Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ.

Recommended Posts

καλέ μου άντρα Βαγγελη,σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.στο πλάι μου στις αποβολές στα χειρουργία και στις δυσκολες ψυχολογικές μου καταστάσεις.Τώρα ήρθε ο καιρός που αναμένουμε το αγοράκι μας.

Σε λατρεύω γιατί είσαι η ζωή μου,σε λατρεύω γιατί δεν αντέχω να ζω χωρίς εσενα και σε λατρεύω γιατί θα μου χαρίσεις το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου.\

Θα ειμαι για πάντα εκεί όταν γυρίσεις ,όταν με φωνάξεις, οταν με ζητήσεις και θα προσπαθήσω να σε κάνω τον πιο ευτυχισμένο ΠΑΤΕΡΑ ολου του κόσμου!!!!!!!

Σε ευχαριστ'ωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να γεννηθεί με το καλό ένα υγιέστατο μωράκι και να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι με τον άντρα σου. Να προσπαθείς να σκέφτεσαι πως νιώθεις αυτήν την στιγμή την επόμενη φορά που θα σου έρθει να τον ... σκοτώσεις!:P

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Ποσο χαιρομαι οταν βλεπω τετοια αγαπη αναμεσα στα ζευγαρια! Με το καλο ενα υγιες μωρακι σου ευχομαι και αυτο που εχω να σου πω ειναι να χορτασεις τωρα οσο μπορεις τον αντρα σου γιατι σε λιγο καιρο, το φασολακι σου θα σου αποσπα τοσο πολυ την προσοχη που δεν θα θυμασαι καν αν εφαγες!! :lol: :lol: :lol:

Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και ποτε ξανα στεναχωριες!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Ποσο χαιρομαι οταν βλεπω τετοια αγαπη αναμεσα στα ζευγαρια! Με το καλο ενα υγιες μωρακι σου ευχομαι και αυτο που εχω να σου πω ειναι να χορτασεις τωρα οσο μπορεις τον αντρα σου γιατι σε λιγο καιρο, το φασολακι σου θα σου αποσπα τοσο πολυ την προσοχη που δεν θα θυμασαι καν αν εφαγες!! :lol: :lol: :lol:

Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και ποτε ξανα στεναχωριες!

συμφωνώ.....

μπράβο παιδιά να είστε πάντα τόσο αγαπημένοι!!!!!!!!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Γερό να είναι το παιδάκι σας και όλα να πάνε καλά!

Κι εσείς με τέτοια αγάπη θα του προσφέρετε σίγουρα την ευτυχία ενός ζεστού οικογενειακού περιβάλλοντος!:D

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Mε το καλό...Ομορφο να ακους τετοια λόγια, πρεπει να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση