Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδοωριλλας;;;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ξερετε κανεναν καλο παιδοωριλλα;;;;αθηνα η θεσσαλονικη δεν με απασχολει ιδιαιτερα ουτε αν ειναι δημοσιο η ιδιωτικο

Καλησπέρα

σου προτείνω ανεπιφύλακτα τον κο Σαραβάκο Κωνσταντίνο, έγχειρίζει στο Παιδων Πεντέλης κ έχει κ ιδιωτικό ιατρείο στους ΑΜπελόκηπους, εγχείρησε το γιο μου κ ήταν άψογος, σου στέλνω πμ

• 7 months later...

Κορίτσια καλημέρα.Χρειάζομαι επειγόντως παιδοορυλλά στην Νίκαια γιατί η μικρή μου έιναι χάλια και ο παιδιάτρος πρότεινε να αφαιρεθεί κυψελιδα για να εντοπίσουμε αν υποβόσκει ωτίτιδα.Το Τιγράκη μου έδωσε κάποια βοήθεια αλλά είναι μόνο πρωί δουλεύω και είναι αδύνατον οπότε θέλω και σήμερα το απόγευμα να απευθυνθώ σε κάποιοον ευχαριστω

Διαφημίσεις

ξερετε κανεναν καλο παιδοωριλλα;;;;αθηνα η θεσσαλονικη δεν με απασχολει ιδιαιτερα ουτε αν ειναι δημοσιο η ιδιωτικο

Καλησπέρα

σου προτείνω ανεπιφύλακτα τον κο Σαραβάκο Κωνσταντίνο, έγχειρίζει στο Παιδων Πεντέλης κ έχει κ ιδιωτικό ιατρείο στους ΑΜπελόκηπους, εγχείρησε το γιο μου κ ήταν άψογος, σου στέλνω πμ

Όντως ο Σαραβάκος είναι πολύ καλός.

ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ

παίδων πεντέλης!!!!!!!!

age.png

Αχ ευχαριστώ Ismeni απλά επειδή ουσιαστικά θα είναι σαν μια επίσκεψη ρουτίνας κυρίως να της καθαρίσει τα αυτάκια για να μπορέσω μετά να πάω στον παίδιατρο μου θέλω κάτι σχετικά κοντά μας.:|Για να προλάβω και τους 2γιατρούς κάτι άκουσα για κάποιον στην πλατεία Κρίνης στην Νίκαια αλλά δεν ξέρω όυτε όνομα ούτε τηλ.για να κλείσω ραντεβού.

αχ το τι λαδάκι ζεστό έχω ρίξει όλο το ΣΚ είναι απίστευτο και όντως είδα κάποια ίχνη κερίου που έβγαινανα ξερά αλλά θέλουμε λυσεις γρήγορες πριν αρχίσει ο πυρετός .Πρίν 2βδομάδες τελείωσαμε αντιβίωση για βροχγίτιδα αμάρτια να πάρει πάλι αντιβίωση.

Διαφημίσεις

αχ το τι λαδάκι ζεστό έχω ρίξει όλο το ΣΚ είναι απίστευτο και όντως είδα κάποια ίχνη κερίου που έβγαινανα ξερά αλλά θέλουμε λυσεις γρήγορες πριν αρχίσει ο πυρετός .Πρίν 2βδομάδες τελείωσαμε αντιβίωση για βροχγίτιδα αμάρτια να πάρει πάλι αντιβίωση.

Τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Θα αφαιρεθεί αμέσως με μία κίνηση του γιατρού.

• 1 year later...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ....ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ!!!ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ,ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΔΗΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΤΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ..ΗΤΑΝ ΨΥΧΡΟΣ!ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΤΟΥ,ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ?

Χθες και εμείς είχαμε την πρώτη επαφή μας με τον Σαραβάκο. Πήγαμε στο ιατρείο του. Κορίτσια μιλάμε για κρίση, λέμε ότι καιρός είναι να πληρώσουν και αυτοί που τόσα χρόνια κρύβουν λεφτά (π.χ γιατροί) αλλά τίποτα!!!Μας πήρε το 50 και το έβαλε στο συρτάρι του και ούτε μιλιά για απόδειξη! Εδώ δεν έχει επιγραφή έγω στην πολυκατοικία γιατί δεν επιτρέπεται να έχει γραφείο αφού είναι Διευθυντής σε νοσοκομείο. Αλλά το 50 μια χαρά το πήρα για 2 λεπτά εξέταση με το μάτι. Φυσικά αμέσως μας είπε χειρουργείο αλλά΄δεν θα μας ξαναδεί. Θα συμφωνήσω με την poly. Εμένα δεν μου έκανε καλή εντύπωση. Έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια για αυτό πήγα αλλά πολύ ψυχρός!Ο μικρός ενώ είναι πολύ ομιλητικός δεν του μίλησε καθόλου!!

εμας μας παρακολουθει ο γγεωργικος απο το παιδων αγλαια.τυχαια ειχα κλεισει ραντεβου με αυτο στο παιδων,μας εκανε τηνεγχειρηση για το υγρο και μας παρακολουθει απο τοτε.ειναι ευγενικος με τη μικρη,υπομονετικος και οτι ωρα τον εχω χρειαστει τον εχω βρει στο τηλ.να πω πως οτι λεφτα μου ζητησε για την επεμβαση,το εκανε αφου ειχε κανει πρωτα την επεμβαση η μικρη και μετα.βεβαια τα ζητησε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.