Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσπάθεια εγκυμοσύνης και συνθήκες εργασίας!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!!!

Είμαι σε προσπάθεια για να μείνω έγκυος με τον άντρα μου εδώ και 5 μήνες, αλλά νομίζω ότι η και δουλειά μου έχει να κάνει με αυτή την καθυστέρηση...τί θέλω να πώ,

Η δουλειά μου είναι τέτοια που απαιτεί να κάνω πολλά ταξίδια μέσα στην εβδομάδα, περίπου 1000χλμ, και στην εθνική οδό μέσα σε χωματόδρομο κτλ.Δηλαδή πολύ ταλαιπωρία και μπάμπα-μπούμπα.....

Επειδή λένε (οι μαμάδες μας) ότι πρέπει να είμαστε ήρεμες να μην κουραζόμαστε κτλ, εσείς τί γνώμη έχετε?

Διαφημίσεις

Κουκλίτσα καλησπέρα όταν έμεινα έγγυος με την κορούλα μου δούλευα σε ένα ζαχαροπλαστειό το οποίο συνεπάγεται πολλά βάρη μέχρι τις 8 εβδομάδες οπότε αν είναι να πιάστει το μωράκι τίποτα δεν το σταματήσει

Κουκλίτσα καλησπέρα όταν έμεινα έγγυος με την κορούλα μου δούλευα σε ένα ζαχαροπλαστειό το οποίο συνεπάγεται πολλά βάρη μέχρι τις 8 εβδομάδες οπότε αν είναι να πιάστει το μωράκι τίποτα δεν το σταματήσει

Μακάρι τί να πώ!!!

Απλά επειδή κουράζομαι σωματικά πολύ (συν τις δουλειές του σπιτιού συν το power plate το γυμναστήριο), λέω μήπως κάτι απόλα αυτά πρέπει να το διακόψω, ή να το ελλατώσω

δηλαδη ,παλια που δουλευαν στα χωραφια και κουβαλουσαν τα ρουχα στα ποταμια να τα πλυνουν και δωστου τρηψιμο,να μην αναφερω τις αλλες χειρονακτικες εργασιες αφου δεν υπηρχαν πλυντηρια ,ηλεκρικες κουζινες,σκουπες κλπ,θα επρεπε να ειχε σταματησει η ανθρωπινη αναπαραγωγη

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα και απο μενα!εγω που λετε δουλευα σε μεγαλη αλυσιδα ρουχων ξερετε αυτο με την κοκκινη τσαντα και με ασπρα γραμματα!? ε λοιπον ημουν αποθηκη 150 κιβωτια ημερισιως τακτοποιηση αντικλεπτικα ορθοστασια 12 ωρες λογο φορτου εργασιας ημουν και ταμειο και να μαζευω τα δοκιμαστηρια και να καθαριζουμε το μαγαζι και ταυτοχρονα την ωρα που σχολουσα δηλ. το βραδυ πηγαινα και καθαριζα το σπιτι που φτιαξαμε και να τριβω τα πατωματα με την ξυστρα για να βγαλω τις μπογιες ξαπλωμενη!και ημουν εγκυος χωρις να το ξερω!οπτε δεν παιζει ρολο αν δουλευεις η οχι.

6GgEp2.png

Επίσης δεν έτρωγαν ολα αυτά που τρώμε εμείς,δεν είχαν την πίεση και το άγχός που επιβαρύνουν τις γυναίκες στις μέρες μας ,δεν ζούσαν με τους τρελλούς ρυθμούς τους δικούς μας ,δεν ζούσαν στο περιβάλλον που ζούμε εμείς ,δεν καπνιζαν ,επιναν κλπ.Χίλια συγγνώμη αλλά θεωρώ άτοπη τη συγκριση με τις γυναίκες μιας αλλης εποχής που δούλευαν στα χωράφια.Σαφέστατα οι σημερινές γυναίκες βρίσκονται σε πολυ χειρότερη κατάσταση γιάυτό και δυστυχως υπάρχουν τόσες από εμάς οι οποίες δυσκολεύονται τοσο στο θέμα εγκυμοσύνη.

xsiel78 σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω οτι φταίει η εργασία σου.Ωστόσο θα συμφωνήσω κι εγω οτι αν εσυ αισθάνεσαι οτι ολο αυτο σε κουράζει φρόντισε να μειώσεις λίγο τους ρυθμούς για να αισθανθεις εσυ καλύτερα.

Προσπάθησε να είσαι ηρεμη και να έχεις θετική σκέψη και ειμαι σίγουρη θα πάνε όλα καλά.

Καλησπέρα σε όλες!!!

Είμαι σε προσπάθεια για να μείνω έγκυος με τον άντρα μου εδώ και 5 μήνες, αλλά νομίζω ότι η και δουλειά μου έχει να κάνει με αυτή την καθυστέρηση...τί θέλω να πώ,

Η δουλειά μου είναι τέτοια που απαιτεί να κάνω πολλά ταξίδια μέσα στην εβδομάδα, περίπου 1000χλμ, και στην εθνική οδό μέσα σε χωματόδρομο κτλ.Δηλαδή πολύ ταλαιπωρία και μπάμπα-μπούμπα.....

Επειδή λένε (οι μαμάδες μας) ότι πρέπει να είμαστε ήρεμες να μην κουραζόμαστε κτλ, εσείς τί γνώμη έχετε?

Οι χωματοδρομοι δεν φταινει αλλα τον αντρα σου τον βλεπεις καθολου??

