Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ- πόσα ωάρια σας εμφυτευσαν?

Recommended Posts

εχω μια απορια και αγωνια, σχετικα με το ποσα ωάρια πρεπει να επιλεξω για εμφυτευση. 2 ή 3? (αν φυσικα, ολα πανε καλα και εχουμε τοσα ωάρια!!!) μας ενημερωσαν απο το κεντρο, οτι προτεινουν μονο 2, γιατι αν προκυψει τρίδυμη κυηση, θα ειναι κατι δυσκολο για τη μαμα και τα παιδια...μηπως ομως με τα 3 αυξανονται οι πιθανοτητες να πιασεις εστω και ενα?

3OaPp3.png CNKep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα nestoroudi!

Το σκέφτομαι και εγώ αυτό το θέμα, αν και ο γιατρός μου είπε ότι στην ηλικία μου μπορεί, σύμφωνα με το νόμο, μέχρι τρία. Εχει σημασία βέβαια και η ποιότητα των εμβρύων. Νομίζω πως θα το αποφασίσουμε τελευταία στιγμή. Μακάρι να φτάσουμε σύντομα σε αυτή.

εγω βαση τηε δικης μου εμπειριας, θα σας προτεινα 3 εμβρυακια για εμφύτευση, βεβαια ειναι θεμα και η ποιοτητα τους. εμενα στην δευτερη εξωσωματικα, μου βαλαν 2 πολυ καλα και 1 λιγοτερο καλο, και τωρα πιασαν τα 2, και εχω τις διδυμες μπεμπες μου. για οτι αλλη απορια εχετε, μην διστασετε να με ρωτησετε! καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!

ευχαριστω κοριτσια...θα περιμενω να δω και εγω την ποιοτητα-ποσοτητα των ωαριων για να αποφασισω...ευχομαι ολα καλα για ολες μας!!

3OaPp3.png CNKep3.png

Ασφαλώς παίζει ρόλο η ποιότητα των ωαρίων αλλά νέες έρευνες έδειξαν ότι δεν αυξάνονται οι πιθανότητες βάζοντας περισσότερα έμβρυα. Το αντίθετο μάλιστα. Ένα κακό έμβρυο δημιουργεί κακό περιβάλλον για τα υπόλοιπα καλά έμβρυα. Έτσι είναι καλύτερο να σου μεταφέρουν 2 πολύ καλά παρά 3. Το θέμα των πολύδυμων κυήσεων είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό. Κοπέλα που της μετέφεραν 4, τελικά προχωράνε και τα 4 και τώρα βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να κάνει μείωση με ότι επιπλοκές μπορεί να έχει αυτό. Γι' αυτό λίγα και καλά.

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμένα, συνήθως εμφυτεύουν 2-3. Εξαρτάται όμως απο τον αριθμός και την ποιότητα των γονιμοποιημένων ωαρίων. Εμένα μου εμφύτευσαν 2 (έτσι και αλλιώς μόνο τόσα είχαμε....) και προχώρησε η εγκυμοσύνη με ένα έμβρυο.

Ευχομαι καλή επιτυχία σε όλες και γρήγορα να συζητάμε για τις εγκυμοσύνες σας

Όταν έκανα την 1η εξωσωματική το 2005, ούσα 32 ετών, μου εμφύτευσαν 3, εκ των οποίων το ένα έγινε ο γιόκας μου! Εσύ να εύχεσαι να έχεις πληθώρα εμβρύων, οπότε και να σου περισσέψουν για αδελφακι!! Καλή επιτυχία! :D

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...