Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβόλια-Σπιτι ή στο ιατρείο?

Arianna

Recommended Posts

Τα πρώτα εμβόλια του παιδιού που τα κάνατε σπίτι ή στο ιατρείο του παιδιατρου? Δεν είναι παρακινδυνευμένο το πρώτο εμβολιο να γινεται στο ιατρείο?(δεδομενου οτι πανε και μεγαλυτερα αρρωστα παιδακια ?)

Το εμβόλιο το παιρνετε απο το φαρμακείο (αν ναι χρειαζεται παγοκύστη για τη μεταφορα στο ιατρείο?). Σε δυο εβδομαδες θα κανουμε το πρωτο μας εμβόλιο το 5απλο απο οτι μας ειπε η παιδίατρος υπάρχει περίπτωση αλλεργίας?

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Εμείς τα κάναμε στο σπίτι τα εμβόλια στην κόρη μου γιατί ερχόταν εύκολα η παιδίατρος αλλά ακόμα και στην περίπτωση που πάς στο ιατρείο κανονίζεις με το γιατρό να είσαι η πρώτη στο ραντεβού ώστε να μην έχουν έρθει ακόμα τα άρρωστα παιδιά. Και εμείς θα κάνουμε αυτή την εβδομάδα το πρώτο εμβόλιο στη μπέμπα μας αλλά δεν μας έχει πει τίποτα για αλλεργίες, ούτε και στην πρώτη κόρη μου μας είχε πει πάλι κάτι.

περιπτωση αλλεργιας υπαρχει αλλα σπανια,αλλα μην αγχωνεσαι,θα το κταλαβεις αν χτυπα ξυλο συμβει.κι εμεις στο ιατρειο καναμε αλλα πηγαινα πρωτο ή τελευταιο ραντεβου.το εμβολιο το επαιρνα απο πριν ,ηξερα ποιο θα κανω και το πηγαινα με παγοκυστη.αν το παρεις πριν πας να το βαλεις στη πορτα του ψυγειου και οχι στην κατα ψυξη.το ειχα κανει και το αχρηστεψα και το πληρωσα διπλο αλλα έμαθα.καλη επιτυχια!!!

το πρωτο-δευτερο στο ιατρειο της παιδιατρου και μετα στο ΙΚΑ της περιοχης....οποτε δεν ασχολιομουνα με την αγορα και μεταφορα κλπ κλπ κλπ....και στο ιατρειο που το εκανα παντα με ρωταγαν ποσο ειναι το παιδι για να με βαλουν στην αρχη.....τωρα στο ΙΚΑ κανονιζω ραντεβου προς το τελος της βαρδιας γυρω στις 1130-1200 και ετσι δεν εχει παιδακια....τουλαχιστον στην δικια μου περιοχη....αλλωστε τα αρρωστα παιδακια πανε για παιδιατρο σε αλλο οροφο για εξεταση ....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

μέχρι τώρα έφερνα παιδίατρο στο σπίτι. Στον 5ο θα μπούμε σε δυο μέρες. ΄Μια φορά πήγα για εξέταση στο ιατρείο κ το μετάνιωσα γιατι φουλ τα παιδακια με πυρετο και ιώσεις. Μόλις μπηκαμε στον 2ο και ο γιατρος ούτε σκέφτηκε να μου κλείσει ραντεβού μια ώρα που δεν θα γινόταν πανικός. Απο τοτε σπίτι και τώρα ειδικά με τις φουλ ιωσεις

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...