Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παλινδρομη κύηση/πρόβλημα πλακούντα

Recommended Posts

καλησπέρα, μόλις με πηρε η γυναικολόγος μου για τα αποτελέσματα της ιστολογικής και έμαθα ότι το πρόβλημα της παλίνδρομης ήταν στον πλακούντα. Με στέλνει για περαιτέρω εξετάσεις στο ΙΑΣΩ. Τι προβλήματα συνήθως στον πλακούντα οδηγούν σε παλίνδρομη κύηση;

Διαφημίσεις

καλησπέρα, μόλις με πηρε η γυναικολόγος μου για τα αποτελέσματα της ιστολογικής και έμαθα ότι το πρόβλημα της παλίνδρομης ήταν στον πλακούντα. Με στέλνει για περαιτέρω εξετάσεις στο ΙΑΣΩ. Τι προβλήματα συνήθως στον πλακούντα οδηγούν σε παλίνδρομη κύηση;

esys, δε σου είπε τίποτε άλλο? Τι είδους εξετάσεις θα κάνεις στο ΙΑΣΩ?

5f27b8bd0c.png

esys, δε σου είπε τίποτε άλλο? Τι είδους εξετάσεις θα κάνεις στο ΙΑΣΩ?

καλησπέρα bp-IOLH, μακάρι να ήξερα. Θα πάω συστημένη σε κάποια γιατρό και θα δούμε. Πάντως μπαίνουμε σε δαίδαλο εξετάσεων. Να δούμε που θα καταλήξουμε

καλημερα Εsys! Δεν εχω παρομοια εμπειρια ομως εχω κατι να σου προτεινω: κανε την ιδια ερωτηση στο gyn οπου απαντουν ο ζησσοπουλος και αλλοι γιατροι στις αποριες μας Γλυκια μου δεν εφταιξες εσυ σε κατι, μη φορτωνεσαι ενοχες!

Βοηθηστε τους γιατρους να βοηθησουν οπου υπαρχει αναγκη. Γιατροι της καρδιας, 2103317288. Γιατροι του κοσμου,2103213150Στελνουμε φαρμακα,ειδη πρωτης αναγκης και κουβερτες,στελνουμε αγαπη...

Ενα μηλο την ημερα...

Μπορεί να πρόκειται για θρομβώσεις στον πλακούντα, κάτι που ευθύνεται συχνά για αποβολές. Διορθώνεται όμως πολύ απλά με ενέσεις ηπαρίνης στην επόμενη εγκυμοσύνη και δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα.

Εύχομαι να βρείτε τη λύση και την επόμενη φορά όλα να πάνε τέλεια!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις