Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα.σκοπευουμε να κανουμε το τραπεζι της βαφτισης στο bon chateu(ελπιζω να το εγραψα σωστα) στο Ωραιοκαστρο και θα ηθελα να μαθω αν καποια κοπελα γνωριζει κατι.ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο το μαγαζί τιτίνα. Είχα κάνει εκεί το τραπέζι της βάπτισης του μεγάλου μου γιου το 2003 και έκανα και το τραπέζι της βάπτισης του μικρού μου στις 8/11/09.

Απο το 2003 ειδικά μέχρι σήμερα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.(άλλαξε διεύθυνση) Έχει πολύ ωραία θέα, ο εσωτερικός χώρος και τα τραπέζια είναι όμορφα στημένα, το μενού το διαμορφώνεις στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Το φαγητό ήταν πολύ καλό και η τιμή επίσης.

Έχεις μπει στη σελίδα τους? http://www.bonchateau.gr/

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

εγω παλι που εγινα κουμπαρα στην κολλητη μου και εγινε η δεξιωση εκει δεν εμεινε κανενας μα κανενας ευχαριστημενος....

δεν θελω να πω λεπτομερεις γιατι θα θεωρηθει δυσφημιση ..απλα δεν εχω να προτενω και κατι αλλο οποτε....ψαξτο καλυτερα..

Διαφημίσεις

Ναι ετσι ειναι.Τον εξωτερικο χωρο τον διαχειριζεται το Houtos Catering απο οτι θυμαμαι.Μαλιστα ειχα ακουσει οτι αν πχ κλεισεις τον εξωτερικο χωρο και βρεξει, δεν μπορουν να σε βαλουν μεσα ακομη κι αν χωρανε τα ατομα γιατι εκει εχουν διαφορετικη διευθυνση!Οποτε ... γινεσαι μουσκεμα!!!

ΑΥΤΟ ακριβως παθαμε.....εριξε οχι βροχη αλλα κατακλυσμο κυριου εκανε εκεινη τη βραδια...ενω ημασταν στην εκκλησια μας πηραν τηλ και μας ειπαν να ακυρωσουμε το γλεντι!!!!!!!!!!!!

ο γαμπρος εχει μεγαλη θεση στο δημο θεσ-νικης και τελικα με μεσον μας εβαλαν μεσα οπου ολα ηταν αθλια(δεν μας περιμεναν βεβαια)

το φαγητο αθλιοτατο και πολλα πολλα αλλα ευτραπελα..η νυφη εκλαιγε για 3 μερες και η μανα της στο νοσοκομειο με νευρικο κλονισμο.....

ειχαν δωσει παρα πολλα χρηματα για στολισμο και catering και ολα πηγαν στραφι....

Κοιταξε αυτο λογικα πρεπει να τους το ειχαν πει οταν εκλεισαν το χωρο.Αλλα και να μην τους το ειχαν πει, πιστευω πως το ζευγαρι επρεπε να εχει συννενοηθει τι θα γινει αν ριξει βροχη-εγω τουλαχιστον ετσι εκανα οταν ειχα κλεισει εξωτερικο χωρο (σε αλλο μαγαζι) για τη βαφτιση της κορης μου, κι ετσι ημουν καλυμενη!

Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΩ σε αυτο αλλα πιστεψε με ηταν κατακλυσμος οχι βροχη....ειχαν συμφωνησει για μεγαλες ομπρελες και κατι ναυλον αλλα τα πηρε ολα ο αερας και τα σηκωσε...

αλλα το φαγητο??απαπα ισως ετυχε..

demi, δεν ξέρω τι να πώ. :roll:Άσχημο αυτό που έγινε στο γάμο της φίλης σου. Εμείς πάντως, επειδή το έχω και πρόσφατο (8/11/09) που κάναμε την βάπτιση, όλα πήγαν ρολόι. Όπως έγραψα παραπάνω, ήταν άψογοι και στο service (γρήγοροι, ευγενικοί και εξυπηρετικοί), και ο χώρος ωραίος με προσεγμένη διακόσμηση (ούτως ή άλλως έχει ωραία θέα, με τραπέζια ωραία στρωμένα και καρέκλες ντυμένες, ωραία σερβίτσια, τα τραπέζια μας τα έστησαν κατά τη δική μας προτίμηση κλπ) και το φαγητό πολύ καλό (και τα ορεκτικά, και οι σαλάτες και τα κρέατα, όλα)

τι να πώ...:roll:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!