Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επίδομα (εκτός του διμηνιαίου στους τρίτεκνους)

nat-left

Recommended Posts

Είχα μία κουβέντα πριν από λίγες ημέρες και μου είπαν ότι η καινούρια κυβέρνηση θα δώσει βοήθεια στους τριτέκνους εκτός από το διμηνιαίο κάποια χρήματα επιπλέον σαν βοήθεια, ξέρει κάποιος πόσα χρήματα θα είναι αυτά και τι δικαιολογητικά θα πρέπει να καταθέσουμε;

Διαφημίσεις

κάτι άκουσα κ εγώ αλλά φευγαλέα κ παρόλο που ρωτώ ξανά κ ξανά δεν πήρα απάντηση από πουθενά!

το είπανε έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης:confused::confused::confused:

http://www.polyteknoi.gr/forum/viewthread.php?forum_id=28&thread_id=883#5261

σ΄ αυτό αναφέρεσαι κ εσύ;

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

θα ηθελα να σας πω τι ''τραβηξα''εγω μεχρι να δω τελικα οτι δεν περνουμε τπτ παρα το διμηνιαιο επιδομα.διαβαζω μεσα στο φορουμ οι τριτεκνοι δικαιουνται εκπτωση στην ευδαπ περνω το πιστ.οικογ.κατ. παω στα κεντρικα αφου βεβαια εχω κατεβασει και τον νομο σε φωτοτυπια για να ειμαι καλημενη τρομαρα μου,και το δινω στην υπαλληλο ε!ναι κυρια μου εδω ειναι ευαθ οχι ευδαπ αν εχετε σπιτι στην αθηνα θα παρετε την εκπτωση μου πεσαν τα μαλλια...για την δεη ουτε συζητηση γιατι φυσικα ειναι το ιδιο μια οικογενεια με 1 ή2 παιδια (δεν κατεβαινω κατω απο 9 πλυντηρια την εβδομαδα)με δυο παιδια στην εφηβια και ενα μικρο που κυλιετε ολη μερα,και τελος μαθαινω οτι δικαιουμαστε εμεις οι τριτεκνοι μειωμενα τελη απο τον δημο μας ε!λεω τον συζυγο κατι ειναι κι αυτο,περνω τηλ.το σηκωνει μια ευγενικοτατη κυρια της λεω τι θελω με παραπεμπει σε ενα αλλο τηλ. και μια αλλη ευγενικοτατη κυρια μου κανει την εξης ερωτηση...ποτε πεθανε ο συζυγος σας?ΟΧΙ κυρια μου της λεω δεν τον εχω χασει τον συζυγο,αααα!μου λεει για να εχετε μειωση στον δημο πρεπει να σας εχει αναγνωριση ο συλ. πολυτεκν.σαν πολυτεκνη και για ναγινει αυτο σε εσας με τα τρια παιδια πρεπει να ειστε χηρα ή να ειναι βαρια αρρωστος ή αναπηρος ο συζυγος,την ευχαριστησα και το κλεισα.ενα σας λεω εγω ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΩνα δω εαν αυτη η χωρα εχει να μου δωσει αυτα που ετσι κι αλλιως θα πρεπε!ειμαι ομως μαζι με ολους τους τριτεκνους που θελουν να υψωσουν την φωνη τους και να πουν οτι την σημερων ημερα οι οικογενειες με τα τρια παιδια ειναι ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ!!!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

κάτι άκουσα κ εγώ αλλά φευγαλέα κ παρόλο που ρωτώ ξανά κ ξανά δεν πήρα απάντηση από πουθενά!

το είπανε έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης:confused::confused::confused:

http://www.polyteknoi.gr/forum/viewthread.php?forum_id=28&thread_id=883#5261

σ΄ αυτό αναφέρεσαι κ εσύ;

Ναι το άκουσα και το πρωί, όσοι έχουν από ένα παιδί και πάνω και κάτω από συγκεκριμένα κριτήρια εισοδήματος θα πάρουν έως 1300 ευρώ οι πολύτεκνοι με έξι τέκνα και άνω.

Εμείς οι τρίτεκνοι εφόσον έχουμε κάτω από 15,000 ευρώ νομίζω αν θυμάμαι σωστά παίρνουμε 1000 ευρώ σε δύο δόσεις. Αν κάποιος είναι και άνεργος δικαιούται και σαν άνεργος επίδομα που και εκεί σου ελέγχουν τα εισοδήματά σου. Στην περίπτωση λοιπόν που μία τρίτεκνη μανούλα δικαιούται και σαν μαμά & σαν άνεργη θα πληρωθεί μόνο το ένα (το μεγαλύτερο ποσό) από τα δύο που δικαιούται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...