Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βυτίνα

ioannanip

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να φύγω για ένα Σ/Κ από την Αθήνα και να πάω στη Βυτίνα. Μήπως κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι; Που να μείνω, τι να δω κλπ. Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Λοιπόν γειτόνισσα, εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε τις γιορτές στην Βυτίνα και μου έχουν πει διάφοροι φίλοι που έχουν πάει εκεί, τα εξής:

Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε εκτός από την Βυτίνα, την Δημητσάνα και την Στεμνίτσα. Αν έχεις χρόνο, να πάτε στην Ζάτουνα, στα Λαγκάδια και στην Μαγουλιάνα.

Για φαγητό, αξίζουν πολλά στις εκεί περιοχές. Όμως μου είπαν για την "Κληματαριά" στην Βυτίνα, "το στέκι της γεύσης" και "το λιμέρι του τρύπα" στην Δημητσάνα και το "1821" στην Στεμνίτσα.

Αξίζει να δείτε το Μουσείο Υδροκίνησης στην Δημητσάνα, τις Μονές Αιμυάλων, Φιλισόφου και Προδρόμου, το δάσος της Φολόης, το πάρκο - δάσος στην Βυτίνα και οπωσδήποτε να αγοράσετε μέλι από έλατο!

Για να ξενοδοχεία υπάρχουν πάααααααααρα πολύ, ανάλογα με το budget που διαθέτετε και με το αν θα πάτε με παιδιά ή μόνοι σας. Πάντως καλύτερα να μείνετε μέσα στην Βυτίνα, για να αποφύγετε το αυτοκίνητο σε κάποιες βόλτες.:D

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Λοιπόν γειτόνισσα, εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε τις γιορτές στην Βυτίνα και μου έχουν πει διάφοροι φίλοι που έχουν πάει εκεί, τα εξής:

Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε εκτός από την Βυτίνα, την Δημητσάνα και την Στεμνίτσα. Αν έχεις χρόνο, να πάτε στην Ζάτουνα, στα Λαγκάδια και στην Μαγουλιάνα.

Για φαγητό, αξίζουν πολλά στις εκεί περιοχές. Όμως μου είπαν για την "Κληματαριά" στην Βυτίνα, "το στέκι της γεύσης" και "το λιμέρι του τρύπα" στην Δημητσάνα και το "1821" στην Στεμνίτσα.

Αξίζει να δείτε το Μουσείο Υδροκίνησης στην Δημητσάνα, τις Μονές Αιμυάλων, Φιλισόφου και Προδρόμου, το δάσος της Φολόης, το πάρκο - δάσος στην Βυτίνα και οπωσδήποτε να αγοράσετε μέλι από έλατο!

Για να ξενοδοχεία υπάρχουν πάααααααααρα πολύ, ανάλογα με το budget που διαθέτετε και με το αν θα πάτε με παιδιά ή μόνοι σας. Πάντως καλύτερα να μείνετε μέσα στην Βυτίνα, για να αποφύγετε το αυτοκίνητο σε κάποιες βόλτες.:D

Κι εγώ μέσα στη Βυτίνα θέλω να μείνω. Έχω βρει κάποια ξενοδοχεία αλλά δεν είναι στη Βυτίνα κι εμείς δε θέλουμε να χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο για ένα σκ που θα πάμε. Θέλουμε να το παρκάρουμε στο ξενοδοχείο και να μείνει εκεί. Μέλι θα αγοράσω αφού μου λες ότι είναι ωραίο. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε έστω σε κάποια από τα μέρη που μου ανέφερες. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να ξεφύγω και να μη κάνω πολλές μετακινήσεις για να ξεκουραστούμε λίγο. Αλλά θα προσπαθήσω να πάω έστω στα κοντινά μέρη. Έχεις κάποιο ξενοδοχείο υπ' όψην σου; Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Εχω μεινει στο vytina house forest resort 2 φορες.

Τελειο αξιζει τα λεφτα του και για τις παροχες του και για την εξυπηρετηση.

Room service (τελειο φρεσκοαλεσμενο καφεδακι το απογευμα στο διαμερισμα), φαγητο πεντανοστιμο σου μαγειρευουν κατα παραγγελια σε καλες τιμες (εμενα μου ειπαν οτι εσφαξε ενας βοσκος κατσικακι και θα το φτιαξουν στο φουρνο με πατατες αν θελω να μου κρατησουν 2 μεριδες, και μου εφεραν 2 τεραστιες μεριδες πεντανοστιμες)-(φοβερη εξυπηρετηση ιδιως αν εχει μαζευτει πολυς κοσμος στο χωριο και πρεπει να περιμενεις ουρες στις ταβερνες).

Πολυ καλο πρωινο,μου ειπαν αν θελω να μου δωσουν χορταρακια που ειχαν μαζεψει για να φτιαξουν πιτα κι ετσι εφτιαξα κι εγω στο σπιτι οταν γυρισα.

Ευρυχωρο πολυ «ζεστο» σαλονι με τεραστια τζακια για το βραδι.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ με διαφορα. Τεραστια πλατος 1,80, ολα dunlopillo καταπληκτικα δεν θες να σηκωθεις.Και η θεα φοβερη απο το κρεβατι που εχει γυρω χαμηλα μεγαλα παραθυρα για να βλεπεις. Μονο που δεν εχει πατζουρια.

Εχουμε περασει πολυ καλα παντα και θελουμε να ξαναπαμε.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα, μείναμε και εμείς στο vitina house forest resort το καλοκαίρι μια εβδομάδα, έχει και πισίνα, ήταν τέλεια.Πραγματικά αξίζει τα λεφτά του και ειδικά το πρωινό ήταν εξαιρετικό. Είχε τηγανίτες ζεστές, τις οποίες τίμησα ιδιαίτερα καθώς ήμουν στον 9ο μήνα και η όρεξη μου ήταν αυξημένη χιχιχιχι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Απλά δεν είναι μέσα στο χωριό χρειάζεστε αυτοκίνητο.

09BZp3.png

RCRYp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά υπάρχει πρόταση για ξενοδοχείο Στεμνίτσα Δημητσάνα κλπ ? Σε φυσιολογικές τιμές όχι 180 το βράδυ

Εμείς είχαμε μείνει στην Δημητσάνα στο ξενοδοχειο Καζάς τον Νοέμβριο με 50ε την βραδιά το δίκλινο.Τα δωμάτια ηταν πολύ καθαρά,ειχε αυτόνομη θέρμανση κ πραγματάκια για να φτιάξεις πρωινό.Ο ίδιος έχει μεσα στην Δημητσάνα κ ξενώνα με πρωινό με 70ε την βραδιά.Αυτα βέβαια είναι τιμές για τον Νοέμβριο που είχαμε παει εμείς.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...