Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

οι ζωγραφιες στους τοιχους των δωματιων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Koufetaki πρώτα απ΄όλα μπράβο σου τα κατάφερες!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):P:p

Καταρχήν είναι σούπερ.Ταλουλούδια πολύ ωραία αλλά και όλο το υπόλοιπο θέμα τέλειο.:)Πες μου όμως εκεί που είναι το καγκουρό τι είναι απο κάτω;;;Και το δεντράκι τι έχει και γυαλίζει;;;;;;;

Οι νεράιδες ειναι πολύ ωραίες τέλειες!!!!!!!!Μαζί με τα λουλούδια είναι στο ίδιο θέμα όλα αυτά ή αλλού είναι το καγκουρό;;;;;;

a63700a23b.png 87032dd023.png

λοιπον τα λουλουδια τα εχω στην κρεβατοκαμαρα στο δεντρακι καρφωσα λαμπες με λουλουδια και κατω απο το καγκουρο ειναι ενας σκιουρος ιγκογνιτο ετσι τις βγηκε της μικρης γιατι σε ολα, το περιγραμμα το εκανε η κορη μου και σε ολα εχω βαλει γκλιτερ το βραδυ φαινονται πολυ ωραια,αλλα δεν βγηκε στις φωτο.σε ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου!και αν θελεις οτιδηποτε μην διστασεις.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

καλε ειναι τελειο μπραβο σου περιμενω εξηγησεις πως τα εχεις ζωγραφισει

πιανει το χερι σου; η εχεις κανει το αποτυπομα και μετα το ζωγραφισες;

ασχολουμε και εγω αλλα σε μπλουζες τσαντες και διαφορα τετοια αλλα παντα χρησημοπειω αποτυπομα

insekten-0042.gif

Διαφημίσεις

Gioula τις νεραϊδες τις πηραμε απο κατι βιβλια τις κορης μου και τις καναμε τεραστιες ελεγα στην μικρη απο εδω μεχρι εδω θα κανεις τα φτερα και τα εβγαζε η ατιμη...πρωτα τα καναμε με κιμωλια και μετα αρχισαμε με τα χρωματα στρωμα στρωμα,στο τελος τα περιγραματα τα εκανα εγω πολυυυυυ χρονοβορο και μετα εβαλα παλι γυρω γυρω γκλιτερ αλλα δεν φαινετε στις φωτο βαλε καμια φωτο απο κανενα κομματι που εχεις κανει να δω!

Μ΄αρέσουν πάρα πολύ! Μπράβο σου! πόσες μέρες ταλαιπωρήθηκες για το παιδικό; χαρά και στο κουράγιο σου αλλά ένα είναι σίγουρο: το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει!

βασικα τα λουλουδια τα πηρα αμανατι απο το πρωϊ το τελιωσαμε αργα της ιδιας μερας το απογευμα τρεις μερες ημουν πιασμενη..το παιδικο μας πηρε απο την (σκεψη τα σχεδια τα χρωματα την πραξη)γυρω στην μια βδομαδα αλλα ηταν φανταστικα ειχα και τον μικρο στα ποδια μου το τι ρουχα πεταξα!!!!το πηραμε πολυ χαλαρα και το διασκεδασαμε ολοι