Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προτάσειs για κρέμες με λαχανικά

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μολις σημερα εκανα την εγγραφη μου και λυπαμαι πολυ που δεν το ειχα κανει νωριτερα ισως ετσι να ειχα γλυτωσει απο τις3φορες μαστιτιδα που επαθα μεσα στους 5μηνες που καταφερα με πολυ δυσκολια και πεισμα να θηλασω οταν ολοι μα ολοι μου ελεγαν να διακοψω τον θηλασμο!!Αυτα βεβαια ανηκουν στο παρελθον αφου το γαλα μου μειωθηκε και σταματησε στους 5μηνες οπως σας προειπα τωρα ο Νικολας μου ειναι 6μηνων και εχουμε ξεκινησει εδω και 2βδομαδες κρεμες το ζητημα ειναι οτι ο πριγκιπας μου δεν ειναι και πολυ του φαγητου ετσι ωστε ψαχνω εαν εχετε να μου προτεινετε ευγεστους συνδιασμους λαχανικων!!!ευχαριστω πολυ πολυ:roll:

Διαφημίσεις

μπορείς να κάνεις σούπα με μπρόκολο και να κάνεις και μία σάλτσα τυριού.Αυτό έκανα εγώ στην Έλενα και της άρεσε!!!Βράζεις το μπρόκολο με το πράσο σε νερό και λίγο κρεμμυδάκι και μετά κάνεισ την σάλτσα.Ρίχνείς λίγο βούτυρο σε μία κατσαρόλα και μόλις λιώσει ρίχνεις μία κουταλιά αλεύρι μόλις πάρει λίγο χρώμα ρίχνεις γάλα (μισό ποτ.) και ανακατεύεις.Μόλις αρχίσει να πήζει το κατεβάζεις και ρίχνεις κομματάκια τυρί για να λιώσει!!!

Την σάλτσα την προσθέτεις στο λιωμένο φαγητό!!!

μπορείς να κάνεις σούπα με μπρόκολο και να κάνεις και μία σάλτσα τυριού.Αυτό έκανα εγώ στην Έλενα και της άρεσε!!!Βράζεις το μπρόκολο με το πράσο σε νερό και λίγο κρεμμυδάκι και μετά κάνεισ την σάλτσα.Ρίχνείς λίγο βούτυρο σε μία κατσαρόλα και μόλις λιώσει ρίχνεις μία κουταλιά αλεύρι μόλις πάρει λίγο χρώμα ρίχνεις γάλα (μισό ποτ.) και ανακατεύεις.Μόλις αρχίσει να πήζει το κατεβάζεις και ρίχνεις κομματάκια τυρί για να λιώσει!!!

Την σάλτσα την προσθέτεις στο λιωμένο φαγητό!!!

Πολύ ωραία συνταγή πραγματικά- θα την κάνω για μένα- αλλά δεν είναι λίγο νωρίς για τόσο βαριές γεύσεις;Μπρόκολο, πράσο και κρεμμύδι θεωρώ ότι είναι βαριά για το στομαχάκι του μωρού. Και η σάλτσα τυριου είναι λιπαρή. Εμείς τον 6ο μήνα τρώγαμε το κλασικό τρίπτυχο καρότο-πατατα-κολοκύθι με κρέας και τώρα βράζω και σέλινο για γεύση και της αρέσει παρα πολύ. Οι περισσότεροι παιδίατροι αυτά προτείνουν για αρχή. Τώρα για εναλλακτική ρώτα τον δικό σου να σου πει προτάσεις.