Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιατι ?

Recommended Posts

Πόσες φορές το έχω πει το Γιατί ?Πόσες φορές θα κλάψω ακόμα και θα είμαι με το Γιατί ?Γιατί να μην τα έχω ?Γιατί ?Γιατί ?2 φορές ,διπλός ο πόνος με διάφορα 5 χρόνια και με ενδιάμεσα 2 ζουζούνια !έχω 2 παιδάκια που τα λατρεύω ,όμως θα είχα αλλά 2 και έφυγαν! έτσι απλά !έχει περάσει σχεδόν 5 χρόνια απο την 1 αποβολή και 2 μήνες από την 2 !και είμαι ακόμα με το γιατί ?διαβάζω καθημερινά μανούλες η και μέλλουσες μανούλες που έχουν περάσει το ίδιο και λαχταρούν να κρατήσουν ένα ζουζούνι στην αγκάλισα τους ποσά δάκρυα ακόμα ?πόσος θυμός ?ο πόνος δεν σταματάει ποτέ για όλες εμάς !όσα ζουζούνια και να κάνουμε πάντα θα μας λείπουν εκείνα τα αγγελούδια !θα ήθελα με ένα μαγικό ραβδί να δώσω σε όλες μας τα αγγελούδια αυτά πίσω στην κοιλίτσα μας γέρα και δυνατά !να δω στα μάτια όλων μας την χαρά και όχι τον πόνο !να δώσω ελπίδα σε όλες της μανούλες που προσπαθούν για το θαύμα της ζωής !και να χαρίσω δάκρυα χαράς και αγάπης !Και ας γίνει αυτό το κείμενο προσευχή για όλες και ας χαρίσει ο θεός σε όλες αυτό το Δώρο του !Υπομονή !

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Διαφημίσεις

αχ καλη μου...

δεν βρισκω πια αλλα λογια να πω γι'αυτον τον τεραστιο πονο που νιωθουμε...

οσο κ να προσπαθησα να λυσω τα 'γιατι' δεν τα καταφερα..

εχω χασει κ γω το παιδακι μου στην 24η εβδομαδα απο ανεπαρκεια τραχηλου..

ηταν η πρωτη μου εγκυμοσηνη κ μου εχει μεινει βαθια χαραγμενη....

μετα απο 4 μηνες που εχουν περασει εχουμε αρχισει δειλα-δειλα τις προσπαθειες μας παλι...

το μονο που εχω να πω ειναι πως δεν πρεπει να χανουμε την δυναμη μας,την πιστη μας και την ελπιδα μας...

πιστευω πως θα ερθουν καλυτερες μερες-εξαλλου λενε πως μετα απο μια μπορα ερχεται η λιακαδα...

μην χανεις το κουραγιο σου...

δωσε στα παιδακι σου το χαμογελο κ την αισιοδοξια που θελουν απο σενα...

σε φιλω

Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι γρήγορα να κρατήσεις το δικό σου ζουζούνι !μακάρι οι ουρανοί να είναι ανοιχτή σήμερα και η προσευχή μου να φτάσει στον θεό !μέσα από την καρδιά μου σύντομα να απαλύνει τον πόνο σου το χαμογελο του δικού σου μωρού και σου εύχομαι τα χέρια της πανάγιας να γίνουν ασπίδα και να σε προστατέψουν και εσένα και το μωρό σου στην δεύτερη προσπάθεια και να είναι όλα καλά έως το τέλος της εγκυμοσύνη σου ![/size][/font]

Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι γρήγορα να κρατήσεις το δικό σου ζουζούνι !μακάρι οι ουρανοί να είναι ανοιχτή σήμερα και η προσευχή μου να φτάσει στον θεό !μέσα από την καρδιά μου σύντομα να απαλύνει τον πόνο σου το χαμογελο του δικού σου μωρού και σου εύχομαι τα χέρια της πανάγιας να γίνουν ασπίδα και να σε προστατέψουν και εσένα και το μωρό σου στην δεύτερη προσπάθεια και να είναι όλα καλά έως το τέλος της εγκυμοσύνη σου ![/size][/font]

πραγματικα ειναι τοσο ωραια η ευχη σου...

