Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λιγη βοηθεια στο θεμα του μαμ μαμ!!!

pelagia

Recommended Posts

Ο γιος μου ειναι 6 μηνων , τρωει πατατα - καροτο και μηλο-μπανανα-αχλαδι , σε αυτο που θα ηθελα την βοηθεια σας ειναι το τι θα του δωσω στην σινεχεια γιατι η παιδιατροσ δεν μας στα εξηγησε καθολου!

Διαφημίσεις

καλημερα πελαγια.

θα σου πω τι μου ειχε πει εμενα ο παιδιατρος μου.

ο καθενας λεει αλλα βεβαια.

εμεις αρχισαμε με μηλο-μπανανα-πορτοκαλι

και καθε βδομαδα προσθετα κι ενα διαφορετικο φρουτο ή εκανα παραλλαγες δηλαδη πορτοκαλι-μηλο-ροδακινο.

περιορισμους στα φρουτα δεν ειχαμε,της εδωσα απ'ολα.

μετα αρχισαμε την χορτοσουπα με καροτο-πατατα-κολοκυθι-σελινο.

και καθε βδομαδα προσθετα κι αλλο λαχανικο πχ σπανακι,μελιτζανα,

αρακα,μπαμιες κτλ.ουτε εκει ειχαμε περιορισμους.

μετα απο εναν μηνα αρχισαμε κρεατοχορτοσουπα και ζυμαρικα.

απο κρεατα,πρωτα κοτοπουλο και μετα μοσχαρι.

αυτα απο μενα.αλλα ηθελα να σε ρωτησω γιατι δεν την παιρνεις τηλ.

να τη ρωτησεις?εμενα τα ειχε γραψει σε μια κολλα χαρτι για να τα θυμαμαι.

Καλημερα Ελενη μου , σε ευχαριστω πολυ , θα την παρω ενα τηλ. αλλα να σου πω πιο πολυ εμπιστευομαι εσας παρα αυτους γιατι ο καθενας λεει τα δικα του!!

Καλό είναι να εμπιστεύεσαι τους ιατρούς...εμείς ή τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν είμαι ιατρός.Μπορείς να αλλάξεις παιδίατρο αν σου είανι εύκολο.επίσης μπορείς να πας και στον παιδίατρο του ταμείου σου και να τον ρωτήσεις.Θα σου δώσει οδηγίες σε χαρτί (λογικά).

Πάντως γενικά μην αγχώνεσαι.Απλά μην τα ξεκινήσεις όλα μαζί.Δηλαδή μην το φορτώσεις αμέσω με μοσχάρι-κοτόπουλο-φρούτα πολλα....σιγά-σιγά για να δοκιμάζει και τις γεύσεις και να βλέπεις κι εσύ αν κάτι δεν του αρέσει ή αν υπάρχει κάτι που μπορεί να του κάνει αλλεργία!!!!!!

Σου έστειλα e-mail.Άντε και καλή αρχή!!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

ο γιος μου ειναι 6,5 μηνων.απο φρουτα του δινω αχλαδι μηλο πορτοκαλι μπανανα αβοκαντο και μανγκο.γενικα μου ειπε να του δινω φρουτα εποχης.απο λαχανικα αρχισα με καροτο κολοκυθι και πατατα και μετα απο 1 βδομαδα μπορεσα να προσθεσω καθε 2 μερες και καποιο αλλο πρασινο λαχανικο κι αυτο για να παρακολουθησω αν κανει καποια αλλεργια.το μονο που μου ειπε ειναι οτι το σελινο να μην το χρησιμοποιω καθημερινα γιατι ειναι βαρυ για το στομαχι του,και φυσικα οχι λαχανικα με σπορους γιατι ειναι αλλεργιογονα.α!κι εγω προτιμησα να κανω τα λαχανικα του στον ατμομαγειρα.αυτα!ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο και να σου πω οτι το βρισκω θαυμασιο που εχεις τοσα παιδακια.χαρας το κουραγιο σου!!!!;)

Διαφημίσεις