Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι νεα μανουλα και θα ειθελα να μοιραστω μαζι με αλλες μανουλες το προβλημα μου και να ακουσω γνωμες και συμβουλες.εχω ενα κοριτσακι 2 1/2 μηνων και ειναι 4120.Στις 25 μερες ξεκινησαμε ξενο γαλα το Novalak τοτε αρχισε το μωρο μου οταν του εβαζα το μπουκαλι στο στομα να τσιριζει,να κοκκινιζει,να σφιγγετε,να ανασηκωνει την πλατη της,να τεντονετε και να κανει αερια.οταν την ειδε ο παιδιατρος ειπαι οτι εχει κρυφη ΓΟΠ.βαιβαια εβγαζε καποιες γουλιτσες αλλα οχι εμμετους.Μας εδωσε το Almiron Pepti και το eppadoren για τρεις φορες τη μερα.απο τις πρωτες μερες το παιδι ηρεμησε δεν τσιριζε δεν εδειχνε να ποναει αλλα δεν ετρωγε με το ζορη φταναμε τα 400γρ την μερα και εβγαζε γουλιτσες.μετα της εδωσα εγω τοNovalak ar και αρχησα να μειωνω το eppadoren.ειδα οτι δεν εβγαζε γουλιτσες ρευοταν αμεσως και κοιμοταν πιο πολλυ και ξαφνικα εκει που ειχαμαι φτασει τα 500γρ. τη μερα επεσε στα 300γρ.και γκρινοιαζε ολη μερα και ολη νυχτα την πηγα παλι στο γιατρο και μου ειπε δεν εχει τιποτα η γκρινια της ειναι τροφηκη και μου αλλαξε παλι γαλα τo Αlmiron pepti mct και το eppadoren 3 φορες τη μερα.της το δινω 4 μερες και βλεπω οτι βγαζει πιο πολλες γουλιτσες δεν μπορει να το ρευτει και δεν τρελενετε για να φαει κανουμαι βολτες μεσα στο σπιτι.Νομιζω οτι αυτο που της καθοταν καλυτερα ηταν το Novalac ar και ισως εκεινες τις μερες που δεν ετρωγε και γκρινοιαζε να ηταν ψιλοαδιαθετη ειχαμε κανει και το εμβολιο.σκεφτομαι να της ξαναδωσω το Νovalac ar και το eppadoren 2 φορες τη μερα.αυτο που με φοβιζει ειναι οτι μεσα σε μια εβδομαδα πειρε μονο 20γρ.τωρα τελευταια βλεπω οτι εχει πολλα σαλακια και 5 μερες τωρα μου εχει πολλες μιξουλες.κοιμαμαι και ξυπναω με πονοκεφαλο απο την στεναχωρια μου.περιμενω τη βοηθεια σας...ευχαριστω

mpoympoykaki

Διαφημίσεις