Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποτε εγινε η συλληψη???

Recommended Posts

κοριτσια την τετρτη που μας περασε πηγα στο γιατρο και κανοικα απο κοιλια ειδαμε το εμβρυακι και ακουσαμε καρδουλα..εχω μπερδευτει ομως..με το γιατρουπολογιζαμε τις εβδομαδες απο την τελευταια περιοδο και ημουν 8 εβδ.και μια ημερα..ο υπερηχος με εδειξε 7 εβδ.και 5 ημερες..αυτο τι σημαινει?οτι τοτε εγινε η συλληψη?αυτο δεν μου κολαει γιατι και καλα λεει οτι εγινε στη τριτη ημερα της περιοδου...ποτε δεν κανω σεξ αυτες τις μερες..εντωμεταξυ εγω γενικα δεν πηρα χαμπαρι τι εγινε...και θελω να ξερω ποτε συλλαβαμε το σπορακι..αχ οποια ξερει ας με βοηθησει....:-P

Διαφημίσεις

Ζωή απότι έχω καταλαβει στις περισσότερες εγκυμοσύνες είναι μια βδομάδα πίσω το εμβρυο. Εγώ είμαι 7 εβδομάδων και το έμβρυο βάση υπερήχου είναι 6 εβδομάδων. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες εγκυμοσύνες που ξέρω. Πότε έγινε η σύλληψη δεν ξέρω αν είναι εύκολο να το μάθεις! αν είχες καθημερινές ή συχνές επαφές δεν νομίζω ότι γίνεται! Θα μπορούσες αν είχε γίνει ελάχιστες φορές! Αλλα βρε κοριτσάκι μου τι σημασία έχει?Σημασία έχει ότι το σποράκι σου είναι εκεί! Πότε, που, πως τι νόημα έχει! Ενα θαυματάκι είναι, δώρο Θεού, αρκεί που ήρθε, να σκέφτεσαι! Να πάνε όλα καλά και να έχεις ένα γερό μωράκι!

παντα οι γιατροι υπολογιζουν απο την πρωτη ημερα της περιοδου αρα βαζουν δυο εβδομαδες επιπλεον στην εγκυμοσυνη...αρα ειναι λογικο το εμβρυο να ειναι μικροτερο!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Κορίτσια εμένα στον υπέρηχο με έδειξε 4 μέρες παραπάνω....το μέγεθος του εμβρύου..εγώ βέβαια μετράω με την αρχική ΠΗΤ που μου είχε δώσει...αλλά στον υπέρηχο τις γράφει και τις 2!!!

Στην αυχενική θα τα ξεκαθαρίσετε όλα που θα μετρήσει το έμβρυο.

Διαφημίσεις