Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γλυκό βάπτισης από internet.Ξέρει κανείς??

nancy_pan

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!!Ετοιμαζόμαστε και εμείς για τη βάπτιση του μικρού μας και αυτό που μένει είναι το γλυκό που θα δώσουμε στην εκκλησία.Επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε τραπέζι μετά θέλουμε κάτι ωραίο και πρώτότυπο.Ψάχνοντας λοιπόν στο Internet βρήκα ένα site από τη Λάρισα που φτιάχνει κάτι υπέροχες λιχουδιές.Δεν ξέρω όμως αν μπορώ να πω το όνομα...Μήπως έχει πάρι κανένας και μπορεί να με βοηθήσει??:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

νανσυ και εγω θα γινω νονα τον Μαιο για πρωτη φορα μαλιστα και ειμαι στα καλυτερα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!ψαχνομαι απο τοτε που γεννηθηκε η μπεμπα και με τη κουμπαρα μου παραγγειλαμε τετοια γλυκακια.ειναι σπιτικα-σε πανεμορφα κουτακια-και απο ολα οσα ειχαμε δει τα οικονομικοτερα.

Διαφημίσεις

νανσυ και εγω θα γινω νονα τον Μαιο για πρωτη φορα μαλιστα και ειμαι στα καλυτερα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!ψαχνομαι απο τοτε που γεννηθηκε η μπεμπα και με τη κουμπαρα μου παραγγειλαμε τετοια γλυκακια.ειναι σπιτικα-σε πανεμορφα κουτακια-και απο ολα οσα ειχαμε δει τα οικονομικοτερα.

Εγώ γιατί δεν μπορώ να τα δώ;Θα κάνετε μια ακόμη προσπάθεια για την φωτογραφία;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΙΣΑ,ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ,ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΑ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΟΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 2.80 ΜΕ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΑΡΑΓΕΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 2.5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

url=http://lilypie.com].png[/url]

• 3 εβδομάδες μετά...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΙΣΑ,ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ,ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΑ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΟΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 2.80 ΜΕ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΑΡΑΓΕΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 2.5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ

Η προσφορά που έγινε τον Ιανουάριο εχει αλλάξει και έχουμε ενσωματώσει στην τιμή το ΦΠΑ και την συσκευασία η οποία έχει αλλάξει και είναι πολυτελείας.

Οι τιμές μας έχουν καθοριστεί ως εξης:

2,50 κεκάκια και μπισκότα Φλατ

3,00 κεκάκια και μπισκότα τρισδιάστατα.

Στις τιμές κάνουμε προσφορά το 10% στα μέλη που λένε ότι είναι από το parents(αν το πουν).

Και τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ στα 200 τεμ και πάνω.

Καβαδάτου Νίκη

Σκέτη Γλύκα

Κορίτσια στη βάπτιση της μικρής μας είχαμε μπισκότα από τη Σκέτη Γλύκα και όλοι μείναμε ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ. Πολύ αφράτα και νόστιμα μπισκότα. Η Νίκη δε ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΗ και ευγενέστατη. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και οι τιμές είναι όπως τα λέει η Νίκη πλήρωσα 1,50 για τα μπισκότα που πήρα εγώ και ήταν πανέμορφα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

βάπτισα τον γιο μου πριν απο 1,5 χρόνο και το θέμα της βάπτισης ήταν ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ απο το γνωστό παραμύθι. Έτσι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρώ γλυκό που να ταιριάζει στο όλο θέμα... τελικά μετά από πάρα πολύ ψάξιμο κατέληξα να φτιάξω μόνη γλυκά του κουταλιού μέσα σε βαζάκι, τα οποία τα κάλυψα με καρό ύφασμα άσπρο-σιέλ και άσπρη κορδελίτσα με ένα δερμάτινο λευκό τριανταφυλλάκι στο κέντρο του φιόγκου. Αυτά τα έδωσα στην εκκλησία μαζί με άλα πολλά... ενώ αυτούς που ήταν καλεσμένοι και στο τραπέζι τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη! Μετά από ώρες ψάξιμο βρήκα την ΡΑΝΙΑ η οποία φτιάχνει καλλιτεχνικές τούρτες με ότι θέμα "τραβάει" η ψυχή σου! Του έφτιαξα τον Μικρό Πρίγκιπα πάνω στον πλανήτη του να κρατάει το αγαπημένο του τριαντάφυλλο! Αν θέλετε μπορείτε να μπείτε στο site http://www.tourtes.com και να την δείτε αυτή και πάρα πολλές άλλες. Επίσης η Ράνια μπορεί να σας φτιάξει και μπισκότα!

Ένα θα σας πώ η κοπέλα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!

Αν χρειαστείτε κάτι είμαι στην διάθεση σας!

Καλή επιτυχία!

Να ρωτήσω έχει καμιά σας παραγγείλει από την "συνταγή της γιαγιάς " παραδοσιακά γλυκά κουταλιού σε ατομική συσκευασία ? Είναι νόστιμο το γλυκό ? Μείνατε ευχαριστημένες ?

Eιχα παρει εγω γλυκο του κουταλιου για τη βαφτιση της κορης μου πριν τρια χρονια.Ηρθαν με κουριερ,ακριβως οπως τα ζητησα,σε συσκευασια για να μην καταστραφουν και χωρις να πληρωσω μεταφορικα.Εμεινα 100% ευχαριστημενη!

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Κορίτσια,

Υπάρχει κάποια μανούλα από το forum που να έχει συνεργαστεί με το fresh ή την Μαρία Ξερικού για γλυκά βάπτισης έξω από την εκκλησία? Βαφτίζω τον μικρό μου στις αρχές Ιούνη και ψάχνω να βρω κάτι ιδιαίτερο. Φυσικά δέχομαι και προτάσεις .... Το θέμα της βάπτισης είναι "πρίγκιπας".

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Επειδή εχω γευτεί και τα 2 έχω να σου πω πως το fresh είναι απλώς τέλειο...

Απίθανα γλυκά

Όσον αφορά το άλλο που λες, η εικόνα τους είναι το κάτι άλλο αλλά από μέσα...άνθρακας ο θησαυρός

Έμενα με απογοήτευσαν πλήρως γιατί δεν τρωγόντουσαν...

Ωραίο το θέαμα και αφήνεις τα μάτια σου πάνω τους από την τελειότητα της κατασκευής αλλά βρε αδελφέ είναι γλυκό και πρέπει και να τρώγεται...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κορίτσια,

Υπάρχει κάποια μανούλα από το forum που να έχει συνεργαστεί με το fresh ή την Μαρία Ξερικού για γλυκά βάπτισης έξω από την εκκλησία? Βαφτίζω τον μικρό μου στις αρχές Ιούνη και ψάχνω να βρω κάτι ιδιαίτερο. Φυσικά δέχομαι και προτάσεις .... Το θέμα της βάπτισης είναι "πρίγκιπας".

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

KALISPERA !!WRAIA TA GLYKAKIA TOY FRESH ALLA AKRIVA !! EIXA KSANAGRAPSEI KAI SE ALLO THEMA ALLA KSANAPROTEINW EPEIDI EIPES OTI DEXESAI PROTASEIS. (WWW.SWEET-CORNER.GR) EKANA PERYSI TIN VAPTISI TIS KORIS MOY KAI ITAN TELEIA.MPES NA DEIS.ANTE ME TO KALO NA VAPTISTEI O MIKROS SOY PRIGKIPAS!!!

Κορίτσια,

Υπάρχει κάποια μανούλα από το forum που να έχει συνεργαστεί Μαρία Ξερικού για γλυκά βάπτισης έξω από την εκκλησία?

εμεις εχουμε παραγγειλει τουρτα. πραγματικα φοβερη εμφανιση αλλα απο γευση δεν τρελαθηκαμε.ισως φταιει η γευση που διαλεξαμε...τι να πω..........:rolleyes:

επισης με ενοχλησε που ενω αναγκαζεσαι να πας στην αλλη ακρη κοσμου για να διαλεξεις σχεδιο και να κανεις την παραγγελια δεν σου δινει να δοκιμασεις τις γευσεις για να διαλεξεις...:-(

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Τα ειδες απλα στην εκπομπη η εχεις δοκιμασει? Γιατι μου φαινονται πολυ ωραια. Θα ρωτησω τιμες.

Κορίτσια,ρίξτε και εδώ μια ματιά.

http://www.sugarcake.gr

Εγινε παρουσίαση την Τετάρτη στην εκπομπή Καφές με την Ελένη.

k4xS.jpg

μου αρεσαν και αυτα αλλα θα ηθελα να δοκιμασω το θεμα ειναι οτι δεν εχει τηλεφωνο επικοινωνιας. Εσυ τα παρηγγειλες ωαπο το διαδικτυο και σου ηρθαν?

KORITSIA EGW PARAGEILA KATI COOKIE POPS APO MIA KOPELLA APO ENA SITE KAI HTAN TELEIA POLI WRAIA KAI H GEYSEI HTAN TELEIA KAI DEN HTAN TA SYNITHIZMENA KEIKAKIA/CUPCAKES. http://www.wix.com/sweetboutique13/sweet-boutique

FILAKIA

k4xS.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...