Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πεθερικα και βαφτιση-τωρα τι κανω???

zouzoula

Recommended Posts

Γεια σας. Σε ενα μηνα βαφτιζω την κορουλα μου και εχω το εξης προβλημα.Εχω εδω και καποιους μηνες τσακωθει με τον πεθερο μου κυριως αλλα και την πεθερα που παιρνει το μερος του,με αποτελεσμα να μην μιλαμε. Δεν υπαρχει καμια επαφη ουτε καν τηλεφωνικη.Ο αντρας μου με στηριζει γιατι ο πατερας του ειχε 100% αδικο για τον καυγα που ξεκινησε. Το θεμα ειναι οτι τωρα στη βαφτιση πιθανοτατα θα ερθουν.Εγω τη σταση κραταω? Φοβαμαι πιο πολυ τις φωτογραφιες που βγαζουμε στο τελος.Δεν εχω καμια ορεξη να τους συμπεριλαβω αλλα θελω να ειμαι οσο το δυνατον πιο διακριτικη.Ο τυπος ειναι τοσο απροβλεπτος και κομπλεξικος που δεν θα με εξεπλητε να κανει καμια σκηνη.Τι λετε?

Εννοειται οτι δεν σκοπευω να κανω και καποια κινηση προσεγγισης ουτε καν για να κρατησω τα προσχηματα.Το μονο που θελω ειναι να μη μου χαλασουν τη βαφτιση- οπως εγινε με το γαμο και τις παρεμβολες του- και να μη μου χαλασει και το κεφι.

Διαφημίσεις

Θα τους καλεσουμε δεν τιθεται τετοιο θεμα.Και το να κανουν σκηνη ελπιζω οτι ειναι απιθανο απλα προβληματιζομαι με τη φωτογραφηση.Συνηθως δεν βγαζουν ολοι μαζι καποιες φωτογραφιες? Εκει τι να κανω? Να πιασω το φωτογραφο απο πριν και να του δωσω οδηγιες? Δεν θελω να φανω ξυνη εκεινη την ωρα αλλα και το που θα τους δω δυσκολο μου ειναι.

Λοιπόν θα σου πω τι έκανα εγώ - τα πεθερικά μου την ημέρα της βάφτισης την πρωτοείδαν την μικρή. Λοιπόν τους έστειλα κανονικά το προσκλητήριο.

Είχα πει στην φωτογράφο ότι δεν θα κάνει καμία νύξη για τα πεθερικά, είχα πει στην μαμά μου ότι το παιδί θα το ντύσει μόνο εκείνη και ότι δεν θα κάτσουν στην χαιρετούρα - αμφότεροι οι γονείς!!!!!

Στην χαιρετούρα τους ευχαρίστησα στο "Να σας ζήσει", χωρίς ασπασμούς και εναγκαλισμούς.

και αφού τελείωσαν οι χαιρετούρες, φωτογραφίες όλα, βγήκαν μια (1 το τονίζω) φωτογραφία με το μωρό.

Ειδικά με την χαιρετούρα ήμουν απολύτη - η κουμπάρα μου την πάτησε στην χαιρετούρα της βαφτιστήρας μου στήθηκαν οι γονείς της, τα πεθερικά της (χωρισμένοι) και η γκόμενα του πεθερού :lol: :lol: :lol:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

...κι εγω στο κλαμπ των τσακωμενων με τις πεθερες...η δικια μου δεν ξερει αν θα ερθει στη βαπτιση,για να μην ταλαιπωρηθουν τα παιδια της κουνιαδας με το τριωρο ταξειδι απο βολο...για τον ιδιο λογο μεχρι την τελευταια στιγμη δεν ηξερε αν θα ερθει στο γαμο κ τη βαπτιση του πρωτου παιδιου...ουτε στις γεννες ηρθε.ε,και???το γιο της παντρευτηκα,οχι εκεινη...αν ερθει στη βαπτιση,θα συμφωνησω με την underage,τυπικα.δικαιουται αν θελει,να βγαλει μια φωτο με τα εγγονια της,να εχουν κ τα παιδια μου μια φωτογραφια να γνωριζουν τη γιαγια τους...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Στη χαιρετούρα της βάπτισης στέκονται οι γονείς του νεοφώτιστου με το μωράκι και οι νονοί. Οι παππούδες δεν έχουν θέση...

Έτσι μου είπε και η μαμά μου, όταν της το είπα - δεν ήξερα πιο πριν την αποψή της και επειδή το είδα όταν έγινα νονά, ήθελα να είναι ξεκάθαρο τα πράγματα από πριν

...να εχουν κ τα παιδια μου μια φωτογραφια να γνωριζουν τη γιαγια τους...

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ

Εμεις παντως δε τους καλεσαμε και καπου εκει τελειωσε το ολο θεμα. Ουτε αγχος, ουτε φασαριες, ουτε προβληματισμοι...

Μου εφτανε το αγχος της ημερας, φαντασου να ειχα και το αγχος για το πως θα πρεπει να τους αντιμετωπισω και αν θα κανουν σκηνικο... Περασαμε ωραιοτατα!!!!

σιγα.. κι εγω που εχω καλες σχεσεις με την δικη μου πεθερα, μπας και την ειδαμε και καθολου στη βαφτιση. Καθοταν με τις φιλεναδες της... Την εψαχνα και της φωναζα μια ωρα να ερθει να βγαλει μια φωτό...

και να φανταστεις οτι βγαλαμε και το ονομα της..

αφου την αλλη μερα οι συναδερφοι μου με ρωταγαν γιατι δεν ηρθε η γιαγια ...

Διαφημίσεις

Αν ειστε τσακωμενοι μπορει και μονοι τους να μην ερθουν.Πηγα σε βαφτιση προσφατα και επειδη η νυφη ηταν τσακωμενη με την πεθερα(εννοειται για το ονομα, να ακουστει για 3η φορα) ο γιος τους ελεγε να ερθουν για φωτογραφιες και αυτοι ελεγαν οχι!!

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Στις φωτογραφίες γίνονται διάφορα "σχήματα": οι γονείς με το μωρό, οι γονείς με την νονά και το μωρό , οι γονείς, τα αδέρφια με το μωρό, οι γονείς, οι παπούδες με το μωρό , κ.λ.π. Αφού θα βγάλετε όλες αυτές τις φωτογραφίες, θα επιλέξετε να εμφανίσετε όποιες θέλετε.

Πάντως, εγώ ίσως να εμφάνιζα και καμιά φωτογραφία με τα πεθερικά...:roll:

για το μωρό κυρίως...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Στη χαιρετούρα της βάπτισης στέκονται οι γονείς του νεοφώτιστου με το μωράκι και οι νονοί. Οι παππούδες δεν έχουν θέση...

Ααααχ , άντε πέστο στη μάνα μου αυτό....

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Φέρτη μου να της το πω! Άκου εκεί... Έλεος, πρώτη μούρη είναι στους γάμους των παιδιών τους, θέλουν και στις βαπτίσεις των εγγονιών? Έλεος...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

σιγα.. κι εγω που εχω καλες σχεσεις με την δικη μου πεθερα, μπας και την ειδαμε και καθολου στη βαφτιση. Καθοταν με τις φιλεναδες της... Την εψαχνα και της φωναζα μια ωρα να ερθει να βγαλει μια φωτό......

αχχχχχ, τι μου θύμισες, όταν παντρευτήκαμε, μόλις τελείωσε η χαιρετούρα η πεθερά μου :evil: στέλνει τον πεθερό μου να της φέρει τις παντόφλες της!!!!!! Το αυτοκίνητο ήταν μακριά παρκαρισμένο - είναι και σβέλτος ο πεθερός μου :lol: :lol:, περιμέναμε για να βγούμε φώτο, περιμέναμε, στο τέλος της βγάλαμε και μετά ήρθε με τις παντόφλες στο χέρι.

Άσε που σε όλο τον γάμο η πεθερά μου έσπρωχνε και χτύπαγε την κουμπάρα, για να σταθεί εκείνη δίπλα στον κανακάρη της!!! Ήθελε να μας επιβάλλει κουμπάρο τον ανηψιό της και επειδή δεν δέχτηκα, χτύπαγε την κουμπάρα την ώρα του γάμου!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Με τον πεθερό μου έχουμε να μιλήσουμε 3 χρόνια, δηλαδή πρίν το γάμο μας. Δεν του έκανα για νύφη αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα. Το παιδί δεν το έχει δει ποτέ, ούτε ήρθε στη βάπτισή του (άλλωστε θα ήταν θράσος να έρθει μετά απο τη συμπεριφορά που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια). Η πεθερά μου όμως...! Εκεί!!!!! Πανταχού παρούσα!!!! Είμαι περίεργη να δω τις φωτογραφίες!! Εχω βάλει στοίχημα οτι μόνο απο τις φωτογραφίες της κολυμπίθρας θα λείπει!!!!!

Ασε με και συγχίστηκα πρωί πρωί....

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις. ΟΚ ωστε μπορω να μην τους συμπεριλαβω στη χαιρετουρα και στις φωτο πολυ διακριτικα θα αποσυρθω ωστε να βγαλουν μονοι τους με το μωρο 'η και με τον αντρα μου αν θελουν.Ενα ειναι βεβαιο -θα κανω το παν για να μη μου χαλασουν τη μερα.

σας θυμιζω οτι τα τοπικ της βαφτισης ειναι ορατα και σε μη μελη.... ;)

δυστυχώς το ένιωσα αυτό και απέσυρα μερικά πόστς μου που τα διάβασε μια ΚΑΡΓΙΑ και τα παρέδωσε χαρτί και καλαμάρι στην ενδιαφερόμενη!!! βασικά εγώ εχέσθην αλλά ο άντρας μου όχι! :/

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις. ΟΚ ωστε μπορω να μην τους συμπεριλαβω στη χαιρετουρα και στις φωτο πολυ διακριτικα θα αποσυρθω ωστε να βγαλουν μονοι τους με το μωρο 'η και με τον αντρα μου αν θελουν.Ενα ειναι βεβαιο -θα κανω το παν για να μη μου χαλασουν τη μερα.

μπορείς πολύ απλά να ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙΣ παντελώς και στις φωτογραφίες ΑΦΟΥ βγάλεις αυτές που γουστάρεις εσύ, τότε λές στον άντρα σου να κάνει ό,τι θέλει .. μετά όπως είπε και η

ELISA εμφανίζεις όποιες θέλεις εσύ .. ;)

αλλά το πάν είναι να περάσεις καλά και να τους έχεις γραμμένους!! ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!