Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μυρίζει η μπογια του παιδικού

nala30

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε πληροφορία για χημικό εργατήριο σε περιοχή Θεσσαλονίκης (γιατί είμαι σε επαρχία κοντα στην Θεσσαλονίκη)που να μπορώ να στείλω δείγμα από την μπογια του παιδικού για ανάληση γιατί θατρελαθώ.

Πρίν ένα μήνα βάψαμε το παιδικό δωμάτιο με πλαστικό χρώμα που μας είχε περισσέψει από πριν κάτι μήνες.Δεν ήταν οικολογικό γιατί είχαμε πει ότι μέχρη να μπει το μωρό θα περάσουν 5 μήνες οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα αλλά η τσιγκουνιά θα μας φάει:oops: :oops:την πατήσαμε άσχημα. Το δωμάτιο μυρίζει πολύ και η μυρωδιά δεν φεύγει ούτε με ανοιχτά παράθυρα. ΄Πέρασε ένας μήνας. Δεν υπαρχει περίπτοση να βάλω μωρό εκειμέσα όχι σε 5 μήνες αλλά ούτε σε ένα χρόνο δεν είναι φυσιολογικό να μυρίζει τόσο πολύ κάτι χημικό παιζεται.

Δεν ξέρω ποιος μπορεί να με βοηθήσει ρώτησα και μπογιατζίδες αλλά όλοι μου λενε ''δεν ξέρω΄΄ μόνο ένας μου είπε ότι΄το είχε ξανασυναντήσει και έφτεγε το πολύ χλώριο που είχε το νερό που έρηξαν στην μπογια.

Ενοήτε ότι θα το ξαναβάψω με οικολογική μπογιά αλλά φοβάμαι μήπος κάνει χειρότερη αντίδραση και θέλω να είμαι σίγουρη 1000% πριν βάλω το μωρό (στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα:|:|:|)

Είμαι σε απόγνωση φοβαμαι για την υγεία του μωρού.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...