μακαρι να πανε ολα καλα κ συντομα ο θεουλης να μας δωσει αυτο που μαας πηρε πισω...

εχω βρει τοση δυναμη κ κουραγιο απο δω μεσα που ειλικρινα εχω σταθει παλι στα ποδια μου μια ωρα νωριτερα...

ξερω πως δεν ειμαι μονη μου σε ολον αυτο τον γολγοθα κ ξερω πως δεν το περναω μονη μου ολο αυτο...

μην αργησει μονο να ρθει γιατι ανυπομονουμε τρελα...

τα καλυτερα κ σε σενα απο καρδιας

Διαφημίσεις

Μακάρι να μπορούσα να σου απαντήσω, καλή μου!

Κι εγώ ψάχνω απάντηση στο δικό μου γιατί....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Οταν εχασα το δευτερο παιδι μου, το οποιο γεννησα φυσιολογικα στον πεμπτο μηνα, η μητερα μου σε εξαλλη απο τη στενοχωρια κατασταση, μου ουρλιαζε κλαιγοντας "γιατι σ' εσενα?".

Δεν ειμαι τοσο υπερανω και τοσο πια φιλοσοφημενη, αλλα της απαντησα και "γιατι οχι σ' εμενα και γιατι σε καποιον αλλον?".

Δυστυχως σε καποιον θα συμβει, αρα αυτη τη φορα ετυχε να ειμαι εγω.

Ημουν ομως πολυ τυχερη μεσα στη δυστυχια μου γιατι εγω ειχα ηδη ενα παιδι και καταφερα να κανω και αλλο, ενω αλλες χανουν το πρωτο τους (πολυ πιο σκληρο) και αλλες δεν εχουν κανενα.

Αυτα εμενα με παρηγορησαν λιγο, χωρις βεβαια ποτε να το ξεχνω.

k9Tap3.png

...αχ αυτό το γιατί πόσες φορές με έχει βασανίσει....

Και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι ακόμη και αν μετά από την αποβολή μου πριν ενάμισυ χρόνο, έχω ένα πανέμορφο αγοράκι που το αγαπάω όσο τίποτα στον κόσμο και δεν θα το άλλαζα με τίποτα στη ζωή μου..ακόμη υπάρχει αυτό το κενό ,αυτή η στενοχώρια μέσα μου, για το μωράκι μου που ποτέ δεν είδα....

Σας καταλαβαίνω απόλυτα...

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

αχ βρε γλυκο μου κοριτσακι...ενα γιατι που κανεις δεν εχει να δωσει την απαντηση....

Μακαρι να ηταν ολα αλλιως ..μακαρι να ηταν κατι στο χερι μας..δεν ειναι ομως...

θα σου θυμησω ποσο πολυ με παρηγορουσες εσυ οταν παραλιγο να μου κανουν αποξεση ....

πηγα στην εκκλησια ..εκλαιγα ...με πλησιασε μια κυρια και μου λεει γιατι κλαις κουκλα μου/.δεν μπορουσα να της απαντησω...

μην κλαις μου λεει ..εγω πριν λιγους μηνες κηδεψα δυο παλικαρρια 25 και 27 χρονων απο τροχαιο με μηχανακι..μην κλαις ...σε καταλαβαινω....

τοτε συνηδειτοποιησα οτι πιστευουμε οτι εχουμε το μεγαλυτερο προβλημα του κοσμου αλλα δεν βλεπουμε γυρω μας...

Με αγκαλιασε η γυναικα ,εκλαψα μαζι της οχι για μενα αλλα για τα δικα της παιδια...

δεν την ξαναειδα αλλα θα ηθελα πολυ να την δω...'

σε αυτην την γυναικα γιατι??

εμεις παλι θα γελασουμε ,παλι θα δουμε μεγαλες χαρες..θα μας αξιωσει ο θεος γιατι ειμαστε νεες και εχουμε και αλλα παιδια...

αυτη γιατι να ζει πια?

κανε κουραγιο κοριτσακι μου...θα ηθελα πολυ να σου κανω μια τεραστια αγκαλιτσα και να σου πω οτι ο Θεος σιγουρα σου κραταει το καλυτερο για το τελος...

παλι θα φουσκωσει η κοιλιτσα και θα σου ετοιμασω εγω μια βαφτιση που δεν θα εχει προηγουμενο...

Έκανα 4 εξωσωματικές, η μια χειρότερη σαν εμπειρία από την άλλη. Μου αφήσανε 4 μεγάλες πληγές, χιλιάδες ευρώ χρεωμένη, σχεδόν καταθλιπτική και χωρίς καμιά όρεξη για ζωή. Στην 5 εξωσωματική επιτέλους ήρθε το θετικό. Και παλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα. Η μόνη μου ερώτηση μου τότε ήταν γιατί. Γιατί έπρεπε να περάσω όλα αυτά, γιατί θα πρέπει να τα ξαναπεράσω όλα αυτά, γιατί δεν είναι εύκολο για μένα, γιατί τίποτα στην ζωή μου δεν είναι εύκολο.

Απάντηση δεν πήρα και δε θα πάρω ποτέ. Αλλά αποφάσισα αυτό το γιατί να μη μου καταστρέψει το μέλλον. Προτιμώ αντί να ψάχνω το γιατί, να κοιτάω μπροστά και να ψάχνω να βρω λύσεις και δυνάμεις για να συνεχίσω.

Διαφημίσεις

Κι εγώ μόνο ένα γιατί έχω μέσα μου, με αυτό κοιμάμαι και με αυτό ξυπνώ. Και δεν μπορώ να εξηγήσω σε κανέναν γιατί έχασα την όρεξή μου για οτιδήποτε. Όμως σας διαβεβαιώνω όλες μας πως τίποτε δεν γίνεται σε αυτόν τον κόσμο χωρίς λόγο, ίσως εμείς να μην τον καταλαβαίνουμε. Ίσως το "γιατί" μας να είναι εγωιστικό καθώς ο θεός είναι ο μόνος ο οποίος δίνει ζωή και παίρνει. Κάποια πράγματα είναι θέλημά του και αυτός μόνο κρίνει και πράττει για το δικό μας καλό. Κουράγιο σε όλες. Ειδικά όσες έχετε έστω και ένα παιδάκι είστε ευλογημένες.

Πριν από λίγες μέρες έχασα το 2ο και έμεινα πάλι με τα χέρια αδειανά.

Απέβαλα και τις μέρες της αποβολής ουσιαστικά έχανα το παιδί μου κι όμως ήμουν ψύχραιμη.

Και μόλις τέλειωσε το αίμα, ήρθε η θλίψη.

Περπατάω και κλαίω, στο δρόμο, στο μετρό, στο σπίτι, παντού.

Είχα τόση ζωντάνια μέσα μου και τώρα νιώθω ένα τεράστιο κενό.

Αποφάσισα όμως να μην καταστρέψω άλλο τη ζωή μου.

Θα περάσει η περίοδος του πένθους και θα συνέλθω, θα σταθώ ξανά στα πόδια μου και θα προσπαθήσω πάλι από την αρχή.

Αυτό το "γιατί" όμως με βασανίζει μέρα νύχτα.

5f27b8bd0c.png

Καλημέρα και κουράγιο για όλες μας. Μετά από μεγάλη επιθυμία να μείνω έγκυος έχασα ένα παιδάκι στην 8Η εβδομάδα κύησης. Πέρασα στιγμές θλίψης και απόγνωσης. Ένιωθα κενό, απελπισία, έχασα κάθε ενδιαφέρον για οτιδήποτε. Παρακαλούσα την Παναγία να μείνω πάλι έγκυος, και αφού είχε περάσει ένας χρόνος παθαίνω ένα σοβαρό τροχαίο και φτάνω σε σημείο με ραγισμένα πλευρά να τρέχω σε γυναικολόγους για να μετράω ωορρηξία και να παίρνω γνώμες. Ξαφνικά θυμώνω και αποφασίζω ότι σταματάω τις προγραμματισμένες επαφές και τους γιατρούς. Τον επόμενο μήνα και ανήμερα της Παναγίας μένω έγκυος, μια δύσκολη εγκυμοσύνη με πολλές εξετάσεις που τελικά μου χάρισε το γιό μου. Και τον Ιούλιο έρχεται το δεύτερο για μένα χτύπημα και δυστυχώς πιο επώδυνο. Η δίδυμη αδελφή μου έγκυος από εξωσωματική γεννάει 5,5 μηνών δίδυμα, το πρώτο αντέχει μόλις 10 ημέρες και το δεύτερο 27 ημέρες. Τώρα βρίσκεται η αδελφή μου με τα πιο πάνω συναισθήματα και , ίσως του ότι είμαστε δίδυμες, και εγώ. Νιώθω ότι θέλω να την βοηθήσω, να την κάνω να πιστέψει ότι θα αποκτήσει παιδάκι, δεν θέλω να την βλέπω έτσι αλλά ξέρω καλά ότι δεν μπορώ να την βοηθήσω. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ γεγονός που απαλύνει, δεν εξαλείφει, τέτοιες πληγές είναι μια άλλη εγκυμοσύνη που θα πάει καλά και θα χαρίσει ένα παιδάκι στο ζευγάρι. Και ντρέπομαι που το λέω αλλά ναι τελικά είμαι πολύ θυμωμένη με τον καλό θεούλη που μοιράζει απλόχερα τέτοιες δοκιμασίες σε γυναίκες που επιθυμούν παιδάκια.

αχ βρε γλυκο μου κοριτσακι...ενα γιατι που κανεις δεν εχει να δωσει την απαντηση....

Μακαρι να ηταν ολα αλλιως ..μακαρι να ηταν κατι στο χερι μας..δεν ειναι ομως...

θα σου θυμησω ποσο πολυ με παρηγορουσες εσυ οταν παραλιγο να μου κανουν αποξεση ....

πηγα στην εκκλησια ..εκλαιγα ...με πλησιασε μια κυρια και μου λεει γιατι κλαις κουκλα μου/.δεν μπορουσα να της απαντησω...

μην κλαις μου λεει ..εγω πριν λιγους μηνες κηδεψα δυο παλικαρρια 25 και 27 χρονων απο τροχαιο με μηχανακι..μην κλαις ...σε καταλαβαινω....

τοτε συνηδειτοποιησα οτι πιστευουμε οτι εχουμε το μεγαλυτερο προβλημα του κοσμου αλλα δεν βλεπουμε γυρω μας...

Με αγκαλιασε η γυναικα ,εκλαψα μαζι της οχι για μενα αλλα για τα δικα της παιδια...

δεν την ξαναειδα αλλα θα ηθελα πολυ να την δω...'

σε αυτην την γυναικα γιατι??

εμεις παλι θα γελασουμε ,παλι θα δουμε μεγαλες χαρες..θα μας αξιωσει ο θεος γιατι ειμαστε νεες και εχουμε και αλλα παιδια...

αυτη γιατι να ζει πια?

κανε κουραγιο κοριτσακι μου...θα ηθελα πολυ να σου κανω μια τεραστια αγκαλιτσα και να σου πω οτι ο Θεος σιγουρα σου κραταει το καλυτερο για το τελος...

παλι θα φουσκωσει η κοιλιτσα και θα σου ετοιμασω εγω μια βαφτιση που δεν θα εχει προηγουμενο...

Καλησπέρα κοριτσάκι μου και κοριτσάκια μου !γλυκιά μου demi να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια και την τόση μεγάλη αγάπη που μου δείχνεις κοριτσάκι μου ο Θεός να σου χαρίσει ένα υγιέστατο ζουζουνακι !τα λόγια σου μου ευφραίνουν την καρδούλα μου !κορίτσια είναι δύσκολο να το ξεπεράσεις όμως πρέπει τουλάχιστον τα το προσπεράσεις !κουράγιο και υπομονή !σας φιλώ γλυκά όλες και σας καταλαβαίνω !κάντε νέες προσπάθειες ,μην το βάλλεται κάτω !