Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλές Μπιμπερό

Recommended Posts

Geia sas. Tha ithela na kano mia erotisi sxetika me tis thiles ton bibero. I kori mou einai 9 minon kai oi thiles pou xrisimopoiei einai tis mothercare gia 6 minon. Den vrisko stin agora thiles gia megaliteri ilikia. Yparxoun i anoigoume emeis tis thiles me kapoio tropo. An kserete na moy peite gia to anoigma to thilon perimeno apantisi

Διαφημίσεις

υπαρχει εργαλειο που ανοιγει τις θηλες,αλλα νομιζω οτι μπορεις να παρεις θηλες για παχυρευστα υγρα(ετσι το γραφουν )λογικα θα εχουν μεγαλυτερο ανοιγμα

Εμεις παίρνουμε απο την αρχή τις θηλές για παχύρευστα υγρά και τις χρησιμοποιούμε και γι ατο γάλα και για το νερό. Με αυτόν τον τρόπο δε κουράζεται πολύ όταν πίνει. Σημείωσηξ μετά τους 6 μήνες αλλάζεις νούμερο θηλής.

Προσοχή, κάθε 2 μήνες αγόραζε νέες θηλές, για πρόληψη στομαχικών ενοχλήσεων (κάνουν αμυχές και φωλίάζουν μικρόβια μέσα)

Διαφημίσεις

Εγω να σου πω την αμαρτια μου το εκανα με παραμανα που ειναι πιο χοντρη, και ειναι και μακρυα....

Εξαλλου μην νομιζεις οτι θελει και πολυ ωρα ζεσταμα...

Ζεσταινε τη λιγο - δοκιμαζε να δεις αν ανοιγει την τρυπα - μετα λιγο πιο πολυ και παει λεγοντας.... μπορεις να κανεις δοκιμη με μια παλια που εχεις για πεταμα, ετσι για προπόνηση :D:D:D:D

well well

εγω ποτε δε θα τρυπουσα το μωρο με παραμανα,,,,και βεβαια ποτε δε θα το εκαιγα με αναπτηρα.

Πάλι, ο φωκιων, που είναι μεγαλύτερος, ίσως κατι ξερει καλυτερα, ισως πάλι είναι απλως αλτζχαιμε χο χο χο

Αλτζχαιμερ οχι ακομα αλλα οπου ναναι :D:D:D:D:D:D:D

Πριν από 12 χρονια αυτο το "ειδικο τετοιο για αυτο ειδικο εκεινο για το αλλο" δεν υπηρχαν οποτε επρεπε να.... αυτοσχεδιαζεις.. φανταστειτε οτι οι ανατομικές πιπιλες ηταν τοτε καινουργιο φρουτο, ασε δε οι σιλικόνης....

λοιπον τοτε δεν υπηρχαν ολα αυτα τα τζιρτζιλα-ματζαβαλα τα "ειδικα" τρομαρα τους και τρομαρα μας.....

Και παρεπιτοντως ναι το ειχα κανει και με μεγαλη επιτυχια μαλιστα....

αυτο βεβαια δε σημαινει οτι και συστηνω ντε και καλα να το κανει καποιος αλλος... μην παρεξηγηθω...

Αλλα μια που το εφερε η κουβεντα για σκευτητε ποσες "πρακτικες" μεθοδους χρησιμοποιητε εναντι ή παραλληλα με τις "επιστημονικές"

:D:D:D:D:D:D:D

Ε ψιτ Oh-Mamy για πιπιλες μιλαμε :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Οταν φτασουμε στις σκληθρες στο χερι θα..... επανελθω :D:D:D

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε πάρει το ειδικό εργαλείο (της Chicco είναι νομίζω) και το χρησιμοποιήσαμε αλλά ξέρω ότι η μαμά μου σε εμάς άνοιγε τρύπες με καρφίτσα όπως είπε και ο fokion. Πάντως εμείς πλέον επειδή παραμεγαλώσαμε ανοίγουμε μεγάλες τρύπες με το ψαλίδι !!!!

Σοφία

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...