Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βιβλιο για παιδια πωσ πρεπει να λειτουργουμε σε περιπτωση κακοποιησησ κλπ.

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καποιο βιβλιο, που μεσα απο μια ιστορια περναει το μήνυμα τι πρέπει να κάνουμε αν κάποιοσ μας χτυπίσει, παρενοχλήσει κλπ.???

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καποιο βιβλιο, που μεσα απο μια ιστορια περναει το μήνυμα τι πρέπει να κάνουμε αν κάποιοσ μας χτυπίσει, παρενοχλήσει κλπ.???

πολύ ωραίο το θέμα σου, αν κάποια κοπέλα ξέρει κ μπορεί να μας διαφωτίσει, εχω γιο 6χρ. στο δημοτικό κ φοβάμαι κ την σκιά μου

Μίλα μή φοβάσαι

(εψυπε, Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. )

δεν εχω προλάβει να το διαβασω αλλά ξέρω οτι το εχει πάρει και η βιβλιοθήκη του Μονάχου στην γερμανία εξαιτίας του ότι είναι πολύ καλό.

δείτε επίσης τα άρθρα στην ενότητα Ψυχολογία, με τίτλο,

Κακόβουλα άτομα - πώς να προετοιμάσετε τα παιδιά σας (απο 3

Κακόβουλα άτομα - προστατέψτε τα παιδιά σας (απο 6 ετών)

επίσης το άρθρο αου με χτύπησε επισης στην ενότητα αυτή κα.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

• 8 months later...

Χθες τέλειωσα την ανάγνωση του βιβλίου "Αστραδενή" και συγκλονίστηκα!!!

Δεν ήξερα το τέλος (κακοποίηση) και, ενώ είχα αφεθεί στην πολύ τρυφερή γραφή-οπτική ενός γλυκού, ευαίσθητου παιδιού- το τέλος με αιφνιδίασε τόσο που ακόμη πονάει το κεφάλι μου... :-(

Ήθελα κάπου να το γράψω και να το μοιραστώ μαζί σας και βρήκα αυτό το θέμα!

το ειδα το βιβλιο που ειπε η στυλιανακη αλλα ειναι λεει πανω απο 8 ετων.θα ηθελα και εγω κατι παρομοιο για την κορη μου αν ξερει καμια για να της το διαβαζω σαν παραμυθι γιατι ειναι παρα πολυ ανοιχτη σε αγνωστους που βλεπουμε στα σουπερ μαρκετ η σε οποιονδηποτε κλειστο χωρο.συστηνεται σε ολους και λεει καποια γεγονοτα που συνεβησαν πχ αν μαλωσε με τον αδερφο της αν της αγορασα κατι εγω αν της ειπα οχι σε κατι κλπ και δε μου αρεσει καθολου αυτο που κανει!της εχω πει πολλες φορες οτι μπορει καποιος απο αυτους να ειναι κακος ανθρωπος και να θελει να της κανει κακο αλλα δε φαινεται να με πολυπιστευει:roll: αν ξερει καμια κατι ας το προτεινει παρακαλω.η κορη μου τον οκτωβρη γινεται 5 ετων.ευχαριστω!

Διαφημίσεις

και εχω το ιδιο προβλημα ειναι πολυ ευπιστος αν και του εξηγω καποια πραγματα δεν ξερω κατα ποσο με πιστευει οτι αυτα συμβαινουν ολοι ειναι καλοι και φιλοι μας.......

το θεμα ειναι οτι η δικια μου δε το κανει απο ευγενεια αλλα επειδη της αρεσει να μιλαει σε ολους!:shock: της ειπα οτι μπορει καποιος να θελει να σου κανει κακο και μου απαντησε ''ναι αλλα μπορει και να μη θελει'':shock:

αντε βγαλε ακρη!απλα ψαχνω για ενα παραμυθι που να αφηνει το νοημα οτι δεν πρεπει να μιλαμε σε αγνωστους ουτε να δεχομαστε πραγματα απο αυτους.η κατι παρομοιο τελος παντων.με εχει σκασει ρε κοριτσια!δε τολμαμε να παμε πουθενα και αρχισουν οι συστασεις!!!μεχρι και που ανοιγει τις σακουλες μας να δειξει τι αγορασαμε:evil: