Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 10 ΜΗΝΩΝ?

Recommended Posts

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ......

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥΣ.

Η ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 4,5 ΜΗΝΩΝ.

ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΥΨΟΣ 9 ΜΗΝΩΝ 69 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 7800 ΓΡΑΜ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ?

Διαφημίσεις

αδικα ανησυχουμε ολοι οι γονεις. εμενα σε 3 μηνες εβγαλε 7 δοντια απο 9 μηνων εως 12 μηνων και τωρα ειναι στασιμη. δεν πρεπει να συγκρινουμε ουτε μεταξυ αδερφων ουτε ξαδερφια! η μικρη μου αργησε σχετικα να καθησει 7 μηνων, περπατησε μονη της 13 μηνων και το αγχος μας ειναι ποτε θα μιλησει :oops: . νεφελη κι εμενα 9 μηνων ηταν 69 εκ. 7.100 γρ και σημερα που πηγαμε για εμβολιο ειναι 75 εκ και 8.370 γρ. μας ειπε πολυ καλη. ανησυχω για το βαρος αλλα μου ειπε αφου τρωει να μην ανησυχω. καναμε και εξετασεις αιματος ολες καλες.

EMENA AN ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-7 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ 10,5 ΜΗΝΩΝ!

ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑ.

Ο Ζαχαρουλης μου εβγαλε το πρωτο του δοντι 7 μηνων. Τωρα εχει συνολικα 7. Περπατησε 10 μηνων αλλα απο λογια μονο μαμα και ναι λεει. Παντως ειναι αληθεια οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε τα αδελφια μεταξυ τους, ειναι πολυ διαφορετικα καμια φορα. Εγω για παραδειγμα περπατησα 10 μηνων (οπως και ο μικρος μου) αλλα η αδερφη μου περπατησε στα 2!!

Θυμαμαι τριγυρνουσε ολο το σπιτι με τα γονατα και ο γιατρος ειχε πει οταν ειναι ετοιμη θα περπατησει.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

Εγω στη θεση σου θα προσπαθουσα να το χαρω,οσο ακομη δεν περπαταει!!Μιλαει μια καμενη που το ζουζουνι της ξεκινησε να περπαταει 9,5 μηνων(μονος του εννοω) και απο τοτε τρεχουμε.....Δοντακια εμεις βγαλαμε 8,5 μηνων τα δυο πρωτα και μολις τωρα 11 μηνων βγαζουμε τα επομενα τρια.Επισης εμενα 9 μηνων ηταν 74 πονοτυς(ψηλος για εκεινη την ηλικια) αλλα απο τοτε ειναι ακομη 74 ποντους :lol::lol::lol:

Νομιζω δεν σημαινουν τιποτα ολα αυτα.Αν ο γιατρος σου λεει οτι ειναι ολα οκ τοτε μην ανησυχεις!!

bxBwp2.png EgDTp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...