Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ?ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?

DEPY27

Recommended Posts

Καλησπέρα!σε ποιο μαγαζί κανατε το τραπέζι του γάμου σας?μείνατε ευχαριστημένοι?πως ήταν γενικά. ετοιμάζομαι να παντρευτω και ψάχνω μαγαζί.θα ήθελα να είναι μεγάλο (γύρω στα 400 ατομα) να εχει καλο φαγητό και ζωντανή μουσική.εχετε καμια πρόταση?κυρίως ενδιαφέρομαι για πειραια και γύρω περιοχές.

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!σε ποιο μαγαζί κανατε το τραπέζι του γάμου σας?μείνατε ευχαριστημένοι?πως ήταν γενικά. ετοιμάζομαι να παντρευτω και ψάχνω μαγαζί.θα ήθελα να είναι μεγάλο (γύρω στα 400 ατομα) να εχει καλο φαγητό και ζωντανή μουσική.εχετε καμια πρόταση?κυρίως ενδιαφέρομαι για πειραια και γύρω περιοχές.

'Εχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να το κάνεις σε κτήμα ;Ύπάρχουν πολλά κτήματα, αλλά είναι περισσότερο στην Ανατολική, βόρειοανατολική Αττική, αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου προτείνω κάποια, γιατί το έψαξα τώρα με την βάπτιση της μικρής μου.

Η μπεμούλα μου ταλαιπωρήθηκε πολύ για να φάει το γάλα της μαμάς της, αλλά τα καταφέραμε!!!!

• 1 month later...

καλησπέρα. Είμαι απο Νίκαια αλλα δεν ξέρω με ζωντανή μουσική τοσο μεγάλο χώρο στον Πειραιά και γύρω. Νόμίζω για ζωντανή μουσική πρεπει να το κανονίσεις εσυ. Πάντως μεγάλος χωρος είναι ακριβώς κατω απο το ΟΛΥΜΠΙΚΟ που γίνονται δεξιώσεις γάμου (εχει και κήπο εχει και κλειστο χώρο εχω παει και στα δύο και ήταν πολύ αξιόλογα). Η ώρα η καλή και Καλά να περάσετε :D

Δεν είναι πολύ κοντα στη περιοχή που μένεις αλλά εγώ πρίν απο 4,5 χρόνια έκανα το γλέντι στο Γαλάτσι σην Ομορφη νύχτα. Αρκετα οικονομικό (τοτε δώσαμε 23 ευρω το άτομο απεριοριστα ποτα και αναψυκτικα) εξαιρετικό φαγητό γιατι το φτιαχνουν μεσα στο μαγαζι και οχι απο κειτερινγκ, ζωντανη μουσικη με παραδοσιακα,δημοτικα, νησιώτικα, λαικα, όμορφος χωρος, καλος εξαερισμος,χωράνε τα ότομα που θα έχεις,εχει ροτόντες και μεγάλο πάρκινγκ. Πάντως εμείς περάσαμε εξαιρετικα και οι καλεσμένοι έμειναν ευχαριστημένοι.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Γειά σου,

εμείς παντρευτήκαμε Πειραιά και το γλέντι μετά το κάναμε στην γοργόνα (αν κάνεις google gorgona κέντρο διασκέδασης), ήταν πολύ ωραία και προσεγμένα τα πράγματα από έξω δεν λέει και πολλά αλλά αν θές μπορείς να πάς και να δείς πως είναι το τραπέζι του γάμου (θα τον ρωτήσεις πότε έχει γάμο και έτσι θα δοκιμάσεις και το μενού), δεν ξέρω τι θές ακριβώς αλλά είναι οικονομικό, καλό μενού, και ωραίο πρόγραμμα, εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη,

α! επίσης είναι πολύ κοντά από την εθνική οδό, οπότε βολέυει,

αν θές κάμμια πληροφορία παραπάνω ρώτα με.

άντε και με το καλό καλά στέφανα.

eNortjK1UjI2NzCyULIGXDASqAKg17.png

Διαφημίσεις