Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μετακομιση και ανεργη

Recommended Posts

νομιζω πως ειμαι ενα βημα πριν την καταθλιψη.μενουμε θεσσαλονικη και αποφασισαμε με τον αντρα μου να μετακομισουμε αθηνα(μπλιαχ)μεναμε εκει πριν 5 χρονια.θεσσαλονικη ηρθαμε πριν παντρευτουμε γιατι προτειναν μια πολυ καλη δουλεια στον αντρα μου.η πιεση ομως τωρα στην δουλεια του ειναι υπερβολικη,υπαρχει γκρινια για τους τζιρους κια αυτο βγαινει και στο σπιτι,και επειδη ζωη με τετοιο αγχος δεν βγαινει αποφασισαμε να παμε αθηνα(εννοειται πως θα παραιτηθει απο την δουλεια).τωρα ομωςειμαστε οικογενεια. εχουμε ενα μωρο 11μηνων.ο αντρας μου θα αρχισει να ψαχνει δουλεια εχωντας μονο ενα πτυχιο και μια πολυ καλη προυπηρεσια.εγω νοεμβριο γυριζω στην δουλεια μετα απο την 6μηνη αδεια.και εγω αφηνω την δουλεια μου(ειμαι διαιτολογος) .αθηνα τι θα κανω που θα βρω δουλεια ?ουφ τι αγχος.φρικηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Διαφημίσεις

Μήπως να βρίσκατε πρώτα δουλεια στην Αθήνα και μετά να μετακομίζατε? Οι καιροι ειναι δύσκολοι για να μεινετε και οι 2 άνεργοι και τα έξοδα να τρέχουν. Αν ο άντρας σου έστελνε κάποια βιογραφικα και σε περίπτωση που τον καλουσαν έκανε κάποιες συνεντευξεις ανεβοκατεβαινοντας αθήνα ενώ εσύ έχεις τη δουλεια σου θα ήταν καλύτερα. Και όταν με το καλο βρει δουλεια στην Αθηνα ο αντρας σου αρχίζεις να ψαχνεις και συ κάτι στην Αθήνα. Γνώμη μου μην πετάξετε 2 μισθους έτσι. Αλλωστε πιεση στη δουλεια μπορει να υπάρχει και σε ενδεχομενη νεα δουλεια!Ξανασκεφτήτε το!

s-age.pngs-age.png

και ελεοσ..αν εχετε αγχοσ και πιεση στην Θεσσαλονικη νομιζετε πωσ θα βρειτε λιγοτερη στην Αθηνα?????????????????????????/ πλακα μου κανετε?????????????????????

ειναι τρισ χειροτερα σε ολουσ τουσ τομεισ...

εδω..

σκεψου και τουσ καυσωνεσ του χρονου λογω των πυρκαγιων ..

μεγααααααααααααλη βλακεια πατε να κανετε...

μεινετε εκει και ψαξτε αλλου για δουλεια...ειναι η καλητερη λυση!!

MZw9p3.png

κι εγω νομιζω πως πρεπει να το ξανασυζητησετε. εκτος αν υπαρχουν αλλοι λογοι για να επιστρεψετε. στην εποχη που ζουμε και με τετοια οικονομικη κριση το καλυτερο θα ηταν να μην παρατησει τη δουλεια του ο συζυγος. εκτος αν πρωτα βρει αλλη στην Αθηνα. σκεφτειτε το και παλι...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

αχ το ξερω κοριτσια οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα και πως καμια δουλεια δεν ειναι ευκολη.απλα θεσ/νικη δεν εχουμε κανεναν.γονεις επαρχια.αθηνα εχουμε τους φιλους μας και την αδερφη μου που θα μπορει καποιες ωρες να μου κραταει το μωρακι μου.εγω ετσι και αλλιως πρεπει να ψαξω για δουλεια ειτε εδω ειτε ερθουμε αθηνα.ειμαι σε μια εταιρια σαν διαιτολογος(δεν μ'αρεσε ποτε ο χωρος)που αποτι μαθαινω απο τους συναδερφους(εγω δεν επεστρεψα ακομα)εχουν να πληρωθουν απο τον ιουλιο.το να παρω γυναικα να μου κραταει το μωρο και εγω να μην πληρωνομαι καπως μου ερχετε.ο δε αντρας μου ολα αυτα τα χρονια το μονο που βιωνει ειναι ενα αγχος.η πιεση για τα νουμερα τεραστια.εφτιαξε ενα καταστημα και το μονο που αουει-αντι για μπραβο-ειναι οτι ειναι αχρηστος που δεν κανει παραπανω νουμερα.το να σε μειωνουν διαρκως δεν ειναι και οτι καλυτερο.εννοειται πως οτι και να γινει βιογραφικα θα αρχισουμε να στελνουμε απο τωρα.αν θα φυγουμε θα φυγουμε χριστουγεννα.αχ συγνωμη που σας κουρασα με τα δικα μου αλλα εχω πολυ αγχος και δεν εχω που να τα πω

Διαφημίσεις

αχ το ξερω κοριτσια οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα και πως καμια δουλεια δεν ειναι ευκολη.απλα θεσ/νικη δεν εχουμε κανεναν.γονεις επαρχια.αθηνα εχουμε τους φιλους μας και την αδερφη μου που θα μπορει καποιες ωρες να μου κραταει το μωρακι μου.εγω ετσι και αλλιως πρεπει να ψαξω για δουλεια ειτε εδω ειτε ερθουμε αθηνα.ειμαι σε μια εταιρια σαν διαιτολογος(δεν μ'αρεσε ποτε ο χωρος)που αποτι μαθαινω απο τους συναδερφους(εγω δεν επεστρεψα ακομα)εχουν να πληρωθουν απο τον ιουλιο.το να παρω γυναικα να μου κραταει το μωρο και εγω να μην πληρωνομαι καπως μου ερχετε.ο δε αντρας μου ολα αυτα τα χρονια το μονο που βιωνει ειναι ενα αγχος.η πιεση για τα νουμερα τεραστια.εφτιαξε ενα καταστημα και το μονο που αουει-αντι για μπραβο-ειναι οτι ειναι αχρηστος που δεν κανει παραπανω νουμερα.το να σε μειωνουν διαρκως δεν ειναι και οτι καλυτερο.εννοειται πως οτι και να γινει βιογραφικα θα αρχισουμε να στελνουμε απο τωρα.αν θα φυγουμε θα φυγουμε χριστουγεννα.αχ συγνωμη που σας κουρασα με τα δικα μου αλλα εχω πολυ αγχος και δεν εχω που να τα πω

κοριτσι πρεπει πρωτου ερθετε τουλαχιστον ο ενας απ τους 2 να χει μια εξασφαλισμενη εργασια γιατι και δω ειναι που δυσκολα τα πραγματα.ενα θα σου πω στην δουλεια μου ειχα ταμια με 2 πτυχια πανεπιστημιου.ευχομαι οτι καλυτερο εκ μερους μου καλη αρχη

Nrdkp3.png