Οι χωματοδρομοι δεν φταινει αλλα τον αντρα σου τον βλεπεις καθολου??[/QUOT

Σίγουρα όχι όσο θα θέλαμε!!!2-3 βράδια μένω εκτός Αθηνών, άρα τα υπόλοιπα..ότι προλαβαίνουμε, άστα!!

Διαφημίσεις

xsiel78 , καλησπέρα κ απο μένα.

Όπως είπαν και οι προηγούμενες έτσι και γω δε νομίζω οτι φταίνε οι δρόμοι τόσο όσο η ψυχολογία μας.

Το σκεφτόμαστε συνέχεια (εγω τουλάχιστον) μετράμε μέρες, μήνες, σκεφτόμαστε εγκυμοσύνες στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον και άλλα τέτοια.

Κάνω λάθος;

Δυστυχώς το άγχος αποδεικνύεται μεγάλος "εχθρός".

Πρόσεχε την υγεία σου, το σώμα σου και προπάντων τη σχέση σου με το σύντροφό σου.

Όσο για το power plate που ανέφερες νομίζω οτι θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα.

'Εκανα και γω παλιότερα σε ένα γυμναστήριο και όταν μετά από περίπου δέκα επισκέψεις ο γιατρός του γυμναστηρίου ανακάλυψε τυχαία οτι δεν είχε ενημερωθεί γι αυτό έγινε έξαλλος μαζί μου.

Με κάλεσε στο γραφείο του και μου πήρε πλήρες ιστορικό. Μου είπε οτι απαγορεύεται να το κάνεις χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του και χωρίς κάποιες εξετάσεις.

Ακόμα σημείωσε οτι οι δονήσεις της πλατφόρμας επηρεάζουν το όλο αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας.

Βέβαια αυτό το γυμναστήριο στεγαζόταν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο μεγάλης πόλης γι αυτό και είχε δικό του γιατρό. Στα μικρα δε σε ρωτάνε και πολλά πράγματα.

Πάντως θέλω και γω να ξανακάνω power plate αλλά το σκέφτομαι λιγάκι. Ειδικά οι κοιλιακοί που κάθεσαι στην πλατφόρμα τραντάζουν πολύ.

Την κάνεις αυτή την άσκηση;;

Μακάρι τί να πώ!!!

Απλά επειδή κουράζομαι σωματικά πολύ (συν τις δουλειές του σπιτιού συν το power plate το γυμναστήριο), λέω μήπως κάτι απόλα αυτά πρέπει να το διακόψω, ή να το ελλατώσω

Σταμάτα το power plate ΤΩΡΑ!!!!

Οι δονήσεις και μόνο είναι ικανές για πολλά...Δεν είναι μόνο το θέμα του αν θα μείνεις έγκυος, αλλά και μακροπρόθεσμα προβλήματα που μπορεί να σου δημιουργήσει. Τα αγαθά κόποις κτώνται οπότε προτίμησε την κλασσική γυμναστική να έχεις την υγεία σου πάνω από όλα.

xsiel78 , καλησπέρα κ απο μένα.

Όπως είπαν και οι προηγούμενες έτσι και γω δε νομίζω οτι φταίνε οι δρόμοι τόσο όσο η ψυχολογία μας.

Το σκεφτόμαστε συνέχεια (εγω τουλάχιστον) μετράμε μέρες, μήνες, σκεφτόμαστε εγκυμοσύνες στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον και άλλα τέτοια.

Κάνω λάθος;

Δυστυχώς το άγχος αποδεικνύεται μεγάλος "εχθρός".

Πρόσεχε την υγεία σου, το σώμα σου και προπάντων τη σχέση σου με το σύντροφό σου.

Όσο για το power plate που ανέφερες νομίζω οτι θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα.

'Εκανα και γω παλιότερα σε ένα γυμναστήριο και όταν μετά από περίπου δέκα επισκέψεις ο γιατρός του γυμναστηρίου ανακάλυψε τυχαία οτι δεν είχε ενημερωθεί γι αυτό έγινε έξαλλος μαζί μου.

Με κάλεσε στο γραφείο του και μου πήρε πλήρες ιστορικό. Μου είπε οτι απαγορεύεται να το κάνεις χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του και χωρίς κάποιες εξετάσεις.

Ακόμα σημείωσε οτι οι δονήσεις της πλατφόρμας επηρεάζουν το όλο αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας.

Βέβαια αυτό το γυμναστήριο στεγαζόταν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο μεγάλης πόλης γι αυτό και είχε δικό του γιατρό. Στα μικρα δε σε ρωτάνε και πολλά πράγματα.

Πάντως θέλω και γω να ξανακάνω power plate αλλά το σκέφτομαι λιγάκι. Ειδικά οι κοιλιακοί που κάθεσαι στην πλατφόρμα τραντάζουν πολύ.

Την κάνεις αυτή την άσκηση;;

Ναι την κάνω, και προβληματίζομαι.Εμένα μου πήρα το ιστορικό ο γυμναστής και του είπα ότι κάνω προσπάθειες. Αυτός μου "εγγυήθηκε" ότι όχι μόνο δεν βλάπτει αλλά βοηθάει πολύ μάλλιστα γιατί αιματώνονται καλήτερα τα διάφορα όργανα κτλ.........τί να πώ!!Είπα να διακόψω λίγες μέρες μιας και έχω και αυτές τις ενοχλήσεις, θα δείξει!!