Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΙΠΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ

Recommended Posts

Γεια σας τα φωτα σας παρακαλω! Η κορη μου 3,5 χρονων πιπιζιλζει το δακτυλο της κατι που κανουν πολλα παιδια.Το προβλημα ειναι οτι ακουμπαει διαφορα σημεια του προσωπου της και δημιουργει πληγες που κανουν 6-12 μηνες να κλεισουν με αποτελεσμα να δημιουργουνται σημαδια.Οποιος μας βλεπει ρωταει αν την εχουν τσιμπησει κουνουπια? Το χειροτερο ειναι το βραδυ που δεν τη βλεπουμε γιατι κατα τη διαρκεια της ημερας ημαστε συνεχεια με τη φραση μην ακουμπας το μαγουλο!!! Τι να κανω θα γινει σαν σημαδεμενη αφου δεν τα αφηνει να κλεισουν ΠΟΤΕ!:cry:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Γεια σας τα φωτα σας παρακαλω! Η κορη μου 3,5 χρονων πιπιζιλζει το δακτυλο της κατι που κανουν πολλα παιδια.Το προβλημα ειναι οτι ακουμπαει διαφορα σημεια του προσωπου της και δημιουργει πληγες που κανουν 6-12 μηνες να κλεισουν με αποτελεσμα να δημιουργουνται σημαδια.Οποιος μας βλεπει ρωταει αν την εχουν τσιμπησει κουνουπια? Το χειροτερο ειναι το βραδυ που δεν τη βλεπουμε γιατι κατα τη διαρκεια της ημερας ημαστε συνεχεια με τη φραση μην ακουμπας το μαγουλο!!! Τι να κανω θα γινει σαν σημαδεμενη αφου δεν τα αφηνει να κλεισουν ΠΟΤΕ!:cry:

Μηπως αυτο προκαλειται απο εσωτερικο αγχος,γιατι νοιωθει πιεσμενη απο καπου;

Μηπως ομως θελει να φωναξει οτι θελει να εχει την προσοχη σας και της βγαινει με αυτο τον τροπο; Νοιωθει παραμελημενη; Την απασχολεις προσωπικα εσυ, αρκετα;Το οικογενειακο περιβαλλον;

Την αιτια βρες, αυτο που βλεπεις ειναι το αποτελεσμα απο μια αγνωστη ( ; ) αιτια.

Τι την αγχωνει; Τι την στεναχωρει; Τι της λειπει; Ψαξε και θα το βρεις! ;)

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

• 3 weeks later...
Μηπως αυτο προκαλειται απο εσωτερικο αγχος,γιατι νοιωθει πιεσμενη απο καπου;

Μηπως ομως θελει να φωναξει οτι θελει να εχει την προσοχη σας και της βγαινει με αυτο τον τροπο; Νοιωθει παραμελημενη; Την απασχολεις προσωπικα εσυ, αρκετα;Το οικογενειακο περιβαλλον;

Την αιτια βρες, αυτο που βλεπεις ειναι το αποτελεσμα απο μια αγνωστη ( ; ) αιτια.

Τι την αγχωνει; Τι την στεναχωρει; Τι της λειπει; Ψαξε και θα το βρεις! ;)

νομιζω οτι το κανει απο νευρικοτητα αλλα το βραδυ αφου το συνεχιζει δεν ειναι συνηθεια?η κορη μου ειναι δυσκολο παιδι που χρειαζεται συνεχεια επιβεβαιωση ,σε τετοιο βαθμο που μονο μαζι της ασχολουμαστε! εγω θελω πραγματικα να βρω τροπο να το σταματησει αυτο γιατι εχει γεμισει σημαδια και αμφιβαλω αν θα φυγουν...:-(

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Μήμπως να αρχίσετε την πιπίλα :(:(Εμένα πάντως ο παιδίατρος που την είδε να πιπιλάει το δάχτυλο μου έιπε ότι απο τα δύο κακά πάντα προτιμάμε το μικρότερο και το βράδυ και πάλι πιπίλα .:rolleyes:

Μήμπως να αρχίσετε την πιπίλα :(:(Εμένα πάντως ο παιδίατρος που την είδε να πιπιλάει το δάχτυλο μου έιπε ότι απο τα δύο κακά πάντα προτιμάμε το μικρότερο και το βράδυ και πάλι πιπίλα .:rolleyes:

της εχω και πιπιλα το βραδυ αλλα αυτη φυσικα δεν την χρησιμοποιει και εξαλλου ειναι 3,5 χρονων τωρα ειναι αργα για να μαθει. παντως στο γιο μου την εμαθα με το ζορι μετα απο αυτα που εχω τραβηξει με το πιπιλισμα! τι να κανω δεν ξερω και δεν με νοιαζει για τα δοντια γιατι πες θα τα φτιαξουμε με σιδερακια αλλα το προσωπο πως?:oops:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

To ιδιο ακριβως κανει και η μικρη μου κορη με την πιπιλα στο στομα.Ειναι ο τροπος της να ηρεμει.Η μεγαλη εβαζε τα μαλλια στο αυτι της αυτη σημαδευει το προσωπο της!!Εγω δεν βρισκω αλλη λυση και της βαζω hansaplast στα σημεια που εχει σημαδεψει.Μερικες φορες ειναι πολυ αστεια γιατι εχει μεχρι και 3-4 στο προσωπο.Τα κοβω να ειναι μικρουτσικα τουλαχιστον.Μολις λοιπον της βαζω το hansaplast σταματαει να βαζει εκει το χερι της και παει αλλου να σκαψει.Τι εχω καταφερει με αυτη τη μεθοδο?Να κλεινουν οι πληγες, σε 3-4 μερες κλεινουν, το κακο ειναι οτι αρχιζει αλλες και φτου κι απ'την αρχη!Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω καθε συμβουλη σας ευπροσδεκτη. Δε νομιζω παντως οτι οφειλεται σε αλλα αιτια ειναι απλα συνηθεια.

z1QBp3.png UKB8p3.png

To ιδιο ακριβως κανει και η μικρη μου κορη με την πιπιλα στο στομα.Ειναι ο τροπος της να ηρεμει.Η μεγαλη εβαζε τα μαλλια στο αυτι της αυτη σημαδευει το προσωπο της!!Εγω δεν βρισκω αλλη λυση και της βαζω hansaplast στα σημεια που εχει σημαδεψει.Μερικες φορες ειναι πολυ αστεια γιατι εχει μεχρι και 3-4 στο προσωπο.Τα κοβω να ειναι μικρουτσικα τουλαχιστον.Μολις λοιπον της βαζω το hansaplast σταματαει να βαζει εκει το χερι της και παει αλλου να σκαψει.Τι εχω καταφερει με αυτη τη μεθοδο?Να κλεινουν οι πληγες, σε 3-4 μερες κλεινουν, το κακο ειναι οτι αρχιζει αλλες και φτου κι απ'την αρχη!Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω καθε συμβουλη σας ευπροσδεκτη. Δε νομιζω παντως οτι οφειλεται σε αλλα αιτια ειναι απλα συνηθεια.

δυστυχως εγω δεν μπορω να βαλω hansaplast γιατι της κανει αλλεργια και κανει γυγκαμα το οποιο ειναι χειροτερο απο αυτα τα σημαδια που δημιουργει η ιδια. αυτο που προσεχω πολυ ειναι να της κοβω πολυ κοντα τα νυχια καθε 3-4 μερες ωστε να εχουμε τη μικροτερη ζημια!!! ασε και εγω νομιζω συνηθεια ειναι και οποιος τη βλεπει λεει" τι επαθε το παιδι στο προσωπο? " τι να κανω δεν ξερω? τωρα μερικες μερες δεν εχει κανενα σημαδι (σπανιο φιανομενο) και χθες την ειδα σκαλιζε παλι...παντως εμενα μιλαμε για πληγες μηνων , οχι ημερων:cry::cry:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png