Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γενεσις


dora27

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες τις μανουλες. Γενναω απο ωρα σε ωρα στο Γενεσις και σκεφτομαι να παρω δικλινο δωματιο. Μου ειπαν οτι υπαρχει δικλινο Α' και δικλινο Β' . Το Β' ειπαν οτι ειναι ουσιαστικα τετρακλινο χωρισμενο στη μεση. Γεννησε καποια απο σας εκει να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες????

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Με το καλό και έναν πόνο να γεννήσεις!

Εγώ γέννησα πριν απο λίγους μήνες στο Γένεσις και ήμουν σε δίκλινο Α και όλα μου φάνηκαν μια χαρά, δεν έχω κανένα παράπονο. Όλα πεντακάθαρα και το μωρό το φρόντιζαν τέλεια. Άσε που έχεις και την δυνατότητα να πας σε σεμινάρια για το πως να φροντίζεις το μωρό (μπάνιο, άλλαγμα, τάισμα και διάφορα).

Η διαφορά μεταξύ δίκλινο Α και Β είναι όπως τα λες. Υπάρχει και λουξ δίκλινο και η διαφορά ήταν ότι στο δίκλινο έχει η κάθε μαμά μια ατομική τηλεόραση και τη δυνατότητα να επιλέγεις μεταξύ δύο γευμάτων. Να σου πω την αλήθεια, το φαί τρωγότανε και το θέμα της τηλεόρασης δεν είναι και για να πληρώσεις τα τόσα ευρώ παραπάνω.

Σχετικά με τις τιμές http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1017723#post1017723

Φιλακιαααααα

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα !

 

& εγω στο γενεσις γεννησα σε 2κλινο λουξ & ειναι οπως σου ειπε η κοπελα. Δεν αξιζει τον κοπο η διαφορα απο το 2κλινο Α. Σιγα την πολυ τηλεοραση που θα δεις & το φαγητο ειναι πολυ καλο, ουτως η αλλως...

 

Με το καλο !!!

Link to comment
Share on other sites

Να είσαι βέβαια προετοιμασμένη ότι μπορεί να μην υπάρχει αυτό που θέλεις και θα αναγκαστείς να πάρεις το πιο ακριβό...όπως συνέβη με εμένα..και μετά λεει αν αδειάσει σε μεταφέρουν..σιγά που θα αλλάζεις δωμάτιο βέβαια μετα.. και σου χρεώνουν το καλύτερο δωμάτιο κανονικά, όχι με την τιμή αυτού που ζήτησες..

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...