Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ...

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

?????

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα!!!δυστιχως δεν νομιζω να υπαρχει 3διμο καροτσι με ολες τις θεσεις στο πλαι γιατι δε θα χοραει να περασει απο πουθενα:P οσο για το μαλωμα του ποιος θα κατσει μπροστα..σου εγγυομαι οτι δε θα ειναι η μονη αιτια για μαλλιοτραβηγμα:P.μιλαω εκ πειρας:P:p

αχαχαχαχα!!!δυστιχως δεν νομιζω να υπαρχει 3διμο καροτσι με ολες τις θεσεις στο πλαι γιατι δε θα χοραει να περασει απο πουθενα:P

Κι ομως υπαρχει χαχαχα

OneTreeHillTriple-1.jpg

One Tree Hill Triple

2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ 1 ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΑΩ......ΑΣ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ.!

ΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΗ ΚΟΥΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Διαφημίσεις

Εγω που έχω δύδιμα και τα ήθελα δίπλα μου στο δωμάτιο τον πρώτο καιρο πήρα δύο λίκνους και χωρέσανε μια χαρά. Δύο κούνιες δε χωρούσαν στο δωμάτιο με τίποτα. Βέβαια οι λίκνοι χρησιμοποιήθηκαν για 6,5 μήνες και με το ζόρι, μετά πήγαν στο δωμάτιό τους στις μεγάλες κουνιες που γίνονται αργότερα κρεβατάκι. Μπορείς να κάνεις το ίδιο. Πιστεύω οτι και τρεις λίκνοι μπορούν να χωρέσουν σε ένα δωμάτιο. Να σημιώσω οτι οι λίκνοι έχουν περίπου ένα μέτρο μήκος ο καθένας και μου στοίχισαν 210 ευρό ο ένας μαζί με την προίκα.

eNortjK1UjKzMLM0V7IGXDAS-gKw47.png