Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φταίει η μπανάνα;

myrto21

Recommended Posts

Γιά σας πάλι εδώ με τους προβληματισμούς μου και να σας λέω τον πόνο μου. Στη φρουτόκρεμα την Κυριακή πρόσθεσα μισή μπανάνα και ενώ της έδινα μισό μήλο και 3/4 αχλάδι και το έτρωγε (το μισό καλά και το άλλο μισό με τη μέθοδο "πιπίλα") απο τη στιγμή που βάλαμε την μπανάνα δεν τρώει σχεδόν καθόλου απο την αρχή το φτύνει και το κόλπο με τη μέθοδο "πιπίλα" δεν πιάνει γιατί δεν ανοίγει το στόμα ούτε στη πιπίλα. Σήμερα μάλιστα έφαγε 6-7 κουταλιές φρουτόκρεμα με το ζόρι και την έκανε εμετό. Μήπως δεν της αρέσει η μπανάνα; μήπως είναι τα δοντάκια της γιατί έχει τρομερή νευρικότητα εδώ και 3-4 ημέρες, όλο γκρινιάζει και εχθές το βράδυ έκλαιγε ασταμάτητα και μόνο με το μπάνιο σταμάτησε . Εν τω μεταξύ δεν τρώει ούτε ριζάλευρο, αλλά ούτε πίνει και γάλα (με το ζορι 80-90 μλ). Εκεί που πάω να πάρω μια ανάσα και λέω "ok το παιδί τόσο θέλει να φάει" μου μειώνει τα γεύματα! Σκέφτομαι και ότι την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε και φαγητό και με πιάνει κρύος ιδρώτας, τι θα αντιμετωπίσω άραγε αφού δεν τρώει τα γευστικά, τα άνοστα τι θα τα κάνει;

[sIGPIC][/sIGPIC] Έχω έρωτα με την κόρη μου

Διαφημίσεις

ποσο ειναι το μωρακι?αχ κ η δικια μου δεν ετρωγε μπανανα κ συνεχιζει ακομα κ τωρα!για να καλυψω τη γευση της μπανανας στη φρουτοκρεμα εβαζα 3 κουταλιες κρεμα μπισκοτο η φαριν λακτε.το δοκιμασες?αν ειναι πανω απο 6 μηνων δε χρειαζεται να τρωει μονο ρυζαλευρο.

6 μηνών θα γίνουμε σε μια εβδομάδα. Στη φρουτοκρεμα έχω δοκιμάσει και μισό μπισκοτάκι μιράντα (είναι λίγο; είναι πολύ; - στην απελπισία μου το έβαλα για να δω αν θα φάει αλλά τζίφος).

Απο αυτό το στάδιο περάσαμε όλες. Και ο δικός μου το πρώτο διαστημα δεν έτρωγε την φρουτόκρεμα, κάνε λίγη υπομονή και μην την πιέσεις, αν δεν θέλει συμπλήρωσε της με λίγο γαλατάκι.Πιθανόν να είναι τα δόντια.

Φαριν λακτε και μπισκοτόκρεμα δίνουν μετά τον 8ο.

α ναι σωστα ξεχασα στην ελλαδα εχει αλλο συστημα διατροφης:P απλα επειδη εδω αρχιζουν τροφες αφου κλεισουν τον 4ο οποτε μπισκοτοκρεμα δινουν στον 6ο

Διαφημίσεις

Γιά σας πάλι εδώ με τους προβληματισμούς μου και να σας λέω τον πόνο μου. Στη φρουτόκρεμα την Κυριακή πρόσθεσα μισή μπανάνα και ενώ της έδινα μισό μήλο και 3/4 αχλάδι και το έτρωγε (το μισό καλά και το άλλο μισό με τη μέθοδο "πιπίλα") απο τη στιγμή που βάλαμε την μπανάνα δεν τρώει σχεδόν καθόλου απο την αρχή το φτύνει και το κόλπο με τη μέθοδο "πιπίλα" δεν πιάνει γιατί δεν ανοίγει το στόμα ούτε στη πιπίλα. Σήμερα μάλιστα έφαγε 6-7 κουταλιές φρουτόκρεμα με το ζόρι και την έκανε εμετό. Μήπως δεν της αρέσει η μπανάνα; μήπως είναι τα δοντάκια της γιατί έχει τρομερή νευρικότητα εδώ και 3-4 ημέρες, όλο γκρινιάζει και εχθές το βράδυ έκλαιγε ασταμάτητα και μόνο με το μπάνιο σταμάτησε . Εν τω μεταξύ δεν τρώει ούτε ριζάλευρο, αλλά ούτε πίνει και γάλα (με το ζορι 80-90 μλ). Εκεί που πάω να πάρω μια ανάσα και λέω "ok το παιδί τόσο θέλει να φάει" μου μειώνει τα γεύματα! Σκέφτομαι και ότι την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε και φαγητό και με πιάνει κρύος ιδρώτας, τι θα αντιμετωπίσω άραγε αφού δεν τρώει τα γευστικά, τα άνοστα τι θα τα κάνει;

Καλησπέρα,

έχω ένα γιο 9 μηνών και όταν ξεκίνησε να τρώει φρουτόκρεμα τα πήγε πολύ καλά με όλα τα φρούτα εκτός από την μπανάνα. Την δοκίμασα κάποιες φορές ακόμα και στο γιαούρτι αλλά τζίφος. Αποφάσισα πως προτιμώ να αγαπήσει τα φρούτα και στην μετέπειτα ζωή του και να μην τον πιέζω σώνει και ντέ να φάει μπανάνα με πιθανό αποτέλεσμα να σιχαθεί και τα υπόλοιπα φρούτα. Έτσι έκοψα την μπανάνα, συμπλήρωνα με περισσότερα άλλα φρούτα και όλα λειτουργούν ρολόι.

Σήμερα της έδωσα μόνο αχλάδι και μήλο, χωρίς μπανάνα και την έφαγε σχεδόν όλη. Μάλλον τελικά δεν της αρέσει η μπανάνα.