Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

To Serratia σκότωσε τα 4 βρέφη

posidonas

Recommended Posts

To Serratia σκότωσε τα 4 βρέφη

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009, 20:39

Μικροβιαιμία!

Αυτή είναι η αιτία θανάτου τεσσάρων νεογνών, τα οποία κατέληξαν ύστερα από μόλυνσή τους με το μικρόβιο serratia στο «Αλεξάνδρα», όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, οι οποίοι επισκέφθηκαν το νοσοκομείο.

Οι ειδικοί του ΚΕΛΠΝΟ επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους, ότι παρά τη χορήγηση της κατάλληλης αντιμικροβιακής αγωγής, τα τέσσερα νεογνά κατέληξαν.

Αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή, οι επιστήμονες του υπουργείου Υγείας έκαναν συστηματικούς ελέγχους σε όλους του χώρους του νοσοκομείου μαζί με την επιτροπή νοσοκομειακών λοιμώξεων.

Οι επιστήμονες έκριναν πως τα μέτρα τα οποία είχαν ήδη ληφθεί μετά το περιστατικό, ήταν μεν ικανοποιητικά, επισήμαναν όμως δε την ανάγκη να εφαρμόζονται πιο συστηματικά κανόνες υγιεινής, και ζήτησαν σχολαστική καθαριότητα καθώς και την απολύμανση των χώρων.

=================

Και ερωτώ εγώ τώρα !!!

Από ποιους ζητά σχολαστικό έλεγχο καθαριότητας και συστηματική απολύμανση του χώρου ??

Από τα ιδιωτικά συνεργία καθαριότητας ? και από της αλλοδαπές καθαρίστριες που χρησιμοποιούν…. έναντι πινακίου φακής ?

Θυμάστε το περιστατικό που όταν τόλμησε μια συνδικαλίστρια να μιλήσει ( αλλοδαπή καθαρίστρια ) της…… έκαψαν το πρόσωπο ??

Ακόμα ψάχνουν …..ποιος την έκαψε ??

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,id=47161196

Αυτά φτάνουν για τώρα .. εις το επανιδείν .

Με σεβασμό και εκτίμηση .

ΜΩΥΣΗΣ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=70920&cid=4

Άναψε φως στά… σκοτεινά .

Στο μαύρο δώσε χρώμα .

Και φτιάξε εσύ τον πίνακα .

Όσο διαρκεί το γιόμα .

MOYSYS

Διαφημίσεις

"Οι γραφειοκράτες του Αλεξάνδρα έκριναν πως τα μέτρα τα οποία είχαν ληφθεί πριν το περιστατικό, ήταν τόσο ικανοποιητικά, με αποτελεσμα να οδήγησουν στο θάνατο 4 βρέφη.

Οι γραφειοκράτες του Αλεξάνδρα έκριναν πως τα μέτρα τα οποία έχουν ήδη ληφθεί μετά το περιστατικό, είναι μεν ικανοποιητικά, επισήμαναν όμως δε την ανάγκη να εφαρμόζονται πιο συστηματικά οι κανόνες υγιεινής απο τις ελάχιστες ώς ανύπαρκτες ωρομίσθιες καθαρίστριες των 400€ και ζήτησαν σχολαστική καθαριότητα καθώς και την απολύμανση των χώρων, πραγματα πρωτόγνωρα και επαναστατικά για ένα Ελληνικό μαιευτήριο του 2009.

Οι γραφειοκράτες του Αλεξάνδρα έκριναν πως ο θάνατος των 4 βρεφών είναι ικανοποιητικός, καθώς τα μέτρα που πήρθηκαν δεν οδήγησαν στο θάνατο και τα υπόλοιπα βρέφη.

Οι γραφειοκράτες του Αλεξάνδρα, απο εδώ και στο εξής, θα ενσωματόσουν τη επαναστατική θεωρία των Πιθανοτήτων και θα την εφαρμώσουν στο τομέα της Πρόληψης Ενδονοσοκομειακών Λοιμόξεων.

Οι γραφειοκράτες του Αλεξάνδρα σας εύχωνται να σας ζήσει το νέο σας μωράκι!

Θα είναι ικανοποιητικό εάν το πάρετε ζωντανό!

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

... Θυμάστε το περιστατικό που όταν τόλμησε μια συνδικαλίστρια να μιλήσει ( αλλοδαπή καθαρίστρια ) της…… έκαψαν το πρόσωπο ??

Ακόμα ψάχνουν …..ποιος την έκαψε ??

Ο επιχειρηματίας στον οποίο δούλευε (εταιρία παροχής υπηρεσιών καθαρισμού), είναι "πράσινος" και με γερές "ρίζες".

Δεν βλέπω μέλλον στην υπόθεση...

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

το διαβασα χθες μεσω ιντερνετ... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το ψιλοθαψανε το θεμα στα καναλια!!! αν δεν κανω λαθος μονο 2 το αναφερανε...

κ ρωταω:

- οταν ανακαλυψαν το μικροβιο πριν ενα μηνα (γιατι απο τοτε το ηξεραν) τι εκαναν? απλα θεωρησαν οτι δεν εχουν προβλημα κ ικανοποιηθηκαν με ΜΟΝΟ 4 νεογνα νεκρα!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

-ακομα δεν εχει βγει αποφαση για το αντιστοιχο περιστατικο που συνεβει το 2005 στο ιδιο νοσοκομειο!!!!!! τοτε ειχν νοσησει 12 μωρα... ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΘΑΡΗ????????????? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!

t7XLp3.png

μάλλον θα φταίει η ¨αλλοδαπή¨ καθαρίστρια...

η ¨ κακιά στιγμή¨ ...

ο ¨ συχωριανός τους βουλευτή¨ που πιθανόν να εργάζεται εκει που δεν ενημέρωσε τον βουλευτή ... να πάει να ¨καθαρίσει ¨....

υ.σ.

θα την πώ την κακία μου ... μου αρέσει που εκπλήσεστε ρε γμτ!!! .... ρε παιδιά σε αλλή χώρα ζείτε; το φελέκι μου μέσα ...;;;; η πολιτεία είναι καθρέφτης των πράξεων μας ... της αδιαφορίας μας ... και των κατάλειπων της 7ετίας ... ακόμα φοβόμαστε να μιλήσουμε ...

Διαφημίσεις