Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φοβίες!!! (μετα απο πεσιμο)

firfirikos

Recommended Posts

Γεια σε όλους. Η μπουκίτσα μας είναι ακριβώς 5 μηνών και θα ήθελα να ρωτήσω εάν μετά από κάποιο ατύχημα είναι δυνατόν να αποκτήσει κάποια φοβία ή να έχει περίεργη συμπεριφορά? Για να γίνω πιο κατανοητή, μετά από ένα σχετικά μικρό πέσιμο (έπεσε από τον καναπέ στο παρκέ από ύψος 30 πόντους περίπου και πιο πολύ φοβήθηκε παρά χτύπησε!) την ίδια μέρα κάθε φορά που έβλεπε τον παππού (τον μπαμπά μου) έκλεγε ασταμάτητα σε σημείο που να στεναχωρηθώ και γω και εκείνος. Να φανταστείτε ότι στη γιαγιά ούτε το παραμικρό! Έχει κάποια σας παρόμοια εμπειρία ή ξέρει κάτι πάνω σ' αυτό για να μου λύσει την απορία?

QOY1p2.png

Διαφημίσεις

Είχε κάποια συμμετοχή ο παππούς στο ατύχημα; Γιατί να κλαίει ειδικά σ' αυτόν;

Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ από τα δικά μου σε παρόμοιες ηλικίες είναι να κλαίνε σε ανθρώπους που έχουν περίεργα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό τους (του τύπου γυαλιά, μούσια, μουστάκι, έντονα φρύδια, κλπ). Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον πατέρα σου;

.....δε νομίζω τάκη....

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχεις δίκιο γιατί ο πατέρας μου είναι λίγο "μελαχρινός" και με μουστάκι αλλά δεν ήταν καν παρών στο ατύχημα. Και να πω ότι του το έχει ξανακάνει...

QOY1p2.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...