Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ=ΞΕΝΥΧΤΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

παπί

Recommended Posts

Εχω ενα κοριτσάκι σχεδόν 11 μηνών, ήταν πάντα άυπνο μωρό, απο βρεφάκι μέχρι και σήμερα δεν αγαπάει τον ύπνο...την ημέρα θα κοιμηθεί το πολύ μιάμιση ώρα και τη νύχτα ξυπνάει απο 15-30 φορές!!!! μπορεί να ξυπνάει και κάθε μισή ώρα δηλαδή..ελάχιστες ήταν οι φορές που κοιμήθηκε 2-3 ώρες συνεχόμενες,,,αυτό που θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε σχετική εμπειρία είναι αν πιστεύετε οτι αυτό το κάνει επειδή έχει στο μυαλό της το στήθος..οτι θέλει δηλαδή να θηλάζει..με πιέζουν ολοι οι γύρω μου να σταματήσω να θηλάζω και προσπαθούν να με πείσουν οτι το μωρό δεν κοιμάται επειδή θηλάζει...οπως καταλαβαίνετε είμαι 11 μήνες ΑΥΠΝΗ και άρα πολύ επιρρεπής σε όσα ακούω...δεν θέλω όμως να αποθηλάσω, ωστόσο προβληματίζομαι..θα ήθελα τη γνωμη σας και αν υπάρχει κάποια που όντως οταν σταμάτησε να θηλάζει το μωρό άρχισε να κοιμάται...Ευχαριστώ...

Διαφημίσεις

Πάντως και μένα ο πρώτος μου γιος παρά το ότι δεν θήλαζε ξυπνούσε συνέχεια το βράδυ και δεν κοιμόταν το πρωί μέχρι 18 μηνών. Πιστεύω ότι έφταιγε το ότι τον είχα μάθει να τον κουνάω στο ριλάξ για να κοιμηθεί, οπότε κάθε φορά που ήθελε να γυρίσει πλευρό το βράδυ ξυπνούσε..Αντίθετα το μωρό που το έχω μάθει να κοιμάται στο κρεββάτι του μπρούμυτα με την πιπίλα ξυπνάει μόνο για να φάει κάθε 4 ώρες και τον παίρνει ο ύπνος αμέσως μετα..

4599150571.png6def44b14c.png

εμενα ο γιος μου σταματησε να ξυπναει απο 2 μηνων ενω ειχαμε αποκλειστικο θηλασμο. η κορη μου ομως παρολο που θηλαζε και αυτη μεχρι 6 μηνων και μετα αρχισε ξενο γαλα δεν κοιμοταν μεχρι που πηγε 18 μηνων. μαλλον ειναι θεμα παιδιου και δεν εχει να κανει με το θηλασμο αν και λενε οτι το ξενο γαλα χορταινει καλυτερα. τι να σου πω σε μενα ετυχαν και τα δυο. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ΟΧΙ. Σου το υπογράφω ότι και να σταματήσεις δεν πρόκειται το παιδί να κοιμηθεί περισσότερες ώρες από ότι κοιμάται.

Τα ξενύχτια που έχουμε ρίξει και εμείς με τον Θοδωρη είναι αμέτρητα. Ακόμα και τώρα που έχει φτάσει 3 και κάτι χρονών, ξυπνάμε 2-3 φορές τη νύχτα ανάλογα.

Αντίθετα η μπέμπα από νεογέννητο έχει πολύ πιο στρωτό ύπνο. Κοιμάται συνεχόμενα χωρίς ενδιάμεσα ξυπνήματα.

Ελέγα επίσης ότι επειδή είναι αδύνατο αγοράκι έφταιγε και ο θηλασμός, αλλά ούτε αυτό ισχύει. Απλά είναι υπερκινητικός και ότι τρώει το καίει αμέσως.

Κουράγιο. Μεγαλώνοντας που θα κουράζεται περισσότερο σίγουρα θα στρώσει σε όλα. Αλλά να ξέρεις πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι (που έλεγαν και οι γιαγιάδες μας).

Θα πάρει χρόνο μέχρι να κοιμηθεί συνεχόμενα. Μπορεί άμα κοιμάται σε δικό της δωμάτιο να της λείπεται και εσείς.

glitterfy-flpbk29013718620134.gif

Διαφημίσεις