Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΙ MAZZO AND THE ZOO!

Recommended Posts

Τα αγαπημένα τραγούδια των παιδιών από την επιτυχημένη σειρά Mazoo and the Zoo έγιναν... μιούζικαλ και κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο θέατρο Αλίκη. Οι αγαπημένοι σε όλους Mazoo μπλέκονται σε μια τρελή περιπέτεια όταν ο Παπαγάλος τους αποφασίζει να επιστρέψει στην Αφρική για να σώσει την οικογένειά του που κινδυνεύει.

Πάνω σ’ ένα μαγικό, οικολογικό αερόστατο που πετάει με τη δύναμη του λάχανου, ο Ευθύμης, η Άρτεμις και η Τερέζα ταξιδεύουν από το αγρόκτημα του εφευρέτη Παπού μέχρι τον παγωμένο Βόρειο Πόλο, κι από την έρημο της Αφρικής μέχρι τα βάθη της μακρινής Ζούγκλας, αναζητώντας τον Παπαγάλο.

Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν Βεδουίνους στο Μαρόκο κι Εσκιμώους σε ιγκλού, μια ζωηρή Μεξικάνα και μια πονηρή Ινδιάνα που θα τσακωθούν για τα μάτια του Ευθύμη, μια Μαϊμού που θα τους κλέψει τα παγούρια και μια μυστηριώδη προβοσκίδα που θα απαγάγει τα κορίτσια! Θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν με την όμορφη Καμήλα που μασάει φύλλα, τον μαλλιαρό Γορίλα, την Κατσίκα την πιτσιρίκα, τον Σκαντζόχοιρο που γελάει όλη μέρα, τον Ντρούλη τον Χοντρούλη Ελέφαντα, και πολλά ακόμα ζωάκια που θα τους βοηθήσουν να λύσουν, επιτέλους, το μυστήριο της εξαφάνισης του Παπαγάλου.

To «Mazoo and the zoo» του Μάνου Βαφειάδη δεν είναι μόνο ένα best-selling παιδικό project, αποτελεί πια φαινόμενο της ποπ κουλτούρας μας. Τα 2 πλατινένια CD έχουν πουλήσει πάνω από 50.000 αντίτυπα, ενώ οι πωλήσεις των 2 DVD κοντεύουν να φτάσουν τα 60.000 αντίτυπα. Τα views του Mazoo and the Zoo στο youtube ξεπερνούν συνολικά τις 100.000, ενώ κυκλοφορεί bootleg remix της Καμήλας στα αραβικά, όπως και εκδοχή με την Shakira να χορεύει στο ρυθμό του «μια καμήλα όμορφη που μασάει φύλλα.»

To κείμενο της παράστασης γράφτηκε γύρω από τα τραγούδια, και τα τρία αυθεντικά μέλη του συγκροτήματος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο θεατρικό σανίδι μαζί με επτά χορευτές, σε ένα ξέφρενο πάρτυ χορού και μουσικής.

Η παράσταση έχει και ένα sneak peak από το Mazoo and the Zoo 3 που βρίσκεται στα σκαριά..Το τραγούδι της Μπουμπούς της Αλεπούς θα το ακούσουν πρώτοι απ’ όλους οι fan των Mazoo που θα έρθουν στο θέατρο!

Πρωταγωνιστούν οι Ευθύμης Κοκκιναράς, Άρτεμις Κοκκιναρά και Τερέζα Σάσσου, μαζί με επτά χορευτές.

Info

Τι: Παράσταση «Mazoo and the zoo»

Που: Αλίκη-Παιδική Σκηνή, Αμερικής 4

Πότε: Σάββατο 15:00, Κυριακή 11:00 και 15:00

Πρεμιέρα 14 Νοεμβρίου

Κορίτσια θα ξετρελλαθούν τα ζουζούνια μας! θα κάθεται άραγε ο δικός μου ή είναι πολύ μικρούλης?

Διαφημίσεις

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Τα αγαπημένα τραγούδια των παιδιών από την επιτυχημένη σειρά Mazoo and the Zoo έγιναν... μιούζικαλ και κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο θέατρο Αλίκη. Οι αγαπημένοι σε όλους Mazoo μπλέκονται σε μια τρελή περιπέτεια όταν ο Παπαγάλος τους αποφασίζει να επιστρέψει στην Αφρική για να σώσει την οικογένειά του που κινδυνεύει.

Πάνω σ’ ένα μαγικό, οικολογικό αερόστατο που πετάει με τη δύναμη του λάχανου, ο Ευθύμης, η Άρτεμις και η Τερέζα ταξιδεύουν από το αγρόκτημα του εφευρέτη Παπού μέχρι τον παγωμένο Βόρειο Πόλο, κι από την έρημο της Αφρικής μέχρι τα βάθη της μακρινής Ζούγκλας, αναζητώντας τον Παπαγάλο.

Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν Βεδουίνους στο Μαρόκο κι Εσκιμώους σε ιγκλού, μια ζωηρή Μεξικάνα και μια πονηρή Ινδιάνα που θα τσακωθούν για τα μάτια του Ευθύμη, μια Μαϊμού που θα τους κλέψει τα παγούρια και μια μυστηριώδη προβοσκίδα που θα απαγάγει τα κορίτσια! Θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν με την όμορφη Καμήλα που μασάει φύλλα, τον μαλλιαρό Γορίλα, την Κατσίκα την πιτσιρίκα, τον Σκαντζόχοιρο που γελάει όλη μέρα, τον Ντρούλη τον Χοντρούλη Ελέφαντα, και πολλά ακόμα ζωάκια που θα τους βοηθήσουν να λύσουν, επιτέλους, το μυστήριο της εξαφάνισης του Παπαγάλου.

To «Mazoo and the zoo» του Μάνου Βαφειάδη δεν είναι μόνο ένα best-selling παιδικό project, αποτελεί πια φαινόμενο της ποπ κουλτούρας μας. Τα 2 πλατινένια CD έχουν πουλήσει πάνω από 50.000 αντίτυπα, ενώ οι πωλήσεις των 2 DVD κοντεύουν να φτάσουν τα 60.000 αντίτυπα. Τα views του Mazoo and the Zoo στο youtube ξεπερνούν συνολικά τις 100.000, ενώ κυκλοφορεί bootleg remix της Καμήλας στα αραβικά, όπως και εκδοχή με την Shakira να χορεύει στο ρυθμό του «μια καμήλα όμορφη που μασάει φύλλα.»

To κείμενο της παράστασης γράφτηκε γύρω από τα τραγούδια, και τα τρία αυθεντικά μέλη του συγκροτήματος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο θεατρικό σανίδι μαζί με επτά χορευτές, σε ένα ξέφρενο πάρτυ χορού και μουσικής.

Η παράσταση έχει και ένα sneak peak από το Mazoo and the Zoo 3 που βρίσκεται στα σκαριά..Το τραγούδι της Μπουμπούς της Αλεπούς θα το ακούσουν πρώτοι απ’ όλους οι fan των Mazoo που θα έρθουν στο θέατρο!

Πρωταγωνιστούν οι Ευθύμης Κοκκιναράς, Άρτεμις Κοκκιναρά και Τερέζα Σάσσου, μαζί με επτά χορευτές.

Info

Τι: Παράσταση «Mazoo and the zoo»

Που: Αλίκη-Παιδική Σκηνή, Αμερικής 4

Πότε: Σάββατο 15:00, Κυριακή 11:00 και 15:00

Πρεμιέρα 14 Νοεμβρίου

Κορίτσια θα ξετρελλαθούν τα ζουζούνια μας! θα κάθεται άραγε ο δικός μου ή είναι πολύ μικρούλης?

Σιγά μη καθεται θα χορευει σίγουρα πω πω η δικιά μου θα τρελλαθεί.:shock::shock::shock:

Μου εστειλαν τα παρακτω στοιχεια

Θέατρο: ΑΛΙΚΗ

Συγγραφέας: Μάνος Βαφειάδης, Αμαλία Γιαννίκου

Σκηνοθέτης: Αμαλία Γιαννίκου

Ηθοποιοί: Ευθύμης Κοκκιναράς, Αρτεμις Κοκκιναρά, Τερέζα Σάσσου, μαζί με επτά χορευτές.

Κατηγορία: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Διεύθυνση: Αμερικής 4 , Κέντρο (Αθήνα)

Τηλέφωνο: +302103244146

Ημέρες - Ώρες: Σα: 15:00 Κυ: 11:00 & 15:00

Τιμές: 20, 18, 15 ?

Πρεμιέρα: 14/11/2009

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα,

πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπαν ότι και τα μικρά έχουν κανονικά εισιτήριο - στα 20,00 είναι τα μπροστινα καθίσματα.

Εγω λέω να πάρω τον μικρό αρχές Δεκεμβρίου μια και θα έχουμε μπει και στα γιορτινά και να πάμε .

Λίγο με φοβίζει που είναι μικρός -αλλά είναι οι αγαπημένοι του

Την κατσίκα με το που την ακούει χορεύει...

1gGKp3.png

κορίτσια απο ότι έμαθα θα είναι όλο το χειμώνα απλά είναι μόνο Σαββάτο & Κυριακή

Εμείς λέμε να πάμε αρχες Δεκεμβρίου

Μετα νομίζω θα έχει περισσσότερο κόσμο λόγω γιορτών

1gGKp3.png

Και του δικού μου του αρέσει πάρα πολύ ο Σκατζόχοιρος, ο Παπαγάλος κλπ...αλλά το σκέφτομαι να τον πάω...Είναι 14 μηνών...Θα κάτσει ή θα αρχίσει τις βόλτες και θα θέλει να ανέβει στη σκηνή να μαδήσει την ΚΑΤΣΙΚΑ;

Διαφημίσεις

Συγνώμη δηλ.20? το άτομο δηλ.ο μπαμπάς η μαμά και η μικρή 60:-o:shock::shock:Είναι υπερβολικά πολλά.

Εμ....οσα χασανε απο την πειρατεια των DVD τους και τους μαυρους που τα πουλανε σε καθε γωνια , θελουν να τα παρουν τωρα πισω κα ιμε το παραπανω.

Και με το δικιο τους.

Παντως 20 ευρω το ατομο ειναι πολυ ακριβο, ενω σε αλλα παιδικα θεατρα δεν εχει πανω απο 10 ευρω!

Αλλα το εκμεταλλευονται γιατι ολα τα πιτσιρικια θα θελουν να πανε :confused:

Παντως το σκεφτομαι κι εγω σοβαρα να την παω, της αρεσει αρκετα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Κορίτσια απλά να ξέρετε η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει και οι τιμές είναι 15 - 18 - 20 ευρώ το άτομο ανάλογα την θέση και την σειρά. Θα είναι όλο τον χειμώνα εκεί.

Διαφημίσεις

να σας ρωτήσω και κάτι άλλο; φοβάστε που θα είναι τόσα παιδάκια μαζεμένα λόγω γρύπης; εμένα μου περνάει λίγο από το μυαλό κι αυτό και παρόλο που θέλω να τον πάω, φοβάμαι λιγάκι! ευχαριστώ μαριαλινα

Παναγιώτης 4,5 χρονών

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΑ/ΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙς ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ 18 ΜΗΝΩΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙς ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΩ.....

Παντως 20 ευρω το ατομο ειναι πολυ ακριβο, ενω σε αλλα παιδικα θεατρα δεν εχει πανω απο 10 ευρω!

Αλλα το εκμεταλλευονται γιατι ολα τα πιτσιρικια θα θελουν να πανε :confused:

Παντως το σκεφτομαι κι εγω σοβαρα να την παω, της αρεσει αρκετα...

Τα περισσότερα παιδικά θέατρα από πέρισυ έχουν 15 ευρώ το άτομο και φέτος είδα 16 και 18 οπότε και λίγο ο ντόρος που έγινε με τα συγκεκριμένα τραγούδια το δικαιολογούν το ποσό .Τώρα για τα 10 ευρώ που ανέφερες , τέτοια τιμή έχω δει μόνο σε σχολεία που πηγαίνουν να δουν θέατρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο ιντερνετ τα εισητηρια λενε οτι ειναι 17-20-22 γιατι;;

Γιατί αν κάνεις κράτηση μέσω πιστωτικής κάρτας αυτοί (οι διοργανωτές) πληρώνουν κάτι στην τράπεζα ένα μικρό ποσό (για την κράτηση λόγω εξυπηρέτησης και καλά) γύρω στα 2 ευρώ άρα αυτό το πληρώνεις εσύ γι' αυτό βάζουν παραπάνω. Οι τιμές αν πας από το θέατρο να πάρεις τα εισιτήρια είναι 15 - 18 - 20.