Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπερα!Στις 24 Απριλιου 2010 εκλεισα να βαφτισω το τριτο μου παιδακι στον Αγ. Κωνσταντινο στην γλυφαδα το απογευμα.Θα ηθελα την βοηθεια σας οσον αφορα το τραπεζι, θα εχω γυρω στα 40 ατομα και ψαχνω κατι οικονομικο. Επισης θα ηθελα τις προτασεις σας οσον αφορα τον φωτογραφο παλι καποιον οικονομικο στις γυρω περιοχες.Ευχαριστω εκ των προτερων.

kEnBp3.png

Διαφημίσεις

To πετρινο και τα λιθαριτσια τα εχω υποψιν μου και απο οτι εχω δει τα εχουν προτιμησει πολλες κοπελες απλα θα ηθελα να ψαξω και κατι αλλο στην γλυφαδα η στις γυρω περιοχες.

kEnBp3.png

καλημέρα. εκτός απο αυτό που σου είπα, νομίζω πως μια κοπέλα απο το φορουμ είχε κάνει τη βάπτιση στο beer academy & αν θυμάμαι καλά είχε πει καλά σχόλια. Επίσης, αν σε ενδιαφέρει η βουλιαγμένη, είχα ρωτήσει όταν έψαχνα για τη δική μας στο Ρακάδικο & στην Ελιά. Είναι μεζεδοπωλεία & μου είχαν δώσει καλή προσφορά, αλλά βέβαια δεν έχω γνώμη για τις υπηρεσίες τους γιατί τελικά κατέληξα σε κάτι άλλο. Άν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!To Etal είναι στην Αργυρούπολη, έχει και site και καλό φαγητό.

Επίσης, νομίζω ότι είναι ώραιο, αλλά σε μοντέρνο στυλ ε το Party Hall, που είναι στην Γλυφαδα, κάνει και βαπτίσεις, αλλά με τις τιμές δεν ξέρω τί παίζει..:? έχει site και αυτό

Γεια σας και εμείς θα βαφτίσουμε την μικρούλα μας 25 Απριλίου του 2010 και σκεφτόμαστε να κάνουμε την δεξίωση στο Asteras Sea Side Dreams που διαχειρίζεται η ARIA γεύσεων. Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες εάν γνωρίζετε?Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Σε αυτο το χωρο εχω παει σε εταιρικη εκδηλωση πριν 2 χρονια, ειναι φανταστικος και γενικα ολοι οι χωροι που εχει μεσα ειναι πολυ ωραιοι. Απο τιμες ειχα ρωτησει για τον γαμο μου την Αρια πριν 5 χρονια και μου ειχαν φανει τσουχτερες, και τωρα απο οτι εχω μαθει ειναι απο τις πιο ακριβες της παραλιας, επισης ειναι για πολλα ατομα αυτες οι αιθουσες.Σε ποια εκκλησια βαφτιζεις?

kEnBp3.png

Θα βαφτίσω στην Παναγίτσα στην Βούλα απέναντι από το Νοσοκομείο. Θα έχω γύρω στα 250 άτομα. Η αίθουσα είναι πραγματικά πολύ ωραία,μας έχει στείλει μια πρόταση για 50 ευρω το άτομο.'εχεις ακούσει για το φαγητό αν είναι καλό γιατί μετράει κι αυτό.

Διαφημίσεις

Άπλα δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα και το αποτέλεσμα να είναι μέτριο και το φαγητό σίγουρα μετράει. Βλέπω έχεις 3 παιδάκια να τα χαίρεσαι.

• 2 weeks later...
Οταν ειχα παει εγω ειχε μπουφε και ηταν πολυ ωραιο το φαγητο, αλλα φανταζομαι οτι υπαρχουν πολλα διαφορετικα μενου.

Fwfi gia des ayto to site www.ddekatria.gr

einai sti glyfada kai einai iperohos horos kai sxetika oikonomika.

ego ekleisa ekei gia 10 Aprili na vaftiso tin kouklitsa mou.

einai poli idiaiteros xvros kai den ton kserei poli kosmos. Einai to palio dimarxeio tou ellinikou kai legetai Dimarheia 13.

... Και η νεράιδα ξεπήδησε μέσα απο τα κομμάτια του γέλιου μου... και η λάμψη της φώτησε το πρόσωπό μου ... !!!

Θα βαφτίσω στην Παναγίτσα στην Βούλα απέναντι από το Νοσοκομείο. Θα έχω γύρω στα 250 άτομα. Η αίθουσα είναι πραγματικά πολύ ωραία,μας έχει στείλει μια πρόταση για 50 ευρω το άτομο.'εχεις ακούσει για το φαγητό αν είναι καλό γιατί μετράει κι αυτό.

εγω με τα ίδια περιπου λεφτά που λες έκανα τη βάφτιση τον περασμένο Μάιο στο γκολφ της Γλυφαδας κ έμεινα πολυ ευχαριστημενη.

ο χωρος πολυ ωραιος, τα φαγητο εκπληκτικό κ πλούσιο κ γενικα το προσωπικο όλο πολυ συζητησιμο.

ειναι κοντα στη Βουλα που θα γινει η βαφτιση κ ισως αξιζει να το ψαξεις.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.