Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

13 μηνες θηλασμος (αντληση) - τωρα τι?

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!!

Χρονίσαμε και μεις και συνεχίζουμε ακαθεκτοι το γαλατακι της μαμας.

Ηθελα να ρωτήσω καποια πραματα τις πιο εμπειρες μανουλες.

Πρωτον, εδω και ενα μήνα τωρα κανω περίπου 3-4 αντλησεις (των 30 λεπτών η καθε μια) τη μέρα και παρατηρώ οτι το γαλα εχει μειωθεί ιδίως (περιπου 400 μλ τη μέρα) μετα που μου ηρθε περίοδος πριν περίπου ενα μήνα. Μηπως πρεπει να αυξήσω τις αντλήσεις???

- φοβάμαι μήπως ελλατωθεί κι αλλο...

και δευτερον, το γαλα το δίνω μια φορα το πρωι και μια το βραδυ και φαινεται οτι ο μωρούλης μου βρισκει επαρκή αυτη την ποσότητα (200 μλ το γευμα) και δεν ζητάει αλλο. Δεν ειναι λιγα τα 200 μλ το γευμα για ενα μωρο 13 μηνων??? Ο πρωτος μου γιος αδειαζε κατι μπουκάλες των 300 θυμαμαι!!!Βεβαια εμενα με βολέυει γιατι τοσο βγάζω, αλλα δεν ειναι λιγο?

Κρυφα ευχομαι να μπορεσω να συνεχίσω και μεχρι να κλεισει τα 2, αλλα δεν μπορω να το πω γιατι θα φαω μπούγιο απο την οικογενεια μου. Ολοι νομίζουν οτι με καταβάλει πολυ ο θηλασμός αλλα εγω θελω τοσο πολυ να ειμαι διπλα στο μωρακι μου!!!!! Μακαρι να μπ ορουσα να πεταξω το θηλαστρο και να τον θηλαζω κανονικα μα δεν εχω χρονο με τη δουλεια και τον μεγαλο μου γιοκα. Ουφ!

Πειτε με καμια γνωμη!!!

as1cCyx0g411210MDAwOGQ0fDQ0MTUwZHxNeSBEZXJlayBpcw.gif

as1cv4H0g411210MDAyNzQ2ZHwzMTVkfE15IEdyZWdvcnkgaXM.gif

Διαφημίσεις