρχει τροπος να εξακριβωσω οτι ειναι πραγματι ετσι τα πραγματα?Εχω ΄ολ την καλη θεληση να τα πληρωσω αλλα να μην ειναι παλι καποια μουφα.///

Διαφημίσεις

Και εμένα μου έρχεται αυτος ο φάκελος κάθε χρόνο.Να σου πώ την αλήθεια την πρώτη χρονιά από αμέλια και μόνο δεν τους έστειλα τα χρήματα και όντως δεν έγινε τίποτα κράτησα τις κάρτες,το ημερολογιάκι και τις καρτουλες.Επείτα την επόμενη χρονιά μου ξαναήρθε ο φάκελος,δεν το έψαξα τους έστειλα τα χρήματα όπως και τις επόμενες χρονιές.Αν θυμάμαι καλά γιατί φέτος δεν μου έχει έρθει ακόμα γράφουν διεύθυνση και τηλέφωνο οπότε μπορείς να καλέσεις ή να πας και από εκεί δήθεν ότι θέλεις να πάρεις κάτι ακόμα και να δείς τί παίζει.Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο τρόπο ώστε να το εξακριβώσεις εκτός από το να πας από εκεί.

είναι αληθεια casperaki. Έχω παρακολουθήσει εκπομπές στην τηλεόραση με καλεσμένους μέλη της ένωσης. Μπορείς να google και να βρεις σχετικά στο internet. Ενδεικτικά σου γράφω 2 συνδέσεις:

http://www.triantafillos-il.com/active.aspx?mode=el%7B7c7b5f7e-3848-4da9-aadc-035c021c534d%7DView

http://www.anthropos.gr/show_mko.asp?Id=448

Πάντως ειναι αξιοσημείωτο πως μπορούν να ζωγραφίζουν με το στομα και το πόδι, ενώ εγώ με 2 χερια και 2 ποδια, ούτε ίσια γραμμη δεν μπορώ να τραβήξω.!!!

